82

ЗАСЛУЖЕНА СЪДБА

преди 10 години

И по-зле ще става. Дедите Ви проклинат ,че слагате турци във власта.Гласуваш за Бсп получавал Турчин министър.....Дядовците ви живота са си дали в борбата против турците вие доброволно ги избирате.ПРЕДАТЕЛИ !

81

льжата

преди 10 години

Албания е на светлинни години пред нас.

80

Анонимен

преди 10 години

До 130 ГУРБЕТЧИЯКАКВО ПРАВИШ В БЪЛГАРСКИ САЙТ С НОВИНИ БРЕ,***?????ТУК Е МЯСТО ЗА КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН!!!!!*** НЕЩАСТНА!!!!В ЕВРОПА ОТИДЕ И СЪЩИЯ *** СИ ОСТАНА!!!!

79

политолог

преди 10 години

Защо не смеете да напишете, че Т. Дончева каза, че Пеевски е ръката на Ахмед Доган и той плаща за партията на Бареков. Така, че ББЦ е второто ДПС и всички глупости които говори Бюрека са празни приказки, които даже и не заслужават да ги коментираш. Това всички го знаят но се правят на ощипани. БСП-ДС се радват, че ще имат още един коалиционен партньор. Предатели и небългари. Станишев-украински евреин , Местан-турско ***, Сидеров-руска ***. Какво да очакваш от тия ***.

78

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До ЗА 101ЗА ДА СТАНЕШ БЪЛГАРИН НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДА СИ СМЕНИШ ИМЕТО. БЪЛГАРИТЕ СА НАРОД С ХИЛЯДОЛЕТНА ИСТОРИЯ И БЪЛГАРИН НЕ СЕ СТАВА ТАКА ЛЕСНО. ТО Е КАТО ДА СТАНЕШ АНГЛИЧАНИН - ИСКА СЕ УСИЛИЕ И ДОСТА ТРУД.......Е КВО ИСКАШ СЕГА ?! ДА МЕ НАПРАВИШ КАТО ВАС , ДА ЗАПОЧНА ДА КРАДА ОТ ВСЕКИ СРЕЩНАТ БАНКОМАТ , ДА КРАДА МЕРЦЕДЕСИ ,ДА ФАЛШИФИЦИРАМ ДОКУМЕНТИ , ДА УБИЯ ЖЕНА СИ ЗАЩОТО Е РЕШИЛА ДА СЕ РАЗВЕДЕМ И Т.Н. И Т.Н. ?! ЕС ТУТ МИР ЛАЙД - СЪЖАЛЯВАМ ! НЕ МОГА И НЕ ИСКАМ ДА СТАНА БЪЛГАРИН !

77

BG

преди 10 години

MADE IN BG

76

Черен Петър

преди 10 години

А кога ще ги настигнем ... албанците?

75

Той

преди 10 години

Всеки прави своят избор. Аз съм го направил отдавна! А, ти?!?

74

Той

преди 10 години

Да, не сме първи, но и най-последни да станем българското в мен няма да умре. ГОРД съм че съм БЪЛГАРИН! Няма да се откажа от родината си! До този момент не съм видял почти нищо хубаво в икономическа, социална и политическа насока и жизненият ми стандарт е под нормалното, но това ме е изградило като твърд човек със силна воля. Ако всичко ми беше под ръка наготово, то тогава какъв ли лигльо щах да бъда... Имам желание България да се надигне отново и ще работя в тази насока, както мога!

73

Йово

преди 10 години

Ох успокоих се щом не сме по бедни от ония ЕАЗ(Беларус, Казахстан и Русия) това е добре. Там ядът доматите с колците, не знаят ЧТО ТАКОЕ автомобил и живеят в землянки. А ние сме в ЕС и скоро и тук ще потече мед и масло както в останалите членки от ЕС и САЩ. Там е тече мед и масло и затова всички отиват да работят там. По цял ден си лежат и парите растат по дърветата. СКОРО ОЧАКВАМЕ И В БЪЛГАРИЯ ДА Е ТАКА. Само ЕС т 25 г. се Демократи затова вече надминахме Албания, Сомалия и Того, да живее ЕС!

72

Анонимен

преди 10 години

Българите са, като кривата ракета. Космоса им виновен, че са смотани, неуки, неорганизира. Още живеят бантустанците с пещерния манталитет. *** народ, слаба държава.

71

aaa

преди 10 години

Кой в каквото вярва това му се случва.Затова са тия лъжливи и крадливи организации като отвореното общество и драсканиците на така наречените ***.Целта е малкото съпротивителни сили които са останали на българския народ срещу робството в което ни вкарват така наречените "демократи" да бъдат пречупени.Бог да пази България от това.

70

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАз се гордея, че съм българин, а вие?.........Гордееш се защото нямаш срам и чувство за правилна самооценка !!А аз се срамувам ,че съм българка !!! Това лято ще замина в Англия и няма да се върна , дано си намеря и някой англичанин и да се задомя ! Омръзна ми от крадливи и корумпирани русофили във властта , омръзна ми от бедни ,немислещи и вманиачени русофили сред обикновеното българско население !!!

69

До 97

преди 10 години

Иначе сам там не си стъпвал, ама като всеки българин много знаеш и от всичко разбираш... Смешка.

68

Huko5

преди 10 години

dnes.bg и други подобни "медийки", да ви даде човек да блъскате и разпространявате само негативизъм! Плащат ли ви за това, да напомняте на българина, че не му е леко? А защо веднъж не написахте, колко страни и хора има по света, които живеят в още по-тежки условия? Имам чувството, че с такива парцали се цели българина да бъде изгонен от собствената си страна!

67

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 10 години

Случка с обикновен българин:Днес се бях разбързал за басейн, понеже закъснявах, бях настъпил *** на газта до край! Не зачитах пешеходни пътеки, знаци, но въпреки това шофирах безопасно! И изведнъж из храстите се показа една полицейска палка... Спряха ме гадовете! Бил съм нарушил правилника. Какво да се прави, съблазних ги с една банкнота от 50лв., но спестих 150лв от глоба и продължих. След 2 дни пак ме спират същите полицай! Не бях в нарушение, но те си искаха банкнотата от 50лв. ГАДОВЕ!

66

Анонимен

преди 10 години

Браво!Аз се гордея, че съм българин, а вие?

65

Анонимен

преди 10 години

българия= сомалия на европа.

64

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен до момента 100Четейки коментара ти, още повече се убеждавам в това, че самите ние сме си виновни, младежо!ЕС, или по-скоро "великите сили" винаги са си гледали интереса на народа си за сметка на другите! Още от средновековието с войните и колонизацията, те изповядват тази политика (ние да сме добре за сметка на другите)!Да, ама тук ние трябваше да се опълчим , дори и да бъдем размазани, вместо това им се надупихме безпомощно!Няма да ти обяснявам детайлно, дано разбереш....

63

Shark

преди 10 години

Като пишете за Албания че е зле, някой бил ли е там да види. А!! Аз да!!! И знаете ли какво видях - ЧЕ И ТЕ СА ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!!! ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ПО-ВИСОКИ, МАЛКИЯ БИЗНЕС ПРОЦЪФТЯВА, ПЪЛНО Е С МЛАДИ ХОРА И ЕМИГРАЦИЯТА Е СРАВНИТЕЛНО НИСКА!!! Е, инфраструктурата им е доста зле, за чистотата да не говорим. Но то и у нас не е по-добре в това отношение, така че......И ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, НЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ!!!