32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 26Пропускаш най-важното - противника.Дори и най-подготвената армия би се затруднила срещу обучени и организирани руски спец-части.

31

Анонимен

преди 10 години

Slavqnite se trepat edin drugi i prez purvata svetovna voyna i prez vtorata svetovna voyna pak hristiyanite se trepaha vzaimno

30

Леле че народ

преди 10 години

До Одисей 1 Стига си писал глупости бе cocksucker. А твоята тъпотия,се вижда,че безкрайността е малко за нея Цялата работа е,за да се налапат парите от МВФ,а без Донбас, пари няма Но ти си *** НПО писаъ,ти няма как да знаеш.

29

майстора и костовита

преди 10 години

първо, пак повтарям в украина не може да има сепаратисти! това са внушения на брадатите евреи! ние не се влияем от ваща пропаганда! второ, какво е напуснато и какво е завзето никой не знае, още. това капишнахте ли го бе медиаторчетата? утре ще изпитвам и ще има наказания!

28

Анонимен

преди 10 години

Чудя ви се? Защо се занимавате с тези славянски варвари?Оставете ги да се бият! Като се уморят ще си починат, а ако имат малко акъл в главите може и да се разберат и да си поделят съветското имане!

27

Анонимен

преди 10 години

Зле се изразих:какво правят американски спецчасти в Източна Украйна?Разочарован съм от Русия.Не очаквах,че са толкова слаби.

26

Анонимен

преди 10 години

До ???до 5 Ми вземета си ги не ви искаме *** проблемът е че и Турция не ви иска оти сте помаци а не турци там точно вие ще сте и по зле то затова и не сте го поискали обаче можете да дрънкате това ви го признавам

25

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВъпроса в Украйна е по-деликатен и няма нищо общо с Египет или Сирия..Там е малко парадокс..Просто хората не искат да свалят от власт даден диктатор или нещо подобно..При тях е тотална разликата в манталитет и мислене,аз познавам такива от запада и такива от изтока и разликата е видима,меко казано една идея по-ограничени са тези от източните части..,но няма как да има решение при тях,защото във въпросните източни части има и много хора с украиско самосъзнание...Сложен казус е при тях

24

Анонимен

преди 10 години

"Турците никой не ги е канил на Балканите, дошли са да провеждат геноцид и трябва да са благодарни, че българите са ги оставили живи."Българите също никой не ги е канил на балканите - дошли са от Украйна и с терор са взели земите от византийците. После дошли османлиите които били по силни от бългаите и на свой ред с меч си взели земята от тях. После дошла Матушка Русия и освободила българите от османлиите, иначе сега изобщо нямаше да има държава България ами православна провинция на Турция

23

Анонимен

преди 10 години

25,би ли ми казал какво правят американци в Украйна?

22

24 - манипулатор

преди 10 години

и КЪДЕ питам са американците тук, аз виждам само пияни мужици с маски и знамена, които дори не са руски, ами на ссср? За тези, които ще ми извадят етническата карта - Донецка област са 60% украинци, 38 руснаци, в Днепропетровск - 79 на 12, като не искат европейско бъдеще в Украина - да си ходят във феодална Россия - най-голямата дупка на света, достатъчно място имат да си развяват червените байраци.И насред ДОНБАС - пак американците са им виновни на червените чугунени глави...

21

Анонимен

преди 10 години

НЕ искам да прозвуча банално,но може би така ще изглежда...Ама тия украински спец.сили и тяхната авиация и армия от 20 дена се бори със въпросните сепаристи,да даже вече има и загубени танкове,бтр и и хеликоптер до колкото разбрах последно..Та тези или са страшно неподготвени или техниката им е по-остаряла и от на баба ми чорапите...Все ми се струва,че ако у нас се наложи някаква операция на армията в даден регион,колкото и да ги критикуваме нашите тюфлеци все ще се справят на бързо..

20

Анонимен

преди 10 години

Каква е разликата между бунтовниците в Либия, Египет, Сирия и тези в Украйна? Как се определя на коя страна да се застане?

19

Анонимен

преди 10 години

Където американците се намесят, след това става страшно за нормалните хора.

18

Анонимен

преди 10 години

Австралия вдига пенсионната възраст до 70г.! Промяната ще обхване родените след 1965г. А нашите какво чакат!

17

Анонимен

преди 10 години

Trqbvashe po-rano da gi izmetat.

16

Не намь, не намь..!

преди 10 години

"Чужденци участват в "наказателната операция""..."разговарят на английски" !!!

15

Анонимен

преди 10 години

Все едно, гражданската война започна. И всеки украйнец ще трябва да отговори пред себе си на един въпрос - какъв му е коренът.

14

Анонимен

преди 10 години

DO 18 Kakto gledam ve4e tur4eeshtite *** sa pove4e ot bulgarite

13

Анонимен

преди 10 години

В България има българи мюсюлмани, турчеещи се *** също. А турците са в Азия, тук е Европа.