70

Анонимен

преди 10 години

Браво! Една нормална реакция срещу идиотщината и простотията която завладява света!

69

Абдул Ал Рахат

преди 10 години

трябва ми един такъв в харема...за боксова круша;)

68

Анонимен

преди 10 години

То че не е нормално травестит да печели Евровизия - не е нормално, ама и да заравяш хората в масови гробове също не хубаво. Тоя на снимката поне не е убил никого за разлика от "дълбоко моралните" сърби които изтребиха 200 000 души във войните на Милошевич.

67

аььь

преди 10 години

Този певец го подкрепям. Защо само жените да могат да носят рокли. Да пуснат една линея на женски дрехи за мъже и така всеки ще е нормален.

66

2013

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА от номер 77:Айде няма нужда от евтина пропаганда. Нито ЕС, нито който и да е ни е виновен за цялата ***. Да не би евро директивите да пълнят фолк клубовете и стадионите. Въпроса е че обърнахме свободата в слободия, ама това си е наш проблем - и на възпитание най-вече.

65

Анонимен

преди 10 години

Травеститите на най-долните ***. Ако си хомосексуален, естествено е да се държиш като мъж, ако искаш да привлечеш други мъже хомосексуални или като жена, ако искаш да се харесаш на лесбийки съответно. Никъде в Америка не можеш да срещнеш такава показност по улиците. Освен веднъж когато попогрешка се набих в един такъв бар, ама аз съм си виновен.

64

анонимен

преди 10 години

Сърбия се простаци

63

Анонимен

преди 10 години

Догодина да им изпратим АЗИС в доет със Сашка Васева - да им покажем как се пее на 4 гласа

62

Анонимен

преди 10 години

На който не му изнася да си гледа Бурановские бабушки !

61

toi

преди 10 години

Devoiceto si e extra samo za reklama na zilet

60

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До 2013А, Азис чии продукт е ?! Дали Азис нямаше да е просто Васко *** и *** по времето на Тодор Живков ?Откога започна *** на България ?Откъде пристигат директивите да се дават привилегии на ромите и обратните ?Не пристигат ли именно от Брюксел ?Азис е именно продукт на политиката на ЕС и САЩ.

59

2013

преди 10 години

Не че ми харесва този ли е, тази ли е - не знам, ама ми е интересно колко от плюещите тука са фенове на Азис. Та работата не е до европейски ценности само, както някои се опитват да го изкарат.

58

Тихомир Томов

преди 10 години

До 58 - би ли написал как му го обясни ??!!

57

ТHE Патриот

преди 10 години

Пожелавам на всеки гнусен американофил антибългарин да се събужда всяка сутрин до това нещо завинаги!

56

Анонимен

преди 10 години

Нека не засягаме нещастното същество на снимката. Ако пее хубаво заслужава награда. Това, обаче, не може да се показва и състезава на подобни конкурси! Противоестествено е. Против Божието слово. Не може да се дава за пример. Това същество консумира смъртен грях. Не искам аз да го съдя и не е редно. Редно е да се молим за него!

55

ТHE Патриот

преди 10 години

ЕВРОПА ТОВА СИ ТИ!

54

Анонимен

преди 10 години

Евролиберастите тук очаквано подкрепят траверса. От утре ви искам всички с дълги коси, бради и маникюр за да изкажете съпричастността си и демонстрирате своята толерастия.

53

Анонимен

преди 10 години

"настоява да бъде забранено на победителя на "Евровизия 2014" да посещава Русия"Защо да се забранява, нека този/тази да показва на подрастващите в Русия, какви хора се ценят в Евросъюза, докъде е паднал!

52

Анонимен

преди 10 години

Никога няма да подкрепя това, което виждам. И след 20 години облъчване с фалшиви евро ценности и гей паради, пак ще го отхвърлям и детето си ще възпитавам, че това не е нормално.

51

10010

преди 10 години

До SalajadinМисля, че вече казах мнението си. Против съм неприемането на различията и ограниченото мислене на повечето ни сънародници. Като гледам името ти, сигурно и ти си бил обект на подобна дискриминация. Точно срещу това се възмущавам най-много! Защото ме толерантни срещу тези, които ни управляват вече 70 години, но не можем да приемем една екстравантност показана само като за шоу.Едва ли ходи така из улиците спечелилият!