36

TrollTerminator

преди 10 години

До TROLL TERMINATOR 29Аз ли не мога да броя? Аз не казвам кое е черно и кое бяло аз говоря с факти а ти ми говориш глупости! Колкото до минусите в моето мнение те не говорят нищо освен че тук във форума има хора с промити мозъци или ***, които няма собствено мнение. Колкото до така наречените каубои аз и тях не уважавам, но те - това не можеш да отречеш - не са анексирали чужда територия не и след 2000 -та година. Това което Путин направи го е правил само Хитлер!

35

TrollTerminator

преди 10 години

До Боби 26Боби стига *** с глупости моля те! Наистина звучиш наивно. Относно нагласяването на гласовете провери за справка как БКП с преврат и после избори печели властта с подобен резултат на този в Крим! Нали се сещаш че ако си умен не можеш да отречеш че 98% гласували за присъединяване към Русия не е реален резултат защото Татарите изобщо не долюбват руснаците и по сведения които чух те изобщо не са гласували. А украинците излиза че са само 2% така ли? Айде стига с наивитета а?

34

Анонимен

преди 10 години

Кое голи твърдения бе? Това че ги дадоха как палят сградата и как стрелят по хората, или как ги доубиват навън. Или не може би това, че вътре са намерени труповеа с малки изгаряния. vesti.ru , сигурно местиха труповете...Кво е доказателство за теб?Да излезне барак обама и да каже- ами наще експерти тва установиха.Или тия дето се провъзгласиха за правителство, да правят оглед и да излезнат с некво становище...

33

alcap

преди 10 години

Истината е, че никой не знае какво точно се случва в Украйна а и тя е толкова голяма, че в отделните региони със сигурност везните ги накланят различни сили. Всеки тук коментира без кракът му де е стъпвал там. Медиите и хората, които ги управляват отново успяват да създадат "мнение" в българите - според това кой плаща. Ако искате да разберете, че САЩ подклажда размириците, четете този сайт. Ако искате да разберете, че Русия е виновна - гледайте БТВ. Но и в двата варианта ползата е никаква...

32

Darin

преди 10 години

Пентагонът увеличава военното си присъствие по целия свят !

31

Анонимен

преди 10 години

До HE българинaЩо не питаш родителите на удушената от хуманиститена Вики Нюланд бременна женица, децата на изгорените живи пак от не-фашисти одесити и киевляни, на вече стотиците избити украински граждани. Надъхано, платено с $$, кофеле. Дано ***, жена ти (всъщност не, тя не те интересува) и децата ти (дори и да си ги натрапуцал на САЩ) да изпитат пълния списък на фашистката нежност на Акалов, Яйценюх, Турчинов герои с прототипи от Нюрнберг. Само извратеняк-бандит и крадец на България може да мисли като теб.

30

българин

преди 10 години

До НФБ 39:Глупости на търкалета. ТИПИЧНА СЪВЕТСКА ПРОПАГАНДА. За близо 100 г., как не можахте да измислите нещо по-различно бе, тапири съветски. ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЕСТЕСТВЕНО, НЯМАТЕ. Защото, НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО.

29

българин

преди 10 години

До Боби 40:Никога не съм твърдял, че руснаците са винаги грешни. Още повече, че Путин и верните му лица в Русия и Украйна САМИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО "СЪВЕТСКИ ХОРА", а не като руснаци. Смятам, че те ВИНАГИ СА ГРЕШНИ.А иначе, исторически погледнато, от 10-ти век насам, откакто съществува нещо, наричащо се Русия, това нещо е донесло на Българи НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗЛИНИ и ПОЧТИ Я Е УНИЩОЖИЛО. През това време, а и днес, руснаците, вкл. "съветските хора" са страдали и страдат, даже повече и от нас. Това е.

28

Анонимен

преди 10 години

До тия, които не им се вярва, че така наречената украинска армия безчинства, да си пуснат vesti.ru . Ако някой има претенции, че те манипулират, нека даде немски, или щатски сайт, който да разполага с различна информация.А това в Одеса не беше фашизъм, това задмина фашизма :(((

27

българин

преди 10 години

Тук "НФБ" и "Анонимен" пищят, *** и грухтят за "фашизъм", някакви "фашаги", ръководени от американско посолство и не знам още кой, които избивали жени (и бременни) и деца, взривявали, палели, горели и т.н. и т.н. БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВО, ТОЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ и ФАШИСТКИ. Крадецът вика: дръжте крадеца.Е, колко *** трябва да е човек, за да повярва?

26

Lilia

преди 10 години

Барак Обама, Сюзън Райс и Катрин Аштън потвърждават "запазващата се решимост на САЩ и ЕС да подкрепят правителството на Украйна и да търсят преодоляване на кризата по дипломатически път". - Чудят се как да легитимират хунтата в Киев .

25

тертер

преди 10 години

Външния министър на Швеция Карл Билд казва - православието е главната заплаха за западната цивилизация.Каква наглост,а в ЕС той отговаря за политиката за източна Европа.Православната църква през своята история не е изгорила нито един на клада,а западната е била най големия екзекутор през вековете. В православните държави няма еднополови бракове.У нас целенасочено се вкарват бежанци от исляма,И ЕС не им разрешава да стъпят на запад щом получат статут на бежанец у нас.

24

но комент

преди 10 години

Едно време си мислех, че няма по отвратителни от комунистите.Сега виждам ,че американските и европейските са по гадни.

23

българин

преди 10 години

До Анонимен 25:ИТАР-ТАСС пита Виктория Нюланд от САЩ, къде и били доказателствата. А аз питам тебе: къде са ти доказателствата, че в Украйна имало бесен фашистки терор - ти това си надраскало. КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА? ДОСЕГА, НЯМА НИКАКВИ - НИТО ЗА ФАШИСТИ, НИТО ЗА ТЕРОР.Да, кръв и смърт има, също и пепел - ПО ВИНА НА "Русия" на Путин, обитавана от "съветски хора", каквито има и в Украйна, такива като тебе - празноглави и нагли алкохолици.

22

но комент

преди 10 години

Тая отвратителната защо направи не се наебе с американеца?Баси, тия са по-отврат от едновремешните комунисти!

21

До TROLL TERMINATOR

преди 10 години

Слаб си по математика човече!Поне до 10 да се беше научил да броиш.На черното бяло няма как да кажеш-виж плюсовете и минусите,те са показателя за мнението на Българите относно политиката на индианските каубои.

20

Анонимен

преди 10 години

само да кажа на русофилите в бг един ден и вие ще бъдете определени за терористи то колелото се върти кат гледам русофобите се стараят много

19

работещ

преди 10 години

До НФБ 23:Както си се разпенило, тапирче червено, само да те открехна, че ОТ СЛАБОСТТА НА ДОЛАРА ПЕЧЕЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО и ИЗНОСИТЕЛИТЕ от САЩ, а ГУБЯТ същите в ЕВРОПА, АЗИЯ, ЛАТИНСКА АМЕРИКА, АВСТРАЛИЯ и ОКЕАНИЯ. НАЙ-МНОГО ГУБИ ЕВРОПА.А иначе, ти пак си плачи на чужд гроб - този на САЩ. А те ще те надживеят.

18

Анонимен

преди 10 години

Тревога! Свидетели сме на свиреп, обезумял фашизъм. В Украйна Аваков и Яценюк масово горят живи хора, убиват бременни жени, блокират Славянск, както Ленинград през 1942-ра, морят несъгласните с глад, без медицина. Това става ДНЕС 21-ВИ ВЕК, под циничното, отровно покривало на демокрацията и с ПОДЛОТО СЪГЛАШАТЕЛСТВО НА ЕВРОПА. Държава без собствено име, без крака, с огромна уста, за да заграби Русия УБИВА Украйна. Изчезна безвъзвратно ореолът на най-висшата демокрация. Има само кръв, смърт, пепел, която да засити търбуха и. Щастливи ли сте нейни граждани? Сити ли сте?

17

българин

преди 10 години

Какво ми превеждате партенките на ИТАР-ТАСС? Виктория Нюланд не била представила доказателства за руската намеса. Русия, досега, да не би да е представила НЯКАКВИ, КАКВИТО И ДА Е ДОКАЗАТЕЛСТВА, че някой в Украйна е бил тормозен или притесняван, защото говорел руски, ИЗОБЩО? Или пък, че в Украйна имало "фашисти", "неофашисти" и пр., за което всеки ден плямпат руснаците? НИКОГА!