72

7

преди 10 години

До Одисей 1Нали се биете в гърдите, че сте демократи и има свобода на словото!Какво правя- казвам си мнението!Това, че не съвпада с това на *** като теб-не ме е грижа

71

....

преди 10 години

До Руснаците като не ви харесва тука отивайте си по родните места !Що си купувате къщи тука ?

70

Одисей 1

преди 10 години

95 Нали знаеш че пазара определя цената а не прозиводителя

69

До 86

преди 10 години

А бе, кратуно, в САЩ няма ДДС, прочети малко, а не се прави на СЕЛКОР!

68

Одисей 1

преди 10 години

92 Но го помни вече три хиляди години

67

Анонимен

преди 10 години

Ти, който не знаеш кой е Одисей, толкова си *** и нещастен, че ми се ронят крокодилски сълзи по лицето.

66

Анонимен

преди 10 години

И без пари да ни я дават, мафията ще намери начин да я оскъпи. То и сега е общо взето така.

65

интересно

преди 10 години

Как стоят нещата с пазарната икономика?Този който продава питаха ли го?

64

Анонимен

преди 10 години

Ние пък искаме ЕС да задължи немските производители на автомобили да продават колите си на същите цени както в АмерикаЧовеко, ако бяхме с тяхната производителност и стандарт, щеше да стане това. Ама как да стане, като никой не иска да копа, всеки иска да взима 2000 евро и да се вее по моловете :)

63

Анонимен

преди 10 години

Каква единна цена! Няма ли да се засилят санкциите? Одисей го няма от хиляди години, а света се развива и без него.

62

Анонимен

преди 10 години

Василев, ти си единстваната *** и то воняща, защото не само си ял развалено, а ти самият си само уста и ***. Имаш психически проблеми.Простотията е Божи дар.Ще трябва да те разочаровам, но си сбъркал процентите. Те са за русофобите 1%.Нямаш багаж, да обяснявам, че е въпрос на принцип, а не на личните ти комплекси.Никой от пишещите тук не употребява изрази, свързани с европейските ти ценности.Ти си ***, защото нещастният ти мързелив и *** мозък, не приема мнения, различни от платеното

61

Кратун

преди 10 години

Това би било едно от най-добрите неща, които бихме получили от еврочленството си. За нас изведнъж газта ще поевтинее и българските производители ще се окажат при равни ословия с европейските. Защото сега примерно, в Германия циментът е по-евтин отколкото в България....и ще секне хранилката на повечето кърлежи около енергетиката.

60

7

преди 10 години

До 62Хайде поговори, да видим какво ще ти кажат ***!Можеш само да мечтаеш да получаваш колкото руснаците.Стига с тая пропаганда.Като си много отворен ела и виж как живеем!Недей само да лаеш!Писна ми от малщумници с промити мозъци.За Ес сте само територия и нищо повече.От всякъде ви гонят като мръсни котета.

59

Анонимен

преди 10 години

България плаща най-високата цена на газ в Европа. От подобно споразумение цените тук ще паднат почти двойно

58

Одисей 1

преди 10 години

Какво пак не ви харесва ,че ЕС иска единна цена на газта , ние сме ПРИВИЛЕГИРОВАНИ защото сме МАЛЪК консуматор с ВИСОКА цена и по всяка вероятност ще извлечем полза .

57

Анонимен

преди 10 години

Ние пък искаме ЕС да задължи немските производители на автомобили да продават колите си на същите цени както в Америка - средно 20-30% по евтино отколкот в Европа. Как така Мерцедес една и съща кола в България я продава по скъпо отколкот в Амеркика. Трябва да се наложат санкции на Германия.

56

Анонимен

преди 10 години

Леле няма да има комисиони - ревете *** щото няма от де даплащам

55

Одисей 1

преди 10 години

От 77 И да слагате минуси и да не слагате все тая , светът се развива и без вас а вие с мунисчетата ще си останете въ вашата глуха провинция в мизерията на жалкото си съществувание , като онзи ден дадоха някакъв *** дето се беше абонирал за вестник Работническо дело издаван от още по-голям *** от него

54

До 66

преди 10 години

Доходите на България са мизерни, защото фабриките ни са с Допотопната мизерна руска техника и работниците стъпо комунистическо образувание от края на 19 век.Защо пропадна СССР?Защото производителността на труда на Запада със всяка година се отдалечаваше от упада чанта руска икономика и СССР трябваше или да направи 3 СВ, или каламбура-ПЕРЕСТРОЙКА.Така хем Русия не се самоунищожи, хем големите комунисти налапаха всички богатства на народа.

53

до 77

преди 10 години

И това нас по какъв начин ни засяга ? Ние си имаме руски *** ще си ползваме руски газ :)