19

какво Томов (34)?

преди 10 години

да не беше падал др Живков ли? И още да си развиваме неговия соц ли? Ми той умря изведнъж, без да искаме.А ония, от номенклатурата, бяха пъргави и наясно с нещата. За мен хубаво е, че пропаднаха с лъжите, лошо е, че народецът продължава да се ослушва. Сигурно толкова може.

18

Тихомир Томов

преди 10 години

Херсонския евреин изобщо не е в час . След Украйна , тук създателите и поддръжниците на 10-ти ноември ще се веят по стълбовете на любимите им ЕРП - та

17

Анонимен

преди 10 години

АВЕ СЕРЛЙО , ХОДИ ПРАВИ КОФИЧКИ В ПЯСЪЧНИКА. ТИ СИ ЗАГУБЕНА КАУЗА. НЕ СТАВАШ. КВО ПАК СЕ ПОТИШ ЗАД ОЧИЛАТА. САМО ХАБИШ МАТЕРИАЛА.

16

?!?

преди 10 години

Без *** констатации, Не виждаш ли, че всички искат да те изгонят?

15

Анонимен

преди 10 години

Сергей Йосифов....ха ха ха

14

умерен

преди 10 години

Руско дермо освен да защитава тръбата и самовара на путин друго не го интересува...кви герб, кви хора, кви 5 лева...децата и внуците на мандраджиите яхат България 70 години вече...Ами няма кка да се оправим с таквиз ***...

13

Бивш вече гербер

преди 10 години

Ако някой се заблуждава, че обикновените хора ще гласуват за Станишко и *** , страшно се заблуждава !!! Дано обикновените хора разберат какъв МОШЕНИК е Станишко !!!

12

Анонимен

преди 10 години

Аве С-Го ще изгбчиш поледните избори ве момче ти не разбра ли че не ставаш и твоят партия или само ти не разбра това!!!!

11

Анонимен

преди 10 години

И как разбра,че искат да гласуват,пълни глупости,хората не желаят да ги лъжат повече,господинчо

10

Анонимен

преди 10 години

До инженер-пенсионерЯ се определи,какъв си бе? Лекар,инженер или луд?

9

Анонимен

преди 10 години

Хората се умориха от лъжи и демагогия, затова няма да отидат да гласуват.Избирателната активност пак ще спасяват ***.

8

инженер-пенсионер

преди 10 години

След падането на комунизЪма или социализЪма т. н. работническо-селска власт остана с пръст в устата. Работниците бяха свикнали на високи заплати без повечето да ги заслужават и си крадяха от фабриките , а селяните си крадяха денонощтно от ТКЗС-тата. Един хамалин *** и неграмотен получаваше около 400-500 лв. , а лекар, инженер, архитект и всички с Висше образование 120 лв. на месец. Естествено, че такава власт няма бъдеще и пропадна. Сега същите тези вече като пенсионери ходят на манифестации когато ги привика Станишев, но с 200 лв. пенсии , а той милионер . Ето това е истината.

7

Рали1

преди 10 години

"Станишев обаче не вижда за какво да говори с кандидати от листата на ГЕРБ."-Тогава за какво ги каниш на дебат и какви визии ще сблъсквате?Пред очите на българските граждани ставате все по-омразни всичките.Но ще гласуваме - въпреки"политика на социален геноцид, на рекет върху бизнеса, на репресии и арогантност".В сравнение с вашето предателство- Бойковия букет наистина е цвете.Но дали ще изберем и него- нека хората решат и гласуват.

6

Анонимен

преди 10 години

Съсеееел от 10 догини се силиш, че ще спечелиш избори и още не си. Марш обратно в Украйна!

5

Гнусен съсел

преди 10 години

Фамилията възроди дс както дс възроди фамилията.

4

Анонимен

преди 10 години

Мотивирън съм аз,знайш ли за какво? Да взема една сопа,че да ви почна,бой бой,бой по крадливите кратуни...и тебе и Боко,Доган,Костов,Желю,Крадливото царче и всички дето ни докарахте до това дердже! Друго не заслужавате! И Бастилиата ви е малко! Ще гласувам,ама кога ме гепите за .......шалтера вашта м....а!

3

Анонимен

преди 10 години

Мамичката им комунисти не се наядоха. Не се умориха. Съсипаха моята България. Направиха децата ни емиграмти... заселват България с руснаци. Държат ни бедни. Направиха ни на *** и ограничен народ.... ах мамка им..... боли

2

Анонимен

преди 10 години

На Борисов му е под достойнството да дебатира с това обратно същество.

1

bio

преди 10 години

mda, ama ...kak da glasuvat? nali ste gi hvanat... i obratno v pandelata, ot koyato se otarvaha...