26

a

преди 10 години

Хубаво е че нещо се приказва, но основното е да се отговори на въпроса кога ще се видят резултати. Отговорът на въпроса кога не трябва да се пропуска. Пример в бг ще пуснат летящи автомобили за цялото население. Кога ? През 5238 г.

25

макето

преди 10 години

до 21 не си прав батенце кат програмист на цпу машини зимах 300 лв ся кат овчар под 2000 не падам

24

Анонимен

преди 10 години

Гледам по-долу се говори за връзки. Ами явно така е навсякъде. Не е важно какво можеш, не е важно образованието, важно е да си човек на някой. Не че по света няма такова нещо, но тук комунизма *** нещата до край.

23

Боби

преди 10 години

Като знам сега как завършват...бих наел човек с 5 години опит, от колкото с 5 години "университет"...

22

Анчо Шукри

преди 10 години

На българете ако ще и 5000 лв. заплата да ви дадем, пак ще сте недоволни. Затова ще кютате с, каквото имате. Аре бегайте.

21

Анонимен

преди 10 години

То българина вече не консумира храна само на фотосинтеза такаче пак несе плашим от мизерните заплати

20

Георгиева

преди 10 години

Така и пенсиите са също с голямо разминаване.За по-голямо натоварване и работа с намален състав и повече отговорност,малка заплата и ниска пенсия.ЕТО ТОВА НЕ РАЗБИРАТ ТРИСТРАНКИТЕ,когато сядат да договарят работни заплати и пенсии.

19

Анонимен

преди 10 години

А ВЪЗМОЖНО ЛИ ЕЕДИН НЕОБРАЗОВАН НЕГРАМОТЕН ПРОСТAK ПОЖАРНИКАР И ФИЗКУЛТУРНИК ДА СА ДЕПУТАТИ И ДА ВЗИМАТ ЗА ПРОСТОТИЯТА СИ НАЙ ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ, БОНУСИ ,ОХРАНА ДА ГИ ПАЗИ И ВСИЧКО ДА ИМ Е БЕЗПЛАТНО НА ТЕПСИЯ ПОДНЕСЕНО

18

Чиновник

преди 10 години

До Киро кофражистаПиле, тоя вашия програмист, май не е истински програмист, щом бачка за малко пари. В момента, работа за програмисти има много и заплатите тръгват от 2000 лв. Пак ти казвам, обаче, че говорим за истински програмисти, а не за овчари.

17

Анонимен

преди 10 години

Дават за пример комунизма. Имало било таблици... То нали точно комунизма е виновен, защото всъщност си продължава. В комунистическите държави няма добро заплащане.

16

www

преди 10 години

НЕ СИ МСЛЕТЕ ЧЕ НЯКОЙ ДЕН НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ..

15

Георгиева

преди 10 години

Да,така е.Същото е и в читалищната система в България.Основната им дейност е библиотечната.Тя се явява " гръбнакът" и в национален план.Разбира се хората са назначени с конкурс,което значи,че отговаряш и на определени условия,за да бъдеш допуснат.ОБАЧЕ заплащането е най-мизерното в сравнение например със същата позиция /библиотекар / във ВУЗ-ка библиотека.Където пък основната дейност е учебната.Разликата в заплащането е голямо.Отговрността, много по-малка / във ВУЗ-ката б-ка/.

14

Задължително

преди 10 години

Трябва да се въведе почасово заплащане. Така онези работодатели, които искат да има се работи повече ще плащат повече и това реално ще вдигне заплатите на стотици хиляди българи. Те и сега си работят тези часове но са прекарани заради твърдата заплата.

13

bg

преди 10 години

anarhija sche e saschoto mvr i prokor.sashitavam mutrite i mutesite im ot zarvuli i agenti kakvo stanaha probojadisvat se ot partija v partija verno e plaschat si danazite sa tova ne gi sakatschat ama nikoi ne gi pita kak sa sabogatali kak zwetanov ot gimnastik stana minsiter s 6 imota sa 3 g.zwetalina borislavova se snae boiko i dade bankata i hop 26 miliona imot halkidiki i dr.tscherapa i toi a boko e bene kasva namam spesteni pari ami mnogo jade sigurno taka sa ot bkp gerberite

12

123

преди 10 години

Взели са сигурно най-високата възможна заплата за сервитьорка и най-ниската за лекар. В провинцията сервитьрките взимат нещо от сорта на 300 до 500 лева, а има лекари и зъболекари, които "не познават парите". Според мен се спекулира с дадения пример.

11

Рали1

преди 10 години

"Понякога самите компании, които търсят работна ръка, си правят експерименти."Е,и колко време мислите ,че ще търпим експерименти?Това го знаете,г-да "експерти" и го позволявате?! Добре е ,тези които 25 г."експериментираха" вече да слязат от сцената!Време е да дойде някой, който знае да цени живота и труда на тези, които произвеждат и полагат труд!!!

10

Анонимен

преди 10 години

A ВЪЗМОЖНО ЛИ Е НАРОДА ДА МИЗЕРУВА И ДА НЯМА СТОТИНКИ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИTE ЧЕ ХРАНАТА НА ДЕПУТАТИТЕ И ПРЕЗИДЕНТА НЕ БИЛА НА ВИСОТА.

9

съветников

преди 10 години

Другарю Нейков! Иване! Бас държа, че като министЕр си взимал по-малко пари от пишлемето Джъстин Бийбър. Тази несправедливост ще я поправиш ли? Та той няма образование! Всъщност ти, докато беше на власт какво промени? Не ми отговаряй! Риторичен въпрос.

8

Анонимен

преди 10 години

Гледах я, Зайкова, по телевизията. Тя иска да разпределя порциите, определя размера на заплатите, а не пазара - търсенето и предлагането. КомунизъмъТ си иска Зайкова, да продължи! Само основната заплата, вижда Зайкова, а доплащанията на лекаря не вижда ли?

7

дърт комунист

преди 10 години

КАК СМЕЕТЕ да искате ред в тази държава! Само шуробаджанащината трябва да бъде водеща. Само лоялните и възможно най-глупавите трянва да са в управлението, че се контролират най-лесно. Трябва да се дават пари на глупавите и необразованите, защото така им се манипулира мнението и са твърдият ни електорат. Другите да *** и да правят каквото искат. Да живеят олигарските и глупавата маса, които ми работят за мизерни стотинки, докато аз карам яхта, а синът ми убива с коалта си хора по улиците!!!