23

Анонимен

преди 10 години

Само като прочета "народен губернато" и ми става ясно че иде реч за голем тарикат за който народа ще бачка и мизерства а той ще губенаторства :)))Сега вижте оня на Донецк, Денис Пушилин погледнете му името, снимката, абе кьоравили сте???, това е еврейски тарикат, който се възползва от първосигналните реакции на хората и си прави негова държава

22

Анонимен

преди 10 години

Бати тея терористи мръсниците как са се маскирали на снимката като мирни граждани ....

21

Анонимен

преди 10 години

И Луганската народна република обяви независимостA Bulgaria koga?

20

до 24

преди 10 години

Тихо ве... хомо бадюга...отивай си на гей парада

19

Анонимен

преди 10 години

Победа за Русия, победа за Путин.Размаза ги без пушка да гръмне. Справедливостта е на страната на доброто!!!Винаги. Не на педофилите, гейовете и лицемерите. Да живее Русия.

18

Анонимен

преди 10 години

Тези нещастници от ЕС,САЩ и Израел колкото повече се бавят, толкова повече хора минават към Русия.Много скоро половината свят ще е Русия.И това е добре. Дано и в България се осъзнаят тези 2-3 % подкрепящи запада, най-вероятно защото са хомо...

17

f

преди 10 години

VREME E NARODA V BA LGARIA DA POICKA REFERENDUM ZA ILI PROTIV EC I NATO CEGAHNITE IZBORI CA GUBENE NA VREME I ZABLUDA NA NARODA NIKAKVA PARTIA NE POCTAVI TOZI VAPROC ZA REFERENDYM ZNAHI VCIHKI CA V EDNA FAHICKA KOALICIA DPC BCP GERB i vcihki octanali partii gotovi da prodavat maika bacta dedo ibaba na EC I NATO ZA COBCTVENNO BLAGOPOLYHIE NO NE I ZA BALGARIA IDVA VREME ZA RAZPLATA

16

Анонимен

преди 10 години

Следват Одеса, Харков, Запорожие, Херсон и още, после Приднестровие, Молдова, Латвия, Естония, а после и Киев и още 3 - 4 области от бивша Украйна. А Галичина ще остане самостоятелна на помощи от ЕС и САЩ , е какво са 6 -7 милиона души за тях.

15

СПАС

преди 10 години

До eu uberallesГрешна ти е сметката:))))))))) В ДНР и ЛНР само 60% са руснаци!!!!!!!!!! Малко ще те натъжа, но горе долу, така е във всяка украинска област:( :))))))))))))))))))) В останалата част на Украйна има поне още 10 милиона руснаци, а и украинците разбраха какво е това ФАШИЗЪМ!!!!!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Честита свобода, братя! С вас сме!

13

Анонимен

преди 10 години

Браво! Честито юнаци! Ще пия една чаша вино за свободата която си извоювахте!

12

eu uberalles

преди 10 години

Ако се разминем само с Крим, Луганск и Донецк ще е добре. Очаквах да загубим Харков, Днепропетровск, Одеса. Осем милиона руснаци в Украйна, щяха да са проблем дълго време. Сега руснаците ще са 3 мил., или 9% от населението.

11

Руснак

преди 10 години

До ДемократКато такъв,ще дефинираш ли какво точно е да се чувстваш и/или да бъдеш(май не са едно и също)европеец???

10

Peshonizer

преди 10 години

"Хората са против кървавия диктат на киевската хунта"И са прави! Дано успеят да се спасят от повече кръвопролития.

9

Анонимен

преди 10 години

DEMOKRATE PO-DOBRE SE PISHI *** ZA DA USETISH NAI-DOBRE DEMOKRACIQTA

8

Данчо

преди 10 години

Браво,тези хора нищо не ги спря да гласуват за отделяне от хунтата в Киев,стояха с часове под куршуми те на фашистките отряди и победиха,браво........

7

Гошо

преди 10 години

Честито.

6

Демократ

преди 10 години

Когато Украйна влезне в ЕС и НАТО и етническите руснаци ще се пишат украинци за да могат да се почувстват европейци.А сега азиатски избори за азиатци.

5

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 4 Я пак повтори кой го чака глада. По-скоро Киев ги чака страшен глад ,нов Голодомор

4

Samo minavam

преди 10 години

Честито пичове.Свободата е безценна.Може да живеете бедно но няма да имате лицемирен ЕС,няма да има геи паради и клекнали в поза партер,продажни политици.Спазваите 10-те божи заповеди и съдии не ви трябват,при нас те са една от големите мафии.Бащицата Путин поне е мъж и знае да казва Не,а нашия пу.ьо и жена си не може да командва.Честито.