26

Анонимен

преди 10 години

Sigurno gi uchat i kak Rusia SAMA pobedi *** nali :D

25

АТАКИСТ

преди 10 години

до 27 ГурбетаЗа Родину много ясно! Не за БезРодину, както би замучал ти!

24

до 29

преди 10 години

Ти да не си на 300 години и малко от полу-третия пол и друга религия ?Еничари са такива продажни финансосексуалисти като теб.

23

slovenia

преди 10 години

А В САЩ УЧЕНИЦИ СТРЕЛЯТ И УБИВАТ СВОИТЕ УЧИТЕЛИ И СЪУЧЕНИЦИ

22

До Смешник №23

преди 10 години

До Анонимен 23Ти знаеш ли да стреляш с АК? И в БГ едно време имаше такива училища, а на завършилите ги им викаха 'еничари' (познай защо). От малък като ти промият мозъка и оставаш сакат в акъла за цял живот. Погледни *** пред МО2 - срещу Пирогов и ще разбереш за какви *** става дума. Едно време бяхте от комитетите на майките и ревяхте за синченцата си, сега сте много отворени комунистически ***.

21

Анонимен

преди 10 години

Дисни пусна филм за деца в което момиче заминава с баща си в академия и там тя учи принципа на военния занаят.Чудя се само в България ли трябва да се гледа негативно на патриотизма,на честа ,на себеготовността и куб добродетели без които не може да има държавност и нация.

20

Анонимен

преди 10 години

С вкарването ни в ЕС и НАТО продажниците ни обрекоха България на унищожение .Ние просто вече сме обречени и никой не може да ни спаси.

19

Анонимен

преди 10 години

А познайте нашите младежи какво правят.ами ще ви кажа.седят пред монитора на компа и се правят на рамбовци. Ако недайси боже стане война няма да знаяткакво да правят.ще се биеме само тези които сме ходи ли в казармата и знаеме как се стреля с автомат.

18

капо

преди 10 години

Ако пуснат тия деца в Украйна, ще я завземат за 3 дни...

17

Брайко

преди 10 години

В dnes.bg калинките ви не се ли научиха,че Родина се пише с главна буква?! По времето на Живков за такава грешка уволняваха и затова имаше ред и дисциплина а сега е раят за некадърните и неграмотни журналисти които единствено се интересуват от скандали,интриги и *** статии целящи тоталното опростачване на Нацията.Тази власт няма нужда от интелигентни,възпитани и грамотни хора а от нагли и арогантни полуфабрикати радващи се на анаболни мускули и силиконови жени.Нормални хора-събудете се!

16

ДЖОН СТАВРИДИС

преди 10 години

СТАВРОПОЛ = СТАУРОС ПОЛИС = ГРАД НА КРЪСТА, КРЪСТОВГРАД !!РУСИЯ ЗНАЕ ГРЪЦКИЯ ЕЗИК И ВЕЛИКАТА ГРЪЦКА КАУЗА И ПРИНОС ЗА СВЕТА !ГЪРЦИЯ ВИНАГИ ЩЕ УВАЖАВА И ЩЕ ВЯРВА В РУСИЯ, И РУСКАТА ДУХ И СИЛА.

15

АТАКИСТ

преди 10 години

При Бай Тошо имахме военно обучение в училище, сега имаме айфони да си пращаме снимчиците във фейса от класната стая.

14

Анонимен

преди 10 години

Българското училище което имаше много добра образователна система в момента е на нивото на училищата в американските гета.За 25 години продажните американски и западни *** съсипаха държавата и ни превърнаха в едно долнопробно гето.Много жалко!

13

Анонимен

преди 10 години

Това е по-яко и от CS-а.

12

До 9

преди 10 години

Наистина, дръпна много!Скоро ще се изравни със Северна Корея!Света учи децата си на култура,усвояване на нови технологии, а Путин руските-да убиват!

11

от 6

преди 10 години

Пазих го за хората с минусите!Познаите де са се скрили голяма част от тея сираци и дали ще предадът Русия кога се водят ,че са Украйнци.

10

Анонимен

преди 10 години

до 6Ами тези са си бъдещите руски барети на Русия. Джон Рамбо е без майка и баща.Баща им на тези момчета е Путин, а майка им Русия!

9

nii

преди 10 години

A нашите младежи са хейтъри и бъдещи хомосексуалисти които и *** си не могат да избършат.

8

Васко

преди 10 години

до СЛАВА УКРАН-ДА АМА НЕ!!!

7

Средно-Сержантско БГ

преди 10 години

Горд съм от това което виждам на снимките.Аз самия съм завършил Средното-Сержантско Военно Училище след 8 клас и като Ум-Дисциплина както Чест и Достойнство научих именно там.България е в разруха-Духовно-Материална и Хората които в Битка с книга и меч ще си я върнем сме именно ние момчетата които влязоха да служат за България на 15 години!