365

бай Петко

преди 10 години

Плевньо, тъй ще те запомним винаги с листчето в ръка. Един път не можа ли със свои думи да изразиш собственото си мнение, а не да чакаш шефа ти какво ще ти поднесе да сричаш ? Ето затова никой, или почти никой не те бръсне за слива !

364

fiko

преди 10 години

Американци и англичани ни завиждат - нашият мистър Плевнелиев е по-добър от техния мистър Бийн :D:D:D

363

Kristi

преди 10 години

Нашият президент май иска да ни вкара в международна беля :(

362

муспи

преди 10 години

Също така турците са само 20% от населението по тяхното преброяване поръчано от Ердоган, и в тези 20% далече не всички са турци - евреи, арменци и всякаква ***. Украйна също си е била Руска земя още преди да се формира Запада, тя е изкуствено обявена за държава в последните времена естествено от евреите, с далечната цел да се унищожи Русия. Евреите си служат с турция в унищожаването на бялата раса, и един ден неопитната и сравнително млада държава турция ще сподели съдбата на еврейската чума.

361

Gega

преди 10 години

Официално мога да кажа, че това е най-слабият президент в историята на България!

360

муспи

преди 10 години

Сашо 166, - Кърджали и Разград са си български земи далече още преди да съществува турция. Такива са биле и през турското робство, и чак сега чужди сили, не турци а евреи на които турците пригласят са обявили за турци помаците за да унищожат България. Тези нещастни помаци турция не ги признава за турци, но това не пречи на еврейската политика. А сега ти обясни какво би било ако Кюрдистан направи референдум. Той претендира за по голямата част от турция включваща и стамбул.

359

Победител

преди 10 години

Ах, колко жалко е да си руснак!

358

Боклук

преди 10 години

....друга дума за джапанката на снимката няма.

357

d

преди 10 години

Какво нещо е да си Президент...изказваш се без да те питат и то от името на НАРОДА....А той мене, не ме е питал!!!По-добре е когато се изказва, да подчертава дълбоко, че това е лично, негово мнение, а не на обикновенните хора !Уви,той нали е политик-забравя за това!

356

Сашо

преди 10 години

Искам да попитам всички, които подкрепят референдума, ако в кърджали и разград направят референдуми и решат да се ... и така нататък, как ще реагират. Наистина не провокирам! Интересно ми е да чуя гледната им точка!

355

Българин

преди 10 години

Росене разбирам ти тежкото положение - че си кукла с конци и трябва да говориш това което ти казват за да не ти резнат главата и да не ни спрат парите. Обаче с тея приказки се излагаш като кифла повлекана. Срамна работа е твоята - трябва да ти кажа, че се радвам, че не съм на твое място. Срамна държава, срамен народ, срамен президент...Това ни се и полага...

354

кой е легитимен

преди 10 години

За съжаление единствения легитимен избран в съответствие със законите на Украйна е провалилия се в очите на хората Янукович.Всички останали до момента политици в изпълнителната власт са се самоназначили.Едва след избори може да се каже кои са легитимните.За още по-голямо съжаление позициите на Запада и Русия са диаметрално противоположни.Дано в скоро време се намери верния компромис между всички заинтересовани страни.

353

Въпрос

преди 10 години

Само не разбрах от текста: Някой пита ли Плевнелиев референдумите дали са законни или не?

352

bb

преди 10 години

Расимчо,ако имаш поне малко достойнство,вземи да направиш допитване сред народа дали те иска ,за държавен глава.Щото ти явно не четеш по форумите и си мислиш че си супер.НЕ,не си!ТИ караш всички българи да се срамуват че имат такъв *** за президент,който лиже нон-стоп евроГейско-американски ***.Пък и не си за политик,не ставаш.

351

хкг

преди 10 години

Тия турчета от Атака Алфа и Бета Победа ги гледам ,че са под всяка статия в нета мерудия относно Украйна и Президента ни.Болния шмъркач бая пара е изкарал от златния си пръст щом е отпуснал трохи и за тях

350

Анонимен

преди 10 години

Никой няма право да не уважава избора на тези хора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Този референдум е абсолютно законен!Хората в голяото си мнозинство гласуваха ЗА !

349

браво

преди 10 години

Браво , един достоен политик , които не се страхува да изрази позицията си , аргументирайки се и позовавайки се на правото на държавността , а не на имперски болни амбиций и съпътсващите ги нещоблизци. Страха вече не е инструмент за въздействие. На мода е обаче поголовно тролене , по всички сайтове. Хубавото е че избори един ден все пак ще има- и тук и в Украйна.

348

край

преди 10 години

Прав си обер келенер - Не са като Априлското възстание то си беше проведено с разрешение на султана по всички правила на шерията и със знанието на великия везир. Ти плевня що си тъъъп. Само управляващите те бията по наглост.

347

135

преди 10 години

Скрий се бе! Кой си ти? И ние не те признаваме, но ти се правиш, че дъжд вали!

346

Пожарникар

преди 10 години

От изгорял плевник пирон не се взема!