108

Анонимен

преди 10 години

На червените *** днес не им ли плащат? Що не работите безплатно за идеята, тролчета? Много изоставате с кликовете, удариха ви в земята.

107

Анонимен

преди 10 години

Lavrov e ***. Tochno vie predizvikahte tova! Vkarahte si armiata v Krim prevzehte bazite napravihte "izbori" i sega se pravite na udareni... e tova sa ruski izmikiari

106

Лора

преди 10 години

До 144-Проблемът в Украйна не е само геополитически,зад цялата работа се спотайва и Монсанто.Тя искаше да прави в Украйна завод за ГМО семена за посев и от там да наводнят с ГМО царевици, соя, пшеница и т.н. цяла Европа. Някои неща не ни ги казват. Днес например и Меркел заедно с Анастасиадис,президента на Кипър се опънаха срещу санкциите срещу Русия. Първо трябвало да видят какви последствия щели да имат и за ЕС, за да бъдели одобрени и други. Политика и игра на здрави нерви.

105

Сергей Лавров

преди 10 години

В Украйна може да има избори само ако е сигурно, че ще ги спечели ... Виктор Янукович!

104

Анонимен

преди 10 години

Кошаревският референдум в Крим протече в твърде обичайна за Русия обстановка - в присъствието на 30 000 души елитна руска войска.

103

Анонимен

преди 10 години

Вън от НАТО и Вън от ЕС, Забрана на НПО, България над всичко.Референдуми за всеки важен въпрос, връщане на осъвременен вариант на Закон за защита на държавата от 1924г.И според същия ЗЗД - СЪД и затвор за предателите от последните 25г (Паси,Боко,Плевньо,Станишката,Доганя,Командира,Цвъки,Бакъра,Първанката,Надето,...)

102

Анонимен

преди 10 години

Абе Лавров и русофили само в България се домъкнаха 300 000 бляда/така се говори/ ,а колко са по света...и не искат да се върнат при *** в Русия!Загрижил се за народа на Украйна империалиста фашистки.

101

se

преди 10 години

Руснаците ако продължават да се ослушват ще загубят както стана в Югославия.Срещу фашизма има само едно решение и то е тотална война със съвременни средства.ЕС и САЩ са лицемери и Русия да не чака а да вади Тополите и Сатаните и да ги почва.Това ще е най голямата победа в чест на 9 май.Долу фашизма !

100

Анонимен

преди 10 години

Запада цъфна с цялата си сатанинска същност -Износ на "демокрация" по начини които въобще нямат хуманен характер.Заграбване на ресурси и маргинализиране на местното населениеОткровена диктатура и цензураИ не на последно място всяване на страх, мафия, убииства и неофашизъм.

99

кк

преди 10 години

Единствената правилна българска позиция за България е: Не на Украйна в ЕС!!!! Ако САЩ насилят ЕС да приеме Украйна, българите са обречени на бедност поне още 20 г, защото там ще бъдат насочени преимущенствено много, ама много пари, които Европа няма и щатите ще ги принудят да вземат от котролирания от тях МВФ и.... Който защищава в момента позицията на САЩ /защото ЕС няма такава/, той е АНТИбългарин. Не че тази на Русия е най-правилната, но в момента съвпада с нашия интерес

98

Лора

преди 10 години

До един българин 135За да насяват страх у хората, тъй като наближават евроизбори. В Гърция например почнаха да казват да внимават какво ще гласуват, за да не станело положението, както в Украйна.

97

Анонимен

преди 10 години

Кое е по-добро - избори или война?Империалистът Лавров е ясно какво предпочита!

96

Лора

преди 10 години

До Одисей1 - 130"В наше време човековъдството много изостава от животновъдството."Не мисля,че някой, който е карал преди Жигули е станал по-умен, подкарвайки например Mercedes. Ние българите, много пъти в много ситуации сме слагали каруцата пред магарето.

95

Наско

преди 10 години

Такъв прецедент няма никаде избори по време на гражданска война и кланета!това е поредното безумие на запада.......

94

един българин

преди 10 години

Абе хора, днес е Гергьовден и е празник на Българската Армия.Защо трябва да четем новини само за Украйна и Русия???

93

Анонимен

преди 10 години

Какви избори в Украйна бе, там изборът се прави от крайните групировки, останалата псевдо политическа безмозъчна *** са им марионетки.

92

Анонимен

преди 10 години

Да живее Русия !

91

Лора

преди 10 години

До Одисей 1 - 123Битието определя съзнанието. Ха-ха!!! Сега разбрах защо някои са с четиристайно съзнание, а други, колкото на боксониера.

90

Анонимен

преди 10 години

За да има избори първо трябва да има държава, а това в Украйна в момента не е държава.

89

Анонимен

преди 10 години

В ТВ предаване преди години.Доган каза:- Заедност!Горан Брегович:- Нагледал съм се на кръвопролития в бивша Югославия. Хората след като не могат да живеят заедно, по добре да се разделят.