5

Рали1

преди 10 години

Колко математически умения ще са нужни на някои да разчетат 8 цифрения код, но решението ни трябва да е масово гласуване.Избирайте по-малкото зло, независими... но всички пред урните.Защото и на сигурната печатница не вярваме вече. "Хартийките"сигурно вече са отпечатани и дадени на когото трябва. Щом вече се пазарят за цената на гласа и стига до 100 лв./Лом/.

4

Анонимен

преди 10 години

Още няколко години докато намалеят гласуващите за "бйе сйе ***, бйе сйе ***!" и България ще се оправи.. само *** до тогава да не са станали повече от нас..

3

психолог

преди 10 години

Как за толкова години Българина не разбра , че управление на БКП-БСП-ДС е пагубно за Държавата. От 70 години лъжат и грабят хората. Преди 1989г. дадоха на хората да крадат от фабриките и ТКЗС-тата и с това необратимо развалиха морала . Същевременно на хората с висше образование заплатите бяха 105 лв. НА МЕСЕЦ. Сега е същото само, че му викат демократична кражба. След 1989г. ограбиха спестяванията на хората чрез фалшиви банки и 1 долар беше 3000 лв. Сега се чудя след всичко това как им вярват.

2

Анонимен

преди 10 години

Не можахте ли просто един воден знак или нишка като на банкнотите да сложите бе, после само броите, а фалшифицираните изхвърляте. Няма нито номера, нито някой ще проследи вота ти.

1

Анонимен

преди 10 години

"Така впоследствие при преброяването на гласовете ще може да се установи всеки за кого е гласувал."И кво ? Ще преследвате всеки един поотделно ако не е гласувал правилно ли ?