77

Джедай Мастър

преди 10 години

Разбрахте ли сега? Няма проблем да вдигнат заплатите когато си пожелаят, но понеже високите заплати са нещо лошо и ние не разбираме, те всъщност ни правят услуга, като ги държат ниски. Червени ***.

76

Анонимен

преди 10 години

До програмистаБългария е най-богатата страна - всеки ден се краде по много и пак остава за утре!

75

МЕРИ

преди 10 години

Къде го видя това стремглаво увеличение на заплатите през последните 10 год?Тоя явно живее в друга държава.Питам се ако рязко си намалят заплатите, депутатите/например на половина/,те и без това не чакат на тях,как ли ще се отрази това на народа?Заплатите на 90%от населението не са мърдали от 2007г,като нямам впредвид софиянци,те явно са от друго тесто замесени.

74

aztam

преди 10 години

Брраво, Браво Орешарски. Айде сега и 400000 работни места разкрии и по-другата седмица ОСТАВКА и да те няма повече - покрии се като плъх на тъмно в някоя банка /КТБ ли ще е ?/

73

Д-р икономика

преди 10 години

Колкото и да ви е непонято, прости тикви такива, макроикономически нещата стоят точно така. Ходете при батко Волен и Бареката да ви обещават по 700 EUR пенсии. Таратанци , човека поне не ви лъже!

72

E

преди 10 години

И как така не може да вдигнете заплатите, и увеличаването им крие риск. А кредитите, които изтеглихте на наш гръб не са ли риск?Нямате никаква политика, нито виждания, нито цели, нито реализация, нямате нищо свършено от предизборните си обещания.Пълен провал сте и вие, както и предишните. Пълна деградация,демографски срив и мизерия, никаква икономика, никаква реализация на младите хорал Кръгла нула сте

71

Пешко

преди 10 години

"Ако продължим с интензивното покачване на заплатите, както в последните десет години..." оказва се, според "експерта" Орешарски, че българите са се радвали през последните години на скромни богатства. По-нагло изказване не бях чел скоро, може би само Стойнев се приближава с дърдоренията как до две-три години сме стигали Германия по доходи.

70

атакис'

преди 10 години

Европейските болшевики умират от яд, че комунизма си отиде от Русия!Същите тия задкулисни инженери, ни натресоха нова 'син' либерал-комунизъм.Искат да го натресат и на Русия и да се приключва за още 60 години, но Путин е твърд!Ционистката *** изплакна много мозъци с години гнусна пропаганда, тотално изкривиха образи и деформираха понятия.

69

Винету

преди 10 години

Виждам шайка некадърници и разбойници, които плачат за затвора

68

Пешко

преди 10 години

Така става, когато си играеш на революции и плащаш на протестиращи. Така става, когато си кутевист-бузлуджанец и единственото, което можеш, е да дрънкаш празни приказки и да чертаеш светло бъдеще. Нито едно обещание не бе изпълнено от "експертното" правителство (освен коледните надбавки, хаха, тъжен смях). С всяко свое "експертно" действие и изказване този кабинет повтаря дословно Дянков. Ако Сергей Дмитриевич се провали на евроизборите ще има срив на БСП и заместването й с нова русофилска парти

67

АНТИ

преди 10 години

Няколко милиона мишлета,робуват за мизерни монети,а богаташите летят със беемветатаи си сменят к..рветата!

66

Рали1

преди 10 години

" По отношение на ниската квалификация на работниците Тренчев "-Колко пари потрошихте за образование в центровете и по програми? Колко пари се хвърлят за професии, които НЕ се търсят на пазара на труда ?Българските работници са квалифицирани и образовани, но мотивацията се нарича заплащане !

65

АНТИ

преди 10 години

Когато започнем да строим истински Капитализъм - тогава ще почнат да се повишават заплатите!

64

Анонимен

преди 10 години

Орешарски, за какви заплати говориш? Хората едва свързват двата края с подаянията, които им се дават вместо заплати. Не мисли, че със символичното намаление на цената на тока ( и то е временно) си с нещо по- различен от Б.Б. Доходите са мизерни и ако не ги увеличите си отивате. 25 години не се накрадохте и не спряхте да се подигравате с народа. Осъзнайте се!

63

Анонимен

преди 10 години

До Сидеров ПРЕМИЕР !Мило сидерче, аз вече съм дъртак и помня как едно време пенсията ми беше сто ХИЛЯДИ лева!!! Но ако направиш справка за цените по онуй време, ще ти се изправи косата.

62

Рали1

преди 10 години

"сравнение на близо 1800 работни места.Нивата съответстват на средните брутни стартови заплати. база данни,съответните колективни споразумения."-Информацията е от кариерен компас Австрия.Къде са ни стартовите нормални заплати,къде са ни колективните споразумения,къде са ни условията на труд.Хората може да се скъсват от работа,но знаят защо,получават адекватно възнаграждение за труда си.С какво ще ме мотивирате,г-н Орешарски,да работя добре?С обещание,че е още рано да получавам НОРМАЛНА ЗАПЛАТА

61

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПисано, я ми кажи как сме се разкрачили на Русия. Правителството заедно с ГЕРБ и ДПС са против Русия и подкрепят НАТО. Само АТАКА дава отпор!*** винаги ги е имало в политиката и при ГРОБ беше така,но виждаш каквото искаш.Само Сидера каза да махне двойното гражданство и с тях пада и ДПС_то ама вие нещете!Да не говорим за лицемерието на ДАНСwithme#,Кунева га бепе жълта беше в коалиция с ДПС и БСП,ама днес риве,че БСП и ДПС управлявали!Айде марш в Брюксел да сервираш на черни

60

do 75

преди 10 години

Доста глупаво изказване на Болния. Доходите по никакъв начин не зависят от правителство или закони. То ако беше така, да гласуваме МРЗ пет хиляди евро и да се приключва, ето ти. Доходите се изработват САМО в частния бизнес. За да има какво твоите кумири да преразпределят, първо трябва да се изкара. А доход се изкарва само и единствено чрез пазара (ползата за обществото). Така че малоумния ти лидер просто си плещи думи, които са по-скоро лозунги и нищо не значат.

59

онбашията

преди 10 години

парите са отрова за духовността,не напразно радой ралин е казал: сит търбух за наука глух! апелирам към всички патриотични работодатели да не се поддават на изкушението да привлекат квалифицирани кадри с по-високи заплати, удавяйки будната българска младеж в бездуховна консумерщина! 300 лева месечно са достатъчни за достоен и изпълнен със смисъл живот, пазете нашата интелигенция, тя е душата на нацията!

58

уплашен

преди 10 години

Очаквам скоро от преработване наши българи да откачат и да се самоубиват като китайците!