43

Байзъъъъ

преди 10 години

До 7"Уважаеми/Уважаема" 7,"Прекланям" се пред Вашата "мъдрост" (bow)...Явно сте отсъствали от часовете по химия (и са "Ви" писали 3-ка по милост (а може би преподавателите са били корумпирани :) )).Напомням, че химията касае и клавиатурата, от която пишете :)...Между другото - да не сте се възползвали от онази обява "Давам Ороци по български"? :D :D :D ...

42

7

преди 10 години

Химията която си вкарваш в организма.

41

deep

преди 10 години

7, кой е тоя Химий? Некой древноримски сенатор ли :):):):):)

40

7

преди 10 години

Е цигарите не утоляват тютюневият глад. Въздушни са, дърпаш, дърпаш и нищо . Зорлем искате рак да си докарате с тези химий.

39

Иво

преди 10 години

До 7 - Предполагам, че си ползвал Его ментак, с картомайзер CE-ментак и течност ментак с незнаен произход, това е все едно да пробваш Трабант и като не ти харесва, да казваш, че всички коли са ***, а пък заради "истината" - тютюна аз всяка сутрин вадех много много храчки и едвам говорех заради болката в гърлото си, естествено, откакто съм на "електронните ***" няма такова нещо, дори не съм се разболявал откакто съм започнал да изпарявам . До 777 - На мен никой не ми плаща, а на теб ?

38

Байзъъъъ

преди 10 години

До 7Булгартабак ?Компанията, която произвеждаше хомеопатични продукти?:D :D :D

37

777

преди 10 години

Пушете си електронните *** но не ги натрапвайте на други хора. Кой ви пплаща за тези коментари, Гигадринкс ли?

36

7

преди 10 години

Като ви забранят ел *** ще се върнете към истината-тютюна. Да живее булгартабак- смърт за ел *** и химията.

35

You know who

преди 10 години

7, za tova se polzvat prezervativi i drugi predpazni sredstva, za da nqma posle povryshtane i viene na svqt :))))

34

west ham

преди 10 години

Стеф защо се занимаваш :)

33

7

преди 10 години

Пробвал съм ви електричкити и в резултат ме сви гърлото, не можех да прегръщам , заболя ме главата, драйфаше ми се. Не се правете с тези ***.

32

Стеф

преди 10 години

До До 7 - никотин - катран - въглероден двуокис - полоний 210 - радий 228 - олово 210 - амоняк- ацетон- живак- нафталин - бензoпирен (в тютюневата смола)- циановодородна киселина - над 30 ароматни въглеводородаТова са по-известните отрови в пушека от тютюн.

31

До 7

преди 10 години

Кажи ми, моля те, кои са тези вредни неща? Интересно ми е да знам кои са и колко са вредни?

30

west ham

преди 10 години

7 А ти като какъв се явяваш тук

29

Mad-max

преди 10 години

В състава на течността за електронни цигари има 3 " ТРИ" съставки. Глицерин, Пропиленгликол и Никотин. Съдържанието на "нещото" от което се правят обикновенните цигари надхвърля 4000 "ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ" отровни компонента. Дори и таблицата на Менделеев бледнее пред това число.

28

7

преди 10 години

Пушите памуци, прежди и дали не е вредно, а течността при самото загряване от нагревателя отделя доста вредни неща. Тровете се с тоя *** щом искате, на не тръбете, че е безвредно.

27

west ham

преди 10 години

Вейпвам малко повече от две години , а от 10 месеца ако не и повече само с бамбуча . Чуствам се супер . Байзъъъ върни ми бамбука , моляте не се трови

26

nikidimow

преди 10 години

До маг ози озевполупроводник :)

25

Байзъъъъ

преди 10 години

Сега се замислих и ... започвам да се тревожа за автора на публикацията...(дали не си "подритва трудовата книжка" :( )Все пак - АДМИРАЦИИ!!!

24

маг ози озев

преди 10 години

nikidimow вий сте империалистически агент и проводник на ретроградни идеи