439

до 613

преди 10 години

Другарю,ще видим на изборите кой от кого се стахува,кой кого псува и т.н.!"Десетки"самозапалили се?!?!?Ххахах,голяма смешка!А десетките убийства сега,от тях половината на деца?станишев доведе народа до отчаяние!Работещите хора не виждаме лъч надежда,навсякъде безработица!Така че да годуха Станишев,пак ще гласувам против него!

438

до одисей 1

преди 10 години

Цачева , ти ли си *** ?

437

Непозната

преди 10 години

Международен съд за новите фашисти Обама, Меркел и цялото ръководство на Европейския съюз. Да предизвикат смъртта и нещастията на толкова много хора в Украйна, само и само да подразнят вечния си враг Русия! Недопустимо, направо недопустимо!

436

ккк

преди 10 години

Хахахахах,комуниста 608 се кани да прави БСПМайдан в София ако Станишев изпусне кокала!А дано,та един път завинаги да ви изчистим от лицето на Земята!Долни ***!

435

до Одисей 1

преди 10 години

По-голям комунист от Борисов има ли???Я му виж миналото, я се върни назад и виж кой му сложи генералските пагони- Доган!Цяла България ги е страх от Борисов, та на неговата съвест тежат десетки самозапалили се млади хора, бизнеса и той се страхува от него защото беше подложен на унищожителен рекет. стотици хиляди хора останаха на улицата при Борисов респективно и се увеличиха разприте и разводите в семействата! Всичко е доказано! Разбираем е страха от Борисов!

434

Анонимен

преди 10 години

До Одисей 1Познания ти по история са колкото на един зеленчук..

433

Анонимен

преди 10 години

Бившите съветски поданици, разделени сега на украинци и руснаци показват липса на политическа култура.Не се колебаят да показват същото в неограничени размери и бившите поданици на НРБ, сега поданици на РБ.Вижда се, малко трябва да се хванат за гушите помежду си и тук. Пък със самочувствие за голямата работа. Махленски кавгаджии.

432

Анонимен

преди 10 години

Сега започнах да разбирам японците за Пърл Харбър , талибаните и всички други

431

Анонимен

преди 10 години

До одисейИ кой се би ? Да не си мислиш, че са американците ? Единствената им война на тях е с япония за островите ! И когато вече всичко беше решено и започна надпреварата за баницата дойдоха и в европа за да отхапят по голям пай ! Учи история *** !

430

до 593

преди 10 години

Следващия път ще ги псорещат с Калашниците ,а дори може и да ги издирват из Киев.Я си престави брат ми бива изгорен жив ,от някакви *** ,а аз съм майор с 15 годишен стаж.Какво ли ще направя ,ще стоя и ще гледам, или ще ходя да се саморазправям?

429

Анонимен

преди 10 години

A be vie do vchera se pishehte ***, rasist,fashist i tnt! A dnes plioete po tiq naimenovaniq??? Tova pak ako ne e dvulichie ei ma na!

428

Анонимен

преди 10 години

Руснаците ,отново бяха подценени, търсената емоционална реакция не се случи.Америка от ден на ден започва да изглежда все по агресивна ,лицемерна и първосигнална.А Руснаците трупат точки и влияние.И какво напрвихте с това , вкарахте Украйна в Русия ,ЕС ви тегли тихите и почна да негодува.Слаби политици сте драги мои Американци още 1000 години да се учите пак няма да сте и близо до Русия!

427

биримири

преди 10 години

Поредното доказателство, че *** от десен сектор не заслужават да живеят.. Да запалят 40 човека, безобразие! Сега какво ще каже оная грозна *** обанана, нищо то се знае все пак са финансирани от хомоатлантическия гейбардак .. Глупаците в България който са на тяхна страна са или с еничарско самосъзнание, и винаги са на страната по силния, и богатия или са просто промити мозъци с интелект на зеленчук !

426

Войната е до нас

преди 10 години

Европа трябва да си събере ума и да кажат НЕ на САЩ , да ги изолират и да поставят санкции на тях, не на Русия! Защото не Русия ходи по целия свят да се ровичка във всички Правителства и вътрешните им работи! Тези американци разпалват войни в целия свят и не им пука защото тях ги дели цял океан!ВЪН САЩ ОТ ЕВРОПА !!!

425

Анонимен

преди 10 години

A be vie do vchera podkrepqhte rasisma i to s duhova muzika deto sa vika, a dnes plioite po nego!Interesno!

424

Предателите Герб

преди 10 години

Защо Цветанов и Борисов припкаха толкова пъти в Америка...., всички проницателни хора знаят защо?!

423

хиихихихи

преди 10 години

Путин трябва малко да понаплиска тоя десен сектор с Лазера ! За секунди Майданя ще опустее и ще останат само дрехи!

422

Анонимен

преди 10 години

Пратиха *** от Десен Сектор да правят "напрежение" ,а онея подпалиха хората в сградата!

421

Анонимен

преди 10 години

Десен сектор - това са американски шпиони ! Задачата им - да направят война!

420

Борисов на съд

преди 10 години

Тази война се разпали от американците! Жалко че в България има още хора ,които поддържат политиката на Световния терорист!А сред политиците това да си наведен на американците си е задължение, пример - Борисов! Той дори беше помощник и организатор на тия "протести" на жълтите павета дирижирани от янките, добре че българите не се хванаха на въдицата, и тука щеше да стане като в Украйна!Борисов е луд за власт и за да се върне ако трябва и война ще разпали!