35

Електронно общество

преди 10 години

Под тази "новина" със сигурност ще се натрупат над 200 коментара.Аз много бих се радвал вместо коментари в някакви форуми хората да се съберат в Столипиново и да започнат да протестират и да си търсят правата, да искат сметка от управляващите от къде на къде за бай *** и Айша законите на България не важат! Докато си стоим пред компютрите и си чешем пръстите нещата НИКОГА няма да се променят!

34

=)

преди 10 години

Ама наистина не виждам смисъл да се бутат , с *** престъпност да се борят не да се занимават с популистки простотии , да събарят някакви бараки , оставете *** там да продабва турски шекер и да се радва , един в повече работещ и невисящ на помощи , това така ще си стоят в "махалата" и няма да ги виждаме , оставете ги там да правят каквото знаят , извън пределите на *** им обаче строг режим.

33

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 10 години

Е, ЧЕ ТАМ ОСВЕН ПРЕВЗЕТИТЕ И ПРЕВЪРНАТИ В РУИНИ БЛОКОВЕ ДРУГИ ЗАКОННИ ПОСТРОЙКИ ИМА ЛИ ???? ЗАГЛАВИЕТО ЛИ Е НЕГРАМОТНО И ТЕНДЕНЦИОЗНО ИЛИ ЩЕ ОСТАНАТ САМО БЛОКОВЕТЕ ?

32

анон

преди 10 години

Много добра инициатива с багера Браво!!! Но хораа там не са виновни одавна трябваше да се случи това, багера трябва да е в парламента от там да се почне! Трябва вече законите да са равни за всички!

31

.

преди 10 години

Хахахахах солариуми ...какви солариуми ще събарят бе ? ***..лите ходят на солариум ? Те са си солариумизирани от малки бе :D

30

Анонимен

преди 10 години

АЗ ВИКАМ - ОСТАВЕТЕ ИМ ГИ,НЕ ГИ БУТАЙТЕ. НЕКА ТАМ И ЖИВЕЯТ,ДА СИ ПАЗАРУВАТ,ДА НЕ ПЛЪЗВАТ ИЗ ГРАДА. ОГРАДЕТЕ ГИ С МРЕЖИ ДАЖЕ! И ДА НЕ СЕ ОПЛАКВА ЕВРОСЪЮЗА,ЧЕ НЕ СА ИМ ОСИГУРЕНИ СОЛАРИУМИ.

29

гост

преди 10 години

Искам булдозер, багер и валяк и в София, че колко за изриване има....

28

Анонимен

преди 10 години

Всяко правителство си кътка , храни и глези *** - факт ! И истината не е ,че защото ги ползвали за електорат истината е ,че *** гладен не стои (като българина) ! Ще започнат масови кражби по домовете и убииства а от там и безредици а *** и мафиоти не искат това защото сега им е добре и си крадът и експлоатират на спокоиствие а иначе народа ще бъде изнервен и безкомпромисен и ще настане време разделно !

27

Сократис

преди 10 години

Една млада *** на която бутнали незаконния павильон крещеше пред микрофоните на няколко медии,че ще започнат да убиват българи и това остана нечуто и без последствия нито от страна на кмета,нито от полицията разхождаща се наоколо,нито от самите журналисти които продължиха с неадекватните си въпроси...Защо тази *** веднага не беше арестувана за заплаха за убийство на хора или трябва наистина да се случи за да се вземат мерки срещу просташките им изказвания?!

26

може и

преди 10 години

може и гранатомети да се поразчисти

25

kaka pena

преди 10 години

Точно така трябва да се действа в Столипиново,крайно време беше.Лъжат ,че шивеят в тези бараки, в тях въртят незаконна търговия.Който не е от Пловдив той не зная ,че пред всяка къща и набързо скована барачка се продава всякаква турска стока и че къщите им са по два,три етажа пак незаконно вдигнати.Нали Пловдив кандидатства за Европейска столица на културата ,затова и този квартал трябва малко да се барне.Пък да се надяваме ,че ще опазят направените зелени площи.

24

гост

преди 10 години

....харесва ми единодушието в коментарите, всичко незаконно с багера, може и валяк след него!

23

inatut

преди 10 години

Влизай с булдозерите.. изтребвай..

22

Николов

преди 10 години

Дано да стане меле и колкото може повече да дадът фира.

21

Рали1

преди 10 години

Общината нямала право да събаря незаконните постройки?!!! Те си знаели и правата ,ами задълженията им къде са ??? Колко години ще плащаме на търтеите само да се размножават и да паразитират върху нашия гръб?Я си купете парцела, я си направете проектите и започнете да строите ЗАКОННО! Я си теглете кредита и си купете ДОМ както е и в другите държави!Ама ще трябва и да РАБОТИТЕ!

20

Анонимен

преди 10 години

На солариума агнета ли пекът?Или това е таина разработка на Цр У и е анти-солариум и избелва ?

19

Анонимен

преди 10 години

Не багер, танк трябва.

18

ЦИГАНИТЕ ОТ ДПС

преди 10 години

Сега покрай изборите нищо няма да събарят естественно е да и направят дори НОВИ ДОМОВЕ с всички екстри ицена около 30 лв на месец който ще спрът да плащат на вторият месец и така ....БАТ САЛИ *** от ДПС вместо ПРОКУРАТУРАТА да се самосезира се правят на отрепанилисици за кражбите на ток!! СПИРАЙТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ ДА ВИДИМ КАКА ЩЕ СЕ СРУТИ ДЪРЖАВНА ПИРАМИДА

17

Анонимен

преди 10 години

Цяла Европа се изхранва от експлоатация на гетата ,а само в България е обратно.

16

Анонимен

преди 10 години

Тройната банда изхранва ***, за да си гарантира гласоподаватели вовеки, а предизборно бута по 30-40 коптора, за да си каже нискообразованият читател - браво. *** трябва да бъдат образовани, а не да ги държим в тези условия, за да може с няколко кебапчета да си ги осигуряваме за електорат. Подчертавам, че съм за равни права в България, а не съм расист.