335

!!!

преди 10 години

ЕВРОВИЗИЯ е лице на Европейския съюз. *** на човешката цивилизация. СОДОМ и ГОМОР !

334

Анонимен

преди 10 години

ТОВА трябва да го показват по телевизиите след 23,00.Започвам да се радвам че България не участва.

333

Емо

преди 10 години

Евала за комплексираните коментари. :)

332

Анонимен

преди 10 години

WAS IST DAS ?!?!:O:O

331

Анонимен

преди 10 години

Тия еврогейове ще направят и невъзможното,само и само да докажат,че съществува трети пол.*** и свинщината е това.Ама то и свинщина не е,защото и прасетата са мъжки или женски.

330

????

преди 10 години

Бе хора, вие луди ли сте !? Много моля, не причинявайте това на детето ми! Дреме ми за Бареков, Бойко, Сергей, Доган и всички останали ! Осъзнайте се! Бива *тия, *** това бие и Азис и каквото се сетите!!! Единственото положително е, че България не участва в еврогейската порнография

329

Анонимен

преди 10 години

Евроатлантическата*тия бележи нови върхове.. Да вземем и ние следващата година да пратим азис та да се впишем по добре в евро*тията..

328

х

преди 10 години

МРЪСЕН ....

327

ъъъъъъ

преди 10 години

Ай, честито!!!Вече ще е така, грозни и бездарни ще ни грачат от тв-то щото е модерно.

326

Анонимен

преди 10 години

Повръща ми се като го гледам.

325

пф

преди 10 години

"всичко е нагласено за да продължат да рушат традиционните християнски ценности в европейците"Каза големия христиЕнин дето даже Библията не е прочел(най - важния християнски документ... уж).

324

Анонимен

преди 10 години

Добре сме бойкотирали тази пародия...всичко е нагласено за да продължат да рушат традиционните християнски ценности в европейците...не знам дали са освирквали Русия, но от там е единственото спасение на този сатанизъм!

323

...

преди 10 години

Хах и к'ви са на'ще ценности - да тупуркаме по клавишите цял ден колко мразим целия свят - то не бяха гейове, американци, руснаци, европейци, африканци. Ми мразете си, съкращавайте си сами живота, сякаш другите нерви свързани с битовите ви проблеми не са ви достатъчни. Само не знам какво ви пречи човека, че спечелил някакъв изтърбушен конкурс.

322

за 378 морзилката

преди 10 години

Викаш слави лекето , приятелят на доган и гоце не направи звезда от Азис, Ъ?мухаааа :))

321

Анонимен

преди 10 години

Това е триумф за *** содомляци! Все едно се връщам хиляди години назад, седнал до нозете на Авраам и гледам тъжната картина на човешките безобразия на Содом и идещият Божи Гняв върху него и върху Гомора! ЖАЛКО Е!

320

Анонимен

преди 10 години

2007 г второ място на гейконкурса беше за украинския травестит Верка Сердючка.За всички еврогейове ще кажа,че вие понеже сте широко скроени затова вървите срещу създателя си майката Природа.Човешкия род е създаден от два пола с цел възпроизвеждане.Всичко останало е извратена природна грешка.

319

Лора

преди 10 години

Конкурсът, наречен Евровизия изпраща подсъзнателни съобщения, които като че ли сме длъжни да приемем. Виждаме едно усилие за насърчаване на нова тенденция в света, която се нарича ново определяне на пола. Някъде четах, че след няколко години на децата ни ще е забранено да казват *** и тати, а ще бъдем родител едно и родител две. Егати тъпнята. Драйфа ми се от такива изгъзици. Ай сиктир, масони и всякакви изверги, които се мъчите по всякакъв начин да намалите значението на семейството.

318

В. Петков

преди 10 години

Западният/ католически /латински цивилизационен модел е отвратителен провал ... срам и позор .

317

Анонимен

преди 10 години

До Анонименхай сега пак българите криви, я *** прочети чуждестранните коментари как възприемат кичозното нещо.

316

от 366

преди 10 години

До вАсилДори и да бях гей, какво от това? Всеки има право да бъде какъвто си реши. Това, че умея да разсъждавам не определя сексуалността ми. Хетеросексуален съм на 100%.