35

Анонимният

преди 10 години

ЦВЕТАНОВ, БОРИСОВ, ПРЕЗИДЕНТ и т.н. ЛЕМУРИ, ПОЛАГАЛИ БЕЗБРОЙНО ПЪТИ КЛЕТВА ДА СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ. Поне туй да бяха запомнили. Продължението в името на НАРОДА, го разбрахме Гербер, който трепери за народа си, ЯВНО Е С ПАРКИНСОН

34

Анонимен

преди 10 години

Екстра.Уредиха руските мафиоти, за което беше зора.Недай Боже да се конкурират с европейци на европейски цени и некоя баба да вземе по 400 евро на квадрат.

33

Анонимният

преди 10 години

Тоя *** комсомолски секретар , да не чака американците да го преизберат на следващите избори, за президент. *** е като г***з.

32

Анонимният

преди 10 години

Как е възможно тази долна, отвратителна *** Роско с подсъзнателни хомусексуални наклонности в пасивна роля на Ирландска пастирка и открити жестове, маниери и излъчване да ни бъде президент, пък избран, по-точно поставен от Мутрата с измама, а ние стадото все още да го търпим и да му позволяваме да ни срами пред целия свят, а после се чудим защо нас Българите всички ни гледат с презрение

31

Анонимният

преди 10 години

Защо си избрахме един човек който е марионетка на Бойко Борисов? Ако не зареждаш една кола с гориво, рано или късно тя спира. Така е и с мафията ако елиминираш кръга от фирми, които я захранват с пари, забавяш хода на цялата машина.

30

Анонимният

преди 10 години

Такъв некадърен феномен като Плевнелиев никога не е имало в Президентството. Той буквално в всяко свое изказване прави България за смях пред Европа и света, тотално урони авторитета на президентската институция.На всички ни е ясно, че от него нищо не зависи, има си господари, които слуша и затова срами цяла България.

29

Анонимният

преди 10 години

Плевнелиев е една одиозна, карикатурна фигура, която не е дорасла нито политически, нито интелектуално да заема този пост.

28

Анонимен

преди 10 години

браво, очаквано

27

ТАНГРА

преди 10 години

БРАВО АТАКААА,ТАКА МИ ХАРЕСВАТЕ, БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА БЕЗКОМПРОМИСНИ И ВУЛГАРНИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКАТА *** И МАСОНСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ,ЧУВАМ ВЪВ БЕЛЕНЕ ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ ПАМЕТНИК НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ЩОТ СВЪРШИХА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ ТА СЕГА ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА КАТОЛИЧЕСКИ ТАКИВА,СЪБУДЕТЕ БЪЛГАРИЯ,СПРЕТЕ ТАЗИ ГАВРА НА МАСОНСКАТА ***

26

Ф.С.В

преди 10 години

До 27 Много точно казано - браво !

25

9

преди 10 години

До гневен българинБългария е пипната отдавна,сега остана само да си я продадат на парчета! И все пак кои сте вие?Форумните лъвове,които реват навсякъде другаде само не и там където трябва?! Да ти имам тестостерона,приятелю!

24

джо

преди 10 години

Ужас, сега господарите на Плевела ще трябва да чакат 5 години за да изкупят земята.

23

Анонимен

преди 10 години

Давай Плевнелиев мачкай комунистите!

22

Гневен българин

преди 10 години

До 9Тихо бе,ревльо!България не изчезва!България си е НАША!Ако такива апокалиптично и меланхолично настроени като теб имаха повече тестостерон и по-малко естроген нещата в страната ни биха изглеждали съвсем различно!Ти се предавай,но ние няма да се откажем!Отивай до аптеката за носни кърпички.Никой няма да пипне България,защото ще плати прескъпо!

21

Боби

преди 10 години

Тоя не е мой президент. А ГЕРБ се излагат !

20

Бънди

преди 10 години

До Анонимен 24 Погледни какво пише физически и юридически лица. Чужденеца и да си направи фирма, ще чака 5 години. Друг е въпроса, че лесно се заобикаля това. Въпросът за мен е принципен.

19

селянина Ганьо

преди 10 години

В момента земята се изкупува от българските мутри и политици на безценица. Затова те нямат интерес чужденци платежоспособни да идват и купуват земя тук, за да не се вдига цената. Когато изкупят цялата земя бг мутрите и политиците, тогава ще поканят чужденците, за да им я продават, дават под аренда и т.н. Но вече на съвсем други цени. А простия българин ще рипа и ще се радва на бг мутрите и феодалите, които му таковат майката. Наздраве ***!

18

АЛФА

преди 10 години

Одобрението за президента Росен Плевнелиев спада от 27% до 23%, срещу 40% неодобрение. Такова недоразумение за президент досега не сме имали. Рекордьор си, Роска!

17

9

преди 10 години

Разграбиха всичко за 25 години,сега ще започнат да разпродават и земята,България изчезва,някой друг ще си има държава!

16

Анонимен

преди 10 години

Пълна пародия - всеки чуждененец, който си регистрира фирма в България, може да купува земя.