20

Анонимен

преди 10 години

Щели сме да отделим милони да рекламираме свободните работни места за "туристически кадри" в Румъния,Молдова и Украйна. Кви кадри бе ,при заплата 350 лв ?????Как па никой не се сети ,че трябва драстично да се увеличат заплатите ,ако искаш "кадри " ?????

19

Georgi

преди 10 години

До политологKakvo blato be smeshka? Toq Borisov ni nabalbuchi s vunshen dulg, gepi 7 miliarda durjaven rezerv ostaven ot Sergei Stanishev i ti mi vikash, che tozi putio ot Bankq ima akula i meraka da ni izkara ot pumiqta? Tochno zaradi takiva bacili kato teb koito gi boli da mislqt logichno sme na tova dereje v momenta i shte produljim da budem.

18

Анонимен

преди 10 години

Бюрокрацията и наглярщината е повсеместна. Мутрите отново те изблъскват от пътищата,Някъв *** ми обяснява ,че заплащането на спасителите по плажа не било най-важното. Там работели хора само заради лубовта си към морето .

17

Христо

преди 10 години

Чакай те сега защо ще им увеличават заплатите!?да не би в МВР да са направили реформи и съкращения?не,да са почнали да работят?не,доволни ли са хората от тях?не,не може народа да им плаща всички данъци,осигуровки,разни не чувани в ЕС привилегии а те да не искат реформи не искат да работят а все пари да искат стига вече!

16

Анонимен

преди 10 години

А защо изобщо на тая *** ще им вдигат заплатите? Да не би да вършат нещо? Големите шефове се занимават с трафик на дрога у хора, крадени коли и политическо подслушване, Дребните с дребен рекет от дилъри и ***, рушвети от шофьори и покровителстване на битовата престъпност. Няма престъпна група без участие на полицаи в нея

15

политолог

преди 10 години

Колкото повече време управляват тройната мафия БСП-ДПС-Атака-ДС , толкова повече мислещите българи виждат , че на този етап единствено ГЕРБ и Б.Борисов могат да изведат България от блатото , в което ни набутаха тройната коалиция. В най скоро време ще се повиши драстично тока , горивата , а от там и всички хранителни продукти. Не случайно Станишев , Сидеров и Бареков се писаха водачи на Евролистите. След изборите ще избягат в Брюксел уж да променят Европейската политика, а ние ще подсмърчаме .

14

Анонимен

преди 10 години

За 10 месеца това правителство ни загроби с 4,6 милиарда лева нов дълг. Нови 40 000 безработни. Увеличаване на убийствата и кражбите, безнаказаност и "вече няма страх". Митниците събират по-малко ,но контрабандата расте, данъчните събират по-малко, но икономиката расте, Скоро ще ни осъдят за 3,6 милиарда лева да даваме на руснаците, ЕРП-тата също ще ни осъдят ,НЕК е фалирала отдавна, самолетите ни не могат да летят,корупцията е ужасяваща, за такса тротоарно право са прави инвестиционен проект .

13

Нагъл

преди 10 години

Нагъл, по-нагъл , най-нагъл лъжец Съсел

12

Анонимен

преди 10 години

А защо на държавните служители все им актуализират заплатките? Щото много работят ли? Всички са там по шуро-баджанашка линия, и даже не знаят как точно да си запълват времето! Защо аз да бачкам в пъти повече от тях, а заплатата ми е по-малка от преди 5 години, защото шефа ми се чуди как да оцелява фирмата? Защо всички ние, които им изкарваме заплатките, се чудим как да вържем двата края и да съществуваме, а те да ни гледат сеира?

11

брей

преди 10 години

Тоя о* много нагъл!!! Че и акъл дава. А акълът му като д*л,само дето е хитър измамник.

10

Вервайте ми

преди 10 години

Какво може да се очаква от комуноидите- само лъжи , демагогия и празни приказки. На сладките лъжи много хора вярват, на това разчитат тройната ламя бсп-дпс-атака.

9

Анонимен

преди 10 години

Чобанов ще изтегли нов заем от 3 милиарда лева след изборите и от тях ще се дадат 100 милиона за полицаите. Останалите ,естествено, ще се усвоят.

8

ОТ ЧАРШИЯТА

преди 10 години

Ще вдигат заплатите на полицаите преборили битовата престъпност по селата. Вече няма кражби,убийства,самоубийства,*** карат с книжки,вдигат палати защото новооткритите 250 х работни места вдигнаха стандарта им.Сутрин закусваме мед и масло ,вечер заспиваме като къпани спокойни за утрешният ден.При Бойко не беше така,за три години ,съсипа всичко което за 23 г червените построиха, А СЕГА С ГОЛЯМ ЗОР ЗА ГОДИНА НИ ОПРАВИХА.

7

помнещ

преди 10 години

Ах ти тикво проста , ти колко си долен ?!?!?!?!?Ти преди изборите лично обикаляше всички поделения на МВРи и обещаваше ,че ще вдигнеш заплатите и подобриш условията за труд - не помниш ли бе нарцистичен слабоумнико ?!?!?!?Ти ,си най големия лъжец и некадърник ......Тогава под строй повечето гласуваха за теб, хиляди измамени надежди .Сега господинчо не се надявай на тези гласове ..

6

прост, по-прост

преди 10 години

най-***, банкянска тиква. Тъпакът дори не може да смята.Ако се ореже перото за подслушване на МВР ще има пари за бая по-високи заплати. Ония, и той *** завалията, физкултурникът бая години харчеше яка пара за слушалки.

5

Браво народе

преди 10 години

Бойку Тиквата:пожарникар,бодигард,мутра,благодарение на Станишев и Доган стана генерал,след това покрай наивния бг народ стана премиер и се събуди милиардер!!! Честито на всички граждани на РБ и както казваше вашия вожд ББ стискайте зъби:-))))))))))

4

боснак

преди 10 години

ББ, ти защо не вдигаше на хората заплатите и пенсиите, а и пари имаше в хазната, ама ти не делиш с никого, сега ми дава акъл, зеленчук със зеленчук

3

На Рамбо брат му

преди 10 години

Бай Бойко да мълчи защото е бита карта!Едно време Тиквата преди да стане мутра беше най-големия комунист на правешкия овчар Тодор Живков.

2

Homer

преди 10 години

Мразя ви, мразя ви, мразя ви!!! Политическа шайка предатели, родоотстъпници, близо е времето...Народното недоволство расте, все още има будни млади българи. Забравихте даже какво означава името "българи" - светли, тези които носят светлина!!! Отхвърлям новото робство, писна ми от вашите лъжи, писна ми да виждам хора по кофите, отритнати български майки и гладни деца!!! Свобода или смърть!!!

1

ТИКВО НАГЛА

преди 10 години

Ти защо не ги вдигна, а сега в опозиция акъл даваш?