231

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

"Размириците в Одеса са планирани от чужбина, обвини Украйна"А, размириците в Киев бяха естествени и не бяха планирани от чужбина, нали ? :)Каквото повикало - такова се обадило !Щом едните могат с въоръжен бунт да свалят законно избрания президент и да заграбят властта защо тогава другите да не могат с въоръжен бунт да се отцепят от Украйна ?

230

Анонимен

преди 10 години

До вяра в Исус1 2 вяра в Исуспреди 2 часа"Християнската вяра на Владимир Путин с неговите собствени думи"(you tube Vladimir Putin's Christian Faith in his own words).Путин разказва във филмчето за вярата си в Господ Исус Христос.youtube/watch?v=u3d_yxJhmjk----------до къде опряхме, путин да има вяра ...

229

АК47

преди 10 години

До отвратеРусия е православна държава както и България бе *** безроден.Прочети поне едно заглавие на кой да е вестник, ако можеш въобще да четеш!Аман от евроатлантически **и!

228

Анонимен

преди 10 години

всичко заспива и кат са наспят борди почват по форумите,сега няма кой да та напсува...

227

Анонимен

преди 10 години

естествено че всички размирици идват от чужбина.да бъдем по-точни от мАСква...

226

Анонимен

преди 10 години

До отвратенОт какво бе ***,си отвратен?

225

Анонимен

преди 10 години

Размириците в Киев от къде дойдоха ? , че се настаниха и в правителството ?Това за САЩ е законно и ги подкрепят да убиват хората , за да потушат другото мнение !

224

бомбодемокрация

преди 10 години

Дейвид Камерон 2011"Ние няма да толерираме режим който използва военна сила срещу собствените си хора",следва нападение на една малка ,суверенна държавица Либия от НАТО.

223

срам

преди 10 години

Нигел Фараж-"ЕС има кръв на ръцете си заради Украйна".."Трябва да наведем главите си в срам" .

222

вяра в Исус

преди 10 години

"Християнската вяра на Владимир Путин с неговите собствени думи"(you tube Vladimir Putin's Christian Faith in his own words).Путин разказва във филмчето за вярата си в Господ Исус Христос.youtube/watch?v=u3d_yxJhmjk

221

сатаниста си ти

преди 10 години

До отвратенКълнеш ли християнството ти сатанистко изчадие,Путин е по-обичан отвсякога по света.

220

терора на Киев

преди 10 години

След изгарянето на живи хора от терористите на Киев-защото това не са случайни групички но платени убийци от тези,които взеха с кръв властта връщане назад няма .Териториите подарени от Ленин на Украйна с етнически руснаци под терора на предателите на Украйна да се върнат към Русия с референдум или федерация.

219

Adam1966

преди 10 години

<< Тука нещо не наред ! Кометар 350 отвратен ! Коментара не е санкциониран ! Някой спи и не си гледа работата! Трябва да се вземат мерки ,това да не се повтаря !

218

отвратен

преди 10 години

Путиниадата продължава, а?Проклета да е Русия - тая сатанинска държава, донесла само зло на човечеството!

217

Анонимен

преди 10 години

И така да е било защо тогава не правите сравнения да кажем с Немците в другите страни с които не са били в Съюз и какво би ни се случило след като да Кажем ако ние се извъртяхме с Русия а те от Своя Страна Влезнаха на ново в България ДАЛИ ПЪРВО НЯМАШЕ И ТЕ ДА НИ БОМБАРДИРАТ В ПОЛИТИКАТА ДА СИ НЕ ЗАВИСИМ Е ПРИОРИТЕТ ПРИ ЕДНА ЕВЕНТУАЛНА ВОЙНА МОЖЕ ДА ТИ ДОВЕДЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗАГУБИ ОТ КОЛКОТО ВЗИМАЙКИ СТРАНАТА НА ЕДИНИЯТ

216

Анонимен

преди 10 години

От баба ми знам,че първо минали през стаята за гости германците,после руснаците ,накрая си отишли.Нищо друго не е било различно освен,че немците почерпили със шоколад.

215

Анонимен

преди 10 години

ЗЕМЯТА МОЖЕ НО ДУШИТЕ НЕ ДОКАТО ИМА ЗДРАВ РАЗУМ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА БИТКАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАСлава Россий

214

Анонимен

преди 10 години

По cnn просто съобщават,че е ескалирало напрежението в Одеса и са изгорели 30 човека,точка,като наблягат на освобождаването на заложниците наблюдатели. По al jazeera между другото съобщават за пожар в индийска фабрика с n- загинали.Дали пък наистина извънземните не са превзели Земята?

213

До 343

преди 10 години

Точно Немците нямат нищо общо с сегашната обстановка и като искаш диктатура заминавай ти за Северна Корея или по добре за някоя По Монархична страна като да кажем Мароко

212

Анонимен

преди 10 години

Страно защо автора на статията е написал в заглавието Чужбина когато е имал в предвид Русия виждате ли как Нежно ви пускат Манипулативните Западни Материали разбира се отдолу е добавен и коментара на Лавров за да не губят клиенти и по този начин да кажат ама моля ви се Виште каква Независима медия сме Ами не вие не сте независима медия вие копирате в повечето случаи от други такива който също като вас се казват Независими