38

Анонимен

преди 10 години

Западняците си мислеха, че Путин е Кадафито или Садам. Добре е, че не се връзва на болните им мозъци и да дръпне шалтера. Здрави нерви имал този човек. Сами в най-скоро време ще му се наведат.

37

мама миа

преди 10 години

този демократ и анонимен не знае и българския език и е неграмотен а и пише във форумите.

36

Анонимен

преди 10 години

До 50/Янукович сам напусна поста си, защото щеше да бъде овъглен като тия в Одеса. Скоро ще се върне на бял кон. Това със сигурност. Сега наред са Одеса, Харков, киев, Приднестровието и т.н. Путин няма да допусне фашизма под носа си със сигурност.

35

Анонимен

преди 10 години

Когато иде реч да се изказват за Украйна, евро лидерите се изявяват все групово, барем хване декиш тяхното изказване - или Меркел с ония Ромпой, или Меркел с Оланд! Толкова са невзрачни, че имат нужда да си дават кураж един на друг! Комплексари!Искам Путин да им спре газа за 1 месец, да видим великата немска икономика как ще се развива - песнички от евровизия, вероятно!

34

Анонимен

преди 10 години

фашистски ***, нищо не е забравено никой не е забравен,съдбата ви е като на Дучето

33

Анонимен

преди 10 години

Киевската фашистка хунта още не проумява, че малко й остава и запада няма да й помогне. Свалянето на законно избран президент ще им излезе доста скъпо. Оказаха се наистина тия украинци големи абдали. Разбиха си страната.

32

мама миа

преди 10 години

този демократ и анонимен не знае и българския език и е неграмотен а и пише във форумите.

31

до Никола

преди 10 години

Каква Швейцария, какви пет лева - там референдумите са поради пряката демокрация, а не че са тръгнали да се делят....

30

pasha.georgieva.9

преди 10 години

EH STALIN AKO RAZBERE 5 PATI 6TESE OBARNI VAV GRABA , KOI KAKVO ISKA KOI KAKVO NEISKA

29

Анонимен

преди 10 години

Вчера в немските официални новини показаха американски войници в Украйна, часовникът на американската бомба затиктака...въпрос на време е Европа да се отърси от "партньорство" тип куклен театър.Стига са ни правили на маймуни...аман от отворено общество и ценности - брадатото нещо вчера, закон за третия пол, идиотско образование, прокламирането на кредит за всичко...ей това е американското общество

28

Никола

преди 10 години

Украйна не е единствената държава съставена от различни народи, даже в случая те са доста близки. Какво да кажем за Швейцария и Белгия където и езиците са коренно различни, да правят референдуми и да се цепят ли и да се избиват междувременно. Путин играе много опасна игра, защото и в Русия има много народи и ака решат да правят референдуми и сражения , кво става?

27

Анонимен

преди 10 години

До 44/Бай ***, щом пишеш че руснаците са изметта на света, представям си ти какъв си. ***.

26

Анонимен

преди 10 години

То като че ли турчиновците и бандеровците, които дойдоха на власт с терор и свалиха законно избран президент като установиха фашистка власт е законно. Усеща се, че в най-скоро време ще гризнат дръвцето. А западните смешници и янките, които ги поддържаха да си гледат там своите проблеми, защото Русия не е Либия или Афганистан.

25

демократ

преди 10 години

Избори под дулата на автомат калашников и със страх ми напомнят времето на кумонизма когато гласуваха 99,9% само за една партия.Май северна Корея трябва да догонва руснаците.

24

Л

преди 10 години

В Киев има хунта която е незакона. Беше извършен преврат спонсориран от САЩ и на власт бяха сложени фашистки марионетки.Хората от ЮИ Украйна не признават власт в Киев и имат абсолютното право да решават сътбата си така както са решили. Ако не беше преврата и Крим щеше да е в Украйна и реферндума вчера нямаше да го има .БЛАГОДАРЕТЕ ЗА ВСИЧКО НА САЩ И МАРИОНЕТКИТЕ ИМ

23

Анонимен

преди 10 години

Do 30.Не заблуждавайте хората!!! Не лъжете!!! Не манипулирайте!!! Имам приятели, които са от Украйна (майки рускини и бащи украинци), но живеят в България. Те споделиха за тези проблеми още преди месеци! Живеем във време, когато общуването не е ПРОБЛЕМ и всичко се знае! В Украйна живеят два различми марода, ориентирани по различен начин sразлична култура и традиции!

22

Анонимен

преди 10 години

Страхливи фашисти могаг да стрелят само по мирно население и жени :watch?v=Rlwy06EDyBM шайка бандити на бесилотоПфу...

21

турчин

преди 10 години

До UliАКО ТЕ БОЛИ ТОЛКОВА МНОГО ЗА КЪРДЖАЛИ,ТОГАВА ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСА НА РУСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ.БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ И КОРЕКТНИ И УВАЖАВАЙТЕ ГРАНИЦИТЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.

20

Анонимен

преди 10 години

ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ НА ЦРУ! СЛАБО РАЗУЗНАВАНЕ И НЕПОЗНАВАНЕ МАНТАЛИТЕТА И ВЪЗМОЖНАТА РЕАКЦИЯ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ИЗТОЧНИТЕ ПРОВИНЦИИ НА УКРАЙНА . ВМЕСТО ДА ОТКЪСНАТ УКРАЙНА ОТ РУСКОТО ВЛИЯНИЕ ДЕЙСТВИЯТА, ГЛАВНО НА САЩ, ДОВЕДОХА ДО ОБРАТНА РЕАКЦИЯ.ИТОРИЯТА Е ДОКАЗАЛА,ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ РАЗПАДА-ПРИМЕР ЮГОСЛАВИЯ.А УКРАЙНА Е ИМЕННО ТАКАВА.ДО 1921 ГОДИНА ТАКАВА ДЪРЖАВА Е НЯМАЛО ,САМОТО ѝ ИМЕ ПОКАЗВА В ПРЕВОД ПОКРАЙНИНИТЕ(РАЗБИРАЙ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ)

19

Л

преди 10 години

Реферндума го признават хората това е важното. В Мариопул хората са чакали над 3 часа да гласуват на кадри в интернет имаше снимки пред секцията имаше над 20 000 човека пред едната. Хората гласуваха с усмивка на уста защото не искат да живеят вече в тази Украйна.