32

Анонимен

преди 10 години

Аз не подкрепям никакви санкции срещу волжските и хазарски българи в РФ. Те са кръвни наши братя и ще ги подкрепям до край! Подкрепям и русите, защото делото им е Правдиво, украйнската нация, както и македонската са ИЗМИСЛИЦИ НА КОМИНТЕРНА, смърт на комунизма и фашизма!

31

TrollTerminator

преди 10 години

Някой да е изненадан, че Путин е готов да отхапе още едно парче от тортата? Естествено, че това ще каже манипулативното, тоталитарно чудовище! ""практическото осъществяване на резултатите от референдумите ще протече цивилизовано, без някакви рецидиви на насилие, чрез диалог между представители на Киев, Донецк и Луганск"." Тези референдуми няма да имат никакво практическо осъществяване другарю Путин, не мисля, че някой ще ви позволи да прилапате още от Украйна, това ще доведе до война!

30

Анонимен

преди 10 години

Азиатските диваци, проруската ***, която е изпратена да дестабилизира украйна трябва да бъде изтрепена до крак. Няма да успее руския тероризъм!

29

Анонимен

преди 10 години

Терористите си правят референдум, при това ДЕМОКРАТИЧЕН референдум :))))))))))))))Жалак, жалка гледка.....

28

Анонимен

преди 10 години

Дано украинците ликвидират руските терористи на тяхна територия и да заживеят свободно! Колкото си по-далеч от руската ***, толкова по-добре!

27

Анонимен

преди 10 години

И сега Русия като прати войската си, насреща като се появят едни украйнски стингъри, едни украйнски F15 и други украйнски оръжия от близкото бъдеще, и Русия като се извини и като каже ами ние оббъркахме ...

26

Анонимен

преди 10 години

До Бай Ахмед до 20Байчо не си актуален. Ходи се моли на твоя господ как му викахте алах. Само внимавай докато се гъзиш някой да не те изненада изодзадзе.

25

демократ

преди 10 години

Как беше? Всичката власт е на народа? Или на мегдана?След като народа казва, някой трябва да чуе гласа му. Дано Русия да подкрепи своите сънародници и да ги освободи от украйнското робство.

24

Анонимен

преди 10 години

В РФ живеят 15 милиона волжски българи мюсюлмани говорещи на " турски" и категорични, че това е БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК НА КУБРАТОВА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! Самият Осман е потомък на Кубрат( Куркбат)! Не се отричайте от България!

23

EU citizen

преди 10 години

По отношение на Украйна Русия е враг на България. Но България не трябва да обявява война на Русия. Българскитете политици трябва да действат със санкции, постоянно да оказват икономически натиск на режима в Москва. Санкциите трябва да бъдат постепенни, но неумолими и твърди във времето до рухването на режима.

22

Анонимен

преди 10 години

И САЩ и Запада напълниха гащите.Да живее ВЕЛИКА Русия!Ето я петата колона -не издържа.Ей такива ще направят следващия референдум-комунисти-*** и руски еничари.

21

do tretopolovite

преди 10 години

A VE USA TYPITE TIKVI KVO SE NAPYVATE KOMU KAKVO MOJE DA DOKAJETE ?SLED KATO BIVSHI PREZIDENTI DJIMI KARTYR I MNOGO TREZVO MISLESHTI JURNALISTI V USA SA UBEDENI V PROVALA NA USA POLITIKATA NA VOINI I TEROR PO SVETA,KVO SE PYNETE TUK VE KVO DA NI DOKAJETE ?Q VYVETE FTICHKATA SI MAISHINA EDNA SHEPA GLUPENDRERI STE OPREDELQTE NAKLONA NA ONAQ MI RABOTA

20

до 15

преди 10 години

***.като нямаш умствените способности да разбереш каква е заплахата над БГ -мълчи си и си слушай чалгата.Аман от *** и оскотели неграмотници.

19

Алекс

преди 10 години

И САЩ и Запада напълниха гащите.Да живее ВЕЛИКА Русия!!!

18

Анонимен

преди 10 години

В Кърджали живеят чисти българи, ако някой мюсюлманин от селата си внушава, че щом е мюсюлмани е чист турчин- вратата е широко отворена и да си върви с мир! Иначе дране на живо, не се шегувам! Обрязан съм. Точка.

17

ГЛАСУВАЙ БЪЛГАРИНО

преди 10 години

ГЛАСУВАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ , ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДА СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ РУСКО-ФАШИСТКАТА ХУНТА НА ГЕЯ / БЕЯ / ЗЛОДЕЯ / ЦЕНЗУРАТА / ЦАЦАРОВ / ЛАФКА И КТ БАНКА ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ ДО НОВА ГОДИНА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ КАТО В УКРАЙНА , АНЕКСИРАНЕ ОТ РУСКИТЕ ФАШИСТИ НА ЧЕРНОМОРИЕТО И РЕФЕРЕНДУМИ ЗА АВТОНОМИЙ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ РУСИЯ И ТУРЦИЯ В МНОГО , МОГО ДРУГИ ОБЛАСТИ НА БЪЛГАРИЯ ! ! !

16

Анонимен

преди 10 години

До до 6Обикновени ***, като повечето рускини. А вашият електорат с каква захлас слуша Азис...

15

neni4a

преди 10 години

Няма знчение какъв е бил референдума. Няма значение ,кой го подкрепя и кой не. Украйна няма да остане цяла държава ,това да е ясно. Дори и на картата да е цяла,то омразата е прекрачила границата на търпимостта. А без икономиките на Донецка и Луганска области,хохолите в Киев ,ще го ду*ат. Че и както се набутаха с милиарди от МВФ ,тотално ще лапнат хурката

14

Анонимен

преди 10 години

"Някой ден ще уважи и волята на 6 000 руснаци живеещи в Поморие."Ясно, ти си от онези панелни революционери, които си мечтаят Кърджали да стане турско, а бреговата ивица руска и то само от яд заради международната обстановка.

13

ФАКТ

преди 10 години

Има много озлобени еврогейци в форума.Да плюят по Русия им е фикс идея. И не смятат да признаят свободния избор на източна Украйна за легитимен, под натиска на идолите им - западните медии.Или може би са фенове на родните ни политици, които се държат като п*тки пред запада и одобряват всяка заповед дошла от там, колкото и да е в разрез с българските интереси и традиции и благодарност към Русия за освобождаването ни от турско робство.