25

Анонимен

преди 10 години

Sega kato nalaziat edni "eksperti" po shistovia gaz ne e istina...

24

Анонимен

преди 10 години

Румънските политици явно не са толкова продажни като българските и са устояли на натиска от Газпром! След няколко години ще могат да избират кеф им газ от Шеврон, кев им газ от Газпром, кеф им газ от мосрките находища, а ние ще продължаваме да пламе на монополиста Газпром!

23

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 18 : Приятелю, сев/изток е ----- вдясно и нагоре. А Добруджа е на --юго/изток/по всички географски стандарти/. Смешка: А късмет/в резултат на пробите/ , карпатския газ и НЕФТ --да тръгнат към нас.

22

Анонимен

преди 10 години

след няколко години ще купуваме газ от Румъния и се чудим защо сме бедни!

21

Анонимен

преди 10 години

"бе забранен във Франция заради вредното му въздействие върху околната среда."А тъй.Ама ние понеже сме по-демократи от Франция, ще ни дупчат.

20

Анонимен

преди 10 години

ето ви нещо от 'кухнята'. мой близък е посредник в агенция, която работи с петролни компании. шеврон търсеха адвокат за бг, но не да представлява фирмата им, а процесуалист за арбитраж. така или иначе са си намислили да отменят мораториума чрез съдилища и глоби, а нашите некадърни политици нищо не могат да направят. златото само се изнася, но тези ще ни отровят. и от това печелят шепа нашенски политици, както и газпром. така става с конго бонго и *** - скапаните държави..

19

Анонимен

преди 10 години

До 10-ти.Не манипулирай!Не е Овчаров, а Евгени Бакърджиев от правителството на цинга-манга - пук Костов.Защото им напълниха гушите с американските ТЕЦ-ове.***!

18

ivo stz.

преди 10 години

Съодитска арабия....благов....благов...много ги разбираш )))))))

17

сд

преди 10 години

До Б.БлаговАко съдим от забраната за добива на шистов газ в Германия и Франция поради заплахата от замърсяване на водите и почвите,означава,че и те не искат тази американска независимост от Кремъл,а ти си безродник,не към русо-фобите и филите,а към благополучието на собствените си деца и поколение.

16

Анонимен

преди 10 години

Толкова ли ца елементарни ни смятат?"Поа безопасен начин", моля ви.Това е технология и цял свят зняе,че не е безопасна.В Библията пише:"Не прави непоискано добро!".Това не е поискано от румънците, а от агресивните гадове, които съсипаха и продължават да съсипват света.Няма Господ!Искам да видя гърча на гадовете в собствените им гадории!Пожелавам и на вас да присъствате!Горбачов да понесе публично това, което причини на милиони хора!Гад, къде са връзките му и справедливостта му?

15

Българин

преди 10 години

До Бобийнедей с рогата напред, ще вземе някой да ти повярва

14

Анонимен

преди 10 години

североизточна румъния, по всички географски стандарти, е северна добруджа или стара българия. и както и да го погледнеш, е свързана с южна добруджа чрез подземни води и езера. аз лично харесвам незявисимостта, която шистовият газ дава, стига да се добива в други държави, различни от нашата..и не толкова близо до нас. сащ дълбаят сухите си пустини, които са равни, безводни и не стават земетресения. тук обаче е друга работа. и между другото, украйна е супер богата на газ. сещайте се за конфликта.

13

Анонимен

преди 10 години

Ит хес биган!

12

Р. Овч.

преди 10 години

КОЙ предложи Пеевски бе, мушмороци? ХА-ХА-ХА

11

Антисоросоид

преди 10 години

Какво ни пречи да проучваме за конвенционален газ и да добиваме, ако има, вместо да рискуваме с фракинг при шистовия газ? Ако се намери по-безопасен метод на добив, нека да пробваме, но дотогава да не си слагаме главата в торбата!

10

Бобий

преди 10 години

До БългаринГлупако, не е въпроса, дали има или няма газ, а какво ще ни струва да го извадим. А относно "независимостта", това че имаме дадена суровина, съвсем не означава, че ние ще си я ползваме. Имаме си злато, обаче други го добиват и го изнасят. Същото ще бъде и с газа.

9

Б.Благов

преди 10 години

Добивът на шистов газ е може би кошмарът на Газпром! Те ще правят всичко възможно колкото се може по-късно да започне! До сега войната в Сирия, гражданската война в Украйна е функция на дейността на Газпром. Те засилиха Асад да се противопостави на газопровод ,най-прекия и най-къс за Европа през Сирия от Съодитска Арабия и втечнаваща станция на Адреатическо море, добив на шистов газ в Украйна и конкуренция на Газпром за Европа!Всичко това е геополитика за монопол на Газпром!

8

Антисоросоид

преди 10 години

Коментарът ми се отнасяше за 5- ти номер.

7

до 1

преди 10 години

Георгиев,Георгиев а спа като пън кога Овчаров ни натресе да купуваме най-скъпата газ в Света!!!Викайте Ура и да си плащаме на Путин като попове!Пък после руснаците имали армия пък ние нъцки.Ка к да тръгне нашата икономика като нашите стоки се оскъпяват още на старта!

6

Българин

преди 10 години

Само и само някой да не си помисли, че газ може да има и в България и да станем независими от вносния