18

Предлагам

преди 10 години

Авторката ***, да ходи да се из-ука.Пази боже от *** и пишман жерналя.Български журналист= продажна твар, лижеща ***.

17

----

преди 10 години

Тази *** е доста противна

16

до ф-1

преди 10 години

А тебе какво те е.е това.....или си се запътил в Русия???? Или търсиш справедливостта по-света--ако е така си бита карта--двойка спатия.

15

Анонимен

преди 10 години

Един Путин и на България и трябва и да приключиме с прехода.

14

ф-1

преди 10 години

Е като фирмите са държавни, как стана така, че путин и компания/олигарси/ са едни от най-богатите в света?Ей, комунистите, толкова сте долни,че ми се гади от вас.Цялото "политбюро" на русия е 100% хора на КГБ.По-мафиотска и корумпирана държава от Русия- няма.

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"едно е важно фирмите са държавни къвто и да е някой той не е собственик а държавата"И най-важно начело на фирмите да са наши хора..нали?

12

Анонимен

преди 10 години

а сега стана ли ясно как путин е разпердошинил всички олигарси вече си просто държавен служител

11

анонимен

преди 10 години

тъпо....

10

Сечин срещу?

преди 10 години

Когато Ходорковски е пред затвор,той посочва като свой евентуален наследник Яков Ротшилд. BBC news Russian tycoon 'names successor' news.bbc.co.uk/2/hi/business/3064683.stm

9

кико

преди 10 години

-----Путин и Сечин използвали огромните неразработени находища на "Роснефт", за да печелят международно влияние----И какво лошо в това???? А лошото е че вдигнаха страната си,и вече цял свят и даже САЩ се съобразяват с Русия.А това което прави Путин и обкръжението му--трябва да го прави ВСЕКИ един политик....с две думи--Да работи за просперитета на народа си и Родината си....

8

Анонимен

преди 10 години

едно е важно фирмите са държавни къвто и да е някой той не е собственик а държавата

7

'

преди 10 години

92.5% от сирийското химическо оръжие вече е изнесено.Това означава,че опасността от нов сценарий за разрушение на Сирия би трябвало да е готов.Путин спря разрушението на Сирия.Започна войната срещу него и Русия.

6

Специалист

преди 10 години

....само като прочета заглавието и разбирам, че статията е писана от *** Василева....

5

Анонимен

преди 10 години

"Петролният цар на Путин и огромната му власт " - Абе ***, кой те дава да пишеш тези глупости???? Поне тези който те дава инфорция, да проверяват источника и малко да поработят в бранша с петролни продукти, може би тогава да дойде акъл на вас бе......

4

е какво

преди 10 години

Нека някой "умен" журналист,да посочи ЕДНО правителство в света,в което няма такива"сиви кардинали".......Че то САЩ на такава политическа система изгражда държавата си--лобизъм,корпорации,родови династии-които вечно са във власта......и т.н.

3

еййййй.....

преди 10 години

Абе ако можете и гащите ще му снимате на Путин---и после ще ни убеждавате колко са скъпи и мръсни......с тази *** и измислена пропаганда настройвате хората проитв запада--и увеличавате уважението им към Русия и Путин.

2

Анонимен

преди 10 години

И за какво са им всичките милиарди?Мислят си,че ще живеят 1200 години...

1

Иван

преди 10 години

Като не могат друго да направят, тези от Фашинтон претоплят стари компромати от преди 5-6 години!