13

7

преди 10 години

До ВЪН ГРАБИТЕЛИТЕняма нужда да им се отнемат лицензите, просто трябва да им треснат по 200-300 милиона глоби, и ако ен разберат намека, по още толкова след няколко месеца. Накрая се праща ЧСИ да събере жиците :)

12

gerbist

преди 10 години

Затова и президента ни г-н Плевнелиев се срещаше с управниците на ЕРП-тата у нас, за да види какви проблеми има, да се дискутира положението, да види какво може да се направи по въпроса. Най-добре е Плевнелиев да оправи проблемите на тройната коалиция, че те много проблеми ни правят.

11

Анонимен

преди 10 години

Признавам си, че с медицинското си висше образование, мога само бегло да спекулирам по темата, не разбирам, но поне мога да се облегна на елементарната логика:Защо ТЕЦ-овете, ЕРП-тата и всичко що генерира сигурна и лесна печалба се приватизира?Защо, ако има добри хора, които така да структурират системата, тези пари не са за народа и да влизат в касата на бюджета, от където да има пара за учители, лекари, развитие на индустрията и т.н. ??Някой да каже защо, ама без 'това е комунизъм''

10

Анонимен

преди 10 години

Не бе, кой би си помислил, че компания дошла в България може да се възползва и да прави измами...

9

ХА,ХА,ХАААА....

преди 10 години

ОПИТА ДА СЕ ИЗДОЯТ ПАРИТЕ НА ЕРП-тата , от "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ " и ДА СЕ СЪЖИВИ "НЕК" .....ПРОПАДНА!!ДА ВЛЕЗЕ "УБИТИЯ"....и да ДАДЕ ПОКАЗАНИЯ!!!!!!!/...влиза "НЕК"/...ха,ха,хааааааааааа

8

Пешко

преди 10 години

Абе вие по-долу верно ли се връзвате на тия глупости

7

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

.....по 1-млн.лв. НА ЕРП!!!Изборите минават и ....всичко утихва!Следва увеличение на тока с 20%/.... за покриване на загубите на НЕК/СХЕМА ЗА ПАРТИЙНИ *** И НАИВНИЦИ!!!

6

АТАКА ПОБЕДА

преди 10 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ДОЛНИ КРАДЦИ!

5

Анонимен

преди 10 години

ето виждате ли в какво живеем: държавата съдейства на всеки кифладжия дето минава за инвеститор да се подиграва с бедния ни народ.

4

ВЪН ГРАБИТЕЛИТЕ

преди 10 години

ГЛОБИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПО-МАЛКО ОТ НАНЕСЕИТЕ ЩЕТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТНЕМЕТЕ ИМ ЛИЦЕНЗИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Momo

преди 10 години

Ще се вдигне пушилка преди изборите и после всичко ще утихне или ще минат с някакви смешни глоби, които мога да платя и аз.Сценарият е ясен.ДКЕВР и Цацаратурата са просто кукли на конци.

2

Анонимен

преди 10 години

Независима комисия да провери годността на електромерите-дали ще бъде от ДКЕВР или друга,но да няма нищо общо с ЕРП-тата.Там е голямото ограбване,уважаеми съграждани.

1

Атакист

преди 10 години

Само Волен ще ги оправи проклетите монополи!!!!!