127

Валери

преди 10 години

На този триполовия ако са му малко парите да продава крадените имоти и да си купува самолети, памперси и каквото иска друго. Ние нямаме намерение да воюваме с никого и не искаме да пълним гушите на търговците на оръжие.

126

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.ВНаздраве прятелче ...да си жив и здрав но почни да гледаш на България като на твоя държава а не като на руска провинция или американски щат ...твоя дядо е умирал за тази страна , моя дядо също ! Създадени сме от велики воини ...в твоята кръв тече кръвта на Княз Борис I Михайл , Цар Симеон, Тервел и така на татака... в твойте вени тече кръвта на Кирил и Методии ...ти си първия независими православен християнин в света, на твоята писменост пишат най - малко 250 милиона души, гордей се!

125

до 139 - Тъпото

преди 10 години

Гошко, наистина си ***. Армия до '89-та сме имали "по списък". Тоест - велика работа, ама само на книга.Комунистите 40 години бяха работили да я унищожат тая армия, и успяха. Всичките традиции на БА бяха разбити и подменени. Морала беше под всякаква критика. Нищо общо с модерна армия. Разпасани офицери, старшини, нула контрол върху старите войници. Не един и два младежа бяха осакатени или убити без причина.Армията ни преди 9-ти септември е била нещо. Сегашната много бавно я догонва..

124

ха-ха-ха

преди 10 години

Що да не ни е достатъчен бюджета бе гьон? Нали всички в НАТО сме братя - вместо да искат да им купуваме железарията за скрап за млрд. - пример ненужни трета ръка изтребители, да ни ги подарят! Нали техния *** трябва да пазим бе марионетко резана!

123

Хлапето

преди 10 години

До ВасилевЧичка, я се ощипи и виж коя година сме. И стани малко подмий вмирисаните подмишници и потни мустаци. Ехооо.... събуди се

122

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 142 ----Добре Императоре - съгласен съм - пий си там виното и наздраве ))

121

Анонимен

преди 10 години

До Василевточно така е ..и нашия долен национален предател Димитров , Георги подари македония на Тито по заповед от СССР и това си е научен факт , знаеш..знаеш и , че български професори са създавали македонския език по заповед на БКП!!! :) Но как да го обясниш това на промит мозък като Ф.С.В?

120

Ф.С.В

преди 10 години

до138 ами кажи същото и за САЩ бре - ама като видят един *** посланник и се навеждат - Американският Посланник повече от 12 г се месеше където му падне във вътрешните работи на БГ

119

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Вето виждаш ли . отново си материален ..когато можехме да станем ..първите "Демократични протести" нчалото на 90те като видяхме с татко кои хора са в тълпата , запалихме колата и се прибрахме в нашия град ..не искаме да сме никакви искаме да живеем свободно без някой да се мъчи да ни слага капаци и да ни присъединява към някаква общност ..в мойте вени тече свободна Българска кръв ..аз съм създаден от лидери и императори не от роби! Българина 500 години не стана роб няма и да стане!

118

преди 10 години

А също така и бюджетът за саниране и енергийна ефективностБюджетът на някои конкретни фирми също е понамалял, но се надява това да се оправи

117

Гошо...Тъпото

преди 10 години

За всички ни е...ясно,че армия имахме до 90-та година,когато численоста е 153000 действащи офицери,сержанти и войници.Тя бе въоръжена до...зъби,по стандартите на Варшавския договор,като имаше в наличност 300 модерни бойни самолета,2000 танка,2000 бронетранспортьора,около 80 пускови установки ракети земя-земя с обсег от 70 до 400 км,модерни зенитно-ракетни дивизиони и полкове С-200,С-300,КРУГ,КУБ,ОСА.Поздравявам воините от запаса и действащите...сега,с празника на БА;армията е на народа.

116

Анонимен

преди 10 години

Комунистите са долна напъст толкова жестоко са промили мозъците на нашите братя и сестри , че не знам дали този процес е обратим ..виждаме какво се случи в македония ..хората там не се смятат за българи нищо , че дядовците им казват, че са ! Това се случва и тук ..българи пък се мислят за руснаци ..вместо гордо с високо вдигната глава като нас да гледат руснаците и да им кажат, че те са наш потомък не ние техен а те наш ...че ние ги научихме да пишат и да се молят на господ , но те не!такива са!

115

Анонимен

преди 10 години

Най-престижната професия е била на офицера...Царските офицери са били синчета на фабриканти, чорбаджии и гешефтари. Класов подбор, особено след националните катастрофи. Имало е и изключения, майор Коста Янков - син на полковник Янков, майка му сестра на Райна княгиня. Имало е и успехи - 20 000 селяни убити 1923 г., рязане главата на министър-председателя и пр.. Показателно е, че всички офицери, положили клетва пред НЦВ Борис, са посрещнали Червената армия с голям възторг. Клетва, чест? Моля.

114

Хлапето

преди 10 години

До ВасилевЧичка, да не си бил в кома до сега? Ехооо.... виж коя година е

113

Ф.С.В

преди 10 години

Приятел - от 25 г в Политиката са само такива "антикомунисти" ти като си много известен защо не стана Някакъв" сега ближеш рани и аз те разбирам - навремето хората избягли от фронта после ги наградиха с медали за храрост а убитите си останаха убити и неизвестни - Но така е - както ти каза- всеки си прави сам живота - пъзела е пред теб - почвай да го нареждаш и не се занимавай с мен защото аз мразя всички от 25 г насам - ограбиха спестяванията на моите близки -умряха в "Здравната Бг реформа "-

112

Анонимен

преди 10 години

До Василевабсолютно вярвно !!! Но какво да обясняваш на промит мозък стил "Македония"? Те не знаят какви са , не знаят какво искат и от каде идват и каде отиват братле толкова са объркани психически !! Да спориш с комунист е да спориш със стената ..нито ще ти отговори нито ще те разбере ..*** , че претъп!

111

BG

преди 10 години

На тъпите комунисти, които хем плюят президента, хем говорят че турците щели да завладеят България, нека припомня все пак че точно турците са им коалиционен партньор и че точно благодарение на тях управляват !Не е зле да си припомнят също и че имаме зам.министър на отбраната с името Неджми Али (бас ловя че утре ще е на първия ред на парада :)) назначен точно от сегашното комунистическо правителство ! На същите ***, да кажа че те открито заявяват да дойде Путин че да станем руска губерния !!

110

до 122

преди 10 години

не обиждай евреите, защото роско шушумигата не е евреин, а обикновен *** от гоцеделчевските села

109

60082

преди 10 години

Руски кораби със съвременно оръжие вече пътуват за Куба.Китай с радост започва да купува руски военни технологии и руско оръжие.Проблемите на американците сега започват.

108

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Вне прятелче не съм аз ...аз нося гордо име, Българко име - Владимир ..и горда фамилия на прочути антикомунисти познати в България но няма да ти я казвам ..не искам никой да се подиграва с фамилията ми ! Аз не се крия зад компютрите като тебе ..и като всичките ти комунистически ортаци :) Колкото и да искате да ни смажете , колкото и да искате да унищожите тази държава няма да успеете докъто ние сме живи кръвта на българите ще тече в нашите вени ..същата тая кръв тече и в руските вени!