107

Черен Петър

преди 10 години

Тая Веселина, дето е работила върху статията е голяма веселячка.Докато ни управляват бивши комунисти 1500 лв. средна заплата щи видим чак след 115 години.То и сега някои шефове са си определили 50 000 лв. заплатка и като я събереш с работягите - ето ти средна от 1 500 лв.А пък с тия консултански услуги - един работи, трима му дават напътствия.

106

are_kulata

преди 10 години

-Нима си мислите, че когато Линкълн забранява черното робство в Америка, робовладелците не са пискали и скимтели като днешните ни политици?-Нима не са питали, ами сега как ще правя бизнес, 'сега ще трябва да плащам заплати'!!!-Неразбрахте ли за поправката в КОНСТИТУЦИЯТА, която забранява на прокуратурата да разследва приватизационни и концесионни сделки?????

105

АНТИ

преди 10 години

До Анонимен120, Не се сравнявай с британците!Те си пращат летовници безработни на морето, дори по два пъти на сезон!

104

Йосиф

преди 10 години

ДО ОПТИМИСТ :) Аз съм си добре , работя в хубава фирма взимам хубава заплата и съм много доволен! Работя яко , но и печеля добре ! Но малко са тези с късмет като моя , има хора много хора които работят , като роби и накрая _)_......

103

койчо

преди 10 години

Освен малките заплати голям бич за българите и работата без договор и осигуровки! Защо не обърнат по голямо внимание и на това?! Какво ще кажат по тозип въпрос "великите" работодатели или е по удобно да мълчат като бити гъ..ве?!

102

Анонимен

преди 10 години

Не сме народ, а ***!

101

къде отиват парите

преди 10 години

Тука един атакис' по-надолу го е написал:За да има пари, трябва даима приходи за държавата.Какво носи приходи-на първо място стратегически сектори и икономически производствени мощности,които за България са:1.Златодобив2.Медодобив3.Селско стопанство и металургияи на втроо място т.нар. всекидневни държавни монополи, с които се постига един основен баланс:4.Електроенергията5.Телекомуникационните услуги6.Пенсионно-осигурителните фондове7.Хранителните мрежи и веригиАми те са приватизирани

100

anonimen

преди 10 години

ПИТАМ, А ЗАЩО НАЩИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ОТДАВНА СА СТИГНАЛИ СВОИТЕ КОЛЕГИ НА ЗАПАД ПО ДОХОДИ ,ДАЖЕ ИСПРЕВАРИЛИ

99

Анонимен

преди 10 години

До 109Галфонсо, ама ти къде тръгна да се сравняваш с UK бе? Англия тръгнал да гледа моля ти се. А наясно ли си, че тези от лондонския метрополитен бачкат САМО през нощта, в тези гадни и тесни тунели, оправят релси и други подобни и то по 12 часа на смяна. Бай *** като теб дори и там да отиде, пак ще мрънка, че за тоя тежък труд парите са му малко. Мързеливо племе сте това бугарите, не си измисляйте оправдания. И напълно си заслужавате стандарта на живот, щото все чакате някой да ви оправи

98

optimist

преди 10 години

до 89 - Браво бе, хубаво е да вникнеш, в това което четеш. Аз не говоря за ниска и висока цена, а за ниско и високо качество, защото ниското качество никой няма да го купи или поне не на добра цена.

97

Анонимен

преди 10 години

Е то не останало. Още 15 години само.

96

уплашен

преди 10 години

Докато има пенсионери да работят и да заемат мястото на млади хоро - така ще е!Иначе се оплакват, че това-онова ги боли!Като ги боли напускат и идват нови!Ако и с тях не се оправят нещата - ЗАКИВАЙ!

95

optimist

преди 10 години

до 97 - Ето това е българското мислене! Не, ти ще работиш добре и ще даваш всичко от себе си, за да ти се повиши заплатата, а не обратното. Пилето първо трябва да стане кокошка, за да почне да дава яйца.

94

макето

преди 10 години

на мен паре ми не требат ама и некем да работим за чорбаджийте най ми е арно дома на топло до камината с каничка вино

93

идиот

преди 10 години

Аз ще гласувам за бате Бойко, ток каза, че за 4 години ще направи средната заплата 2000 лева.Е к'во като не успя първия път, втория може да стане!!!Много ми харесв също и че за разлика от Сидеров, той не обяснява как ще го направи, защото реално аз не бих схванал, пък и не ме вълнува, важото да е просто, защото и той е прос' и аз съм прос' и затова пак ще гласувам за него!!!!

92

Анонимен

преди 10 години

1500 лева средна работна заплата само когато изгоним частниците от ключови за държава сектори, когато орежем социалните на *** ***, както и като очистим *** от златните ни находища. Няма откъде другаде да изтичат парите на държавата.

91

sdf

преди 10 години

продължавайте да слушате работодателите и ги оставяйте да си крият данъците и да не купуват съвременни средства за производство и съвсем ще изличите нациятанекадърност и алчност

90

джедай

преди 10 години

Абе кой ни е крив като сме мискини.Защо допуснахме да унищожим селското си стопанство и свързаната с него промишленост? За чий к...р ревяхме като гладни мастий по площадите?? Къде беше гражданското общество да контролира приватизацията? Или само ни бива да обикаляме площадите и улиците -хак ни е.

89

optimist

преди 10 години

Тук пишат изключително неграмотни икономически хора! Растежа на заплатата е резултат от определени процеси и събития, а не първопричина. Не става така - щрак с пръсти и от утре вече взимаш 1500 лв. защото аз съм добър шеф и искам и ти да си добре. Като сте толкова отворени направете си частен бизнес и вие, и давайте на балъците работа и заплата 5-600 лв. Аман от байганьовщина.

88

Анонимен

преди 10 години

Ако падне борда, заплатите ще литнат, може да настигнем Зимбабве за година-две, нека си припомним виденовата зима... Не е важно числото, а стандарта на живот!