48

Анонимен

преди 10 години

Започва голямата лапачка за евро изборите.Започна и цакането.Да ти е.а и държавата.Но щом ни управляват вече 100г. едни и същи какво да чака човек.

47

Валери

преди 10 години

До СтратегияПросто да бъдат разчекнати с два коня, но точно преди някой да извика "Дий коня!", по един боздуган отзад или отдолу (в зависимост от пола).

46

Анонимен

преди 10 години

42 Влечуго си ти, тази партия отказва да признае изборите , после казва че пъева после отказва да признае че е в опозиция и накрая *** им избиратели врещаят за най малкото , а именно че като местят стаите саим заключили тяхната че царят на тиквите да не може да разправя че "комунистите" са му тарашили временният офис.

45

Анонимен

преди 10 години

На комунист само разстрел!И така се решава проблема трайно и за винаги.

44

ББ

преди 10 години

Това е антихуманно, ужасяващо деяние, посегателство върху демокрацията и разклаща устоите на световния мир. Ще сезирам ООН, ЕС, НАТО, САЩ и цялата международна общност за това безобразие, накрая знаете, че стаята пак ще е моя!

43

безделници

преди 10 години

За какво им е стая на Герб? Те и без това не ходят на работа. Банкянският *** го закърши, че няма къде да щипе репортерки и секретарки.

42

Пешко

преди 10 години

Кутевци защо не патрулират около паметника на съветската армия? Ами утре ако някой вземе та го поругае какво ще каже генералисимус Путин? Айде строй се преброй се и бегом натам другарско хоро около паметника

41

Анонимен

преди 10 години

Това вече е прекалено. Народа да се вдигне и да защити Герб и Тиквата. Ха ха

40

Анонимен

преди 10 години

Въпроса е принципен бе влечуги!Това е една от Българските партии представени в парламента ни!И то с най много гласове от всички.Хайде някои да не ми пишат докторати по лабов към СССР!

39

хаха

преди 10 години

Предвиждам следващия пост на Боко във фейсбук: "В репресия съм :( "

38

Tanq

преди 10 години

Мъка нечовшка, Боце няма къде да се шири!

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 25това което е написано с пръчките е метафорично казано ...аз не бих го направил ...но вие го правихте преди 89та година , всеки божи ден на стотици хиляди невини хора ...всеки ден!!! Татко ми разправяше като се прибра 40 кила от 120 как сте му давали чувала и сте го карали да си сабира пърчетата от разкъсания от прасета прятел и до къто ми го говореше ревеше с глас като малко дете!!! ГАД!!! Ще ви изнесем всичките уруди обратно в СИБИР!! СВОБОДААА!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 10 години

до 30 Тъпо хлапе ще понесеш ли това което си написал, а казваш че другите били по-лоши. хайде да отивай да четеш книги вместо да ръсиш глупости по коментарите, най малкото едва ли можеш да гласуваш, акъла ти е на под 7 годишен.

35

Анонимен

преди 10 години

по нагли и безморални хора от *** няма

34

х

преди 10 години

Червените мазохисти 100 години са надупени, харесва им. ДПС ги върти на полумесеца и на тях си им харесва. жалко за децата и за Р България че рожбите на партизаните сега подариха ресурсите на родината на Доган Местан Ибрям. Пак гласувайте за червените ***- небъдници.

33

tt2

преди 10 години

последно комунистическата пасмина гейб опозиция ли са или победители?

32

Анонимен

преди 10 години

Те хората са им написали официално писмо с което ги молят в 5 дневен срок да освободят стаята и чак след два месеца пристъпват към запечатване, и ГЕРБ пак мрънка и ревът. НАГЛОСТ СЕ НАРИЧА ТОВА! Демонстрират, че с нищо те не трябва да се съобразяват.

31

Пешко

преди 10 години

Абе, съветите измислиха ли своя си съветска мрежа или пак наготово от запада?

30

Анонимен

преди 10 години

Това което се прави е срам за институцията!Какво да се казва пове,няма смисъл!Само където мирише на диктатура.Ще вземе да стане някои фал накрая....пък може и тогава да се оправим.

29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 25 ами давай ...ти си прекрасната извадка и пример за това как се е процедирало по комунистическо ...уруд! Такива сте и винаги ще бъдите! Видите някой по различен да се усмихва и веднага го докладвате на ДС ...няма да ме учуди и ти да си вербуван *** от долната и антибългарска комунистическа урудска партия унищожила България! Долни агенти и продажници сте вие *** псевдоруски !! Прати ми коментара ако искаш и на Путин , неме интересува ..каквото съм казъл ще си понеса!