28

възмутен

преди 10 години

Като се зачета много подробно в глупостите на този индивид, ми става съвсем ясно, че всичко казано е плод на предишни негови изказвания, събрани в едно - и "Осинови паметник", и превъзнасянето на Алианса, и "изпълняването на поръчка" на американците да купят бойна техника от тях, и плюенето срещу Русия.... - не ви ли звучи познато от предишните му "героични изяви" и "показване на зъби"!

27

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ, напълно да! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ (НЕ В СЕГАШНИЯ И ВИД)!!! И за медиите е вярно. Точно за това говоря, за достойните човеци. Дано станат повече, дано ни стиска!

26

Ха ха ха

преди 10 години

Поради лошите метериологични условия, не можахме да видим повече летателна техника! А представяте ли си да трябва да ни защитава тази техника и да е дъждовен ден? Ужас!

25

Анонимен

преди 10 години

Каква армия бе хора.За "върховен главнокомандващ" имаме женски полов орган,а половината от личния състав си е откровен .Да влязат стотина косовари на западната ни граница и до пет часа са на Черно Море.Евентуално гореспоменатата половинка от "въоръжените" ни сили може да ги позабави за час-два заради някое и друго забавление.

24

АТАКИСТ

преди 10 години

До АнонименАз обичам всички българи. Не те мразя. Не те плюя. Просто се ядосвам, че медиите са толкова подли. Та те свалят правителства и правят войни, а няма да заблуждават хората...?Всеки, който иска независима и суверенна България за мен е достоен човек, така че нищо лично, но просто се отървете най-накрая от тези продажни проамерикански парцали за дезинформация!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ (НЕ В СЕГАШНИЯ И ВИД)!!!

23

Анонимен

преди 10 години

за сведение Християнството е натрапено на робска тогава България от Византия и светеца наречен Св. Георги всъшност в историческия му аспект е бил Византийски военнокомандващ.Как са го изграли за покровител на Българската армия не знам.

22

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ, дето не ми е брат. Не гледам телевизия. Искрено се надявам да си прав. Извинявай за обръщението, като не ти харесва. Българи сме, обаче и ти и аз. И аз ако видя, че до мене ти страдаш и си в беда ще ти подам ръка, няма да те плюя.

21

Анонимен

преди 10 години

Закачете и на попа един калашник.Това е радикален християнизъм.

20

ха ха

преди 10 години

Много ми е интересно, ако някой му вземе листчето на този индивид, дали ще може и две думи на кръст да каже?

19

Анонимен

преди 10 години

Клоуни....

18

Анонимен

преди 10 години

И в армията и в полицията има хора, които работят със сърце и имат чест и идеали. Ама като се изцепи тоя един пост над тебе, че трябва всеки ден да му оставяш бакшиш, какво правиш? Започваш да се чудиш *** ли си, че имаш идеали? Много са без работа, защото имаха достойнство и отказаха да подкрепят корупцията вътре. Заради тея дето все още се опитват да направят нещо и хранят семейство с 600 лв. ще кажа Има Армия и Има Полиция!

17

писна ми

преди 10 години

Като слушах речта на Плевнелиев, все едно бях на рекламиране на НАТО! Така се превъзнасяше, така се лигавеше! Да не говорим, че отново защити виновниците за кръвопролитията в Украйна! Да не говорим, че отново лобираше за "модернизиране на армията", повтаряйки думите на американските си "идоли"! Този индивид е срам за държавата и нацията! Гнусна история!

16

АТАКИСТ

преди 10 години

До АнонименНе съм ти брат. Аз нямам телевизионни зомбита братя. АТАКА никога не се е съюзявала с ДПС, и никога няма да го направи, това, което стана преди около година в НС беше само за да не се допуска Боко Тиквата до властта. Разберете го най-накрая и стига сте слушали продажните български медии!!!

15

Тъжно

преди 10 години

Пародия на Парад, пародия на Армия, пародия на Президент, пародия на Държава, пародия на Народ....

14

Анонимен

преди 10 години

Атака = най-големите предатели и анти-българи

13

Анонимен

преди 10 години

Атакист, извинявай брат, ама ти в течение ли си какво става, мамка му! https://bg-bg.facebook/DPSsaATAKA Атака в коалиция с ДПС!?!? По-голямо предателство от т'ва има ли, бе пич?!?

12

Срам

преди 10 години

Срам ме е от това недоразумение Плевнвлиев, когато говори за армия. Един Пу*ьо

11

Анонимен

преди 10 години

Мазен член за фесовете от Атака

10

Ако имаше армия,

преди 10 години

досега да беше направила преврат и да разкара всички лъжливи политици до стените за разстрел, а после да пусне цивилните пак да се самоуправляват с пресни спомени какво може да им се случи, ако алчността надделее. Армията, истинската, брани държавата освен от външни, и от вътрешни врагове. Ама няма! Само палячовци, да бият крак по паветата...

9

Не е виц

преди 10 години

Роска до няколко години на ПАРАДА ще командва Здравейте господа ***(в предвид емиграция и напускане на това блато БГ)-отговор-Здрасти братчед.Това не е хумор а реалност с която уверено вървим към този акт.