97

Анонимен

преди 10 години

По евтината рубла означава и по-еятини руски стоко на международните пазари и обратно!------И по-скъпи стоки на вътрешния пазар за руснаците...Когато трябва да се говорят откровени глупости, пускат Медведев, за да хавят рейтинга на ***.Плоско...

96

аз

преди 10 години

До радоНай-лошото на диктатурите е, че след тях следва период на тотална разруха!

95

Анонимен

преди 10 години

Русия дори ще спечели от санкции на Запада!Ами тогава защо не си ги самоналожите тези санкции?Самобичуването е добра профилактика за чугунените ви глави . .

94

Серго

преди 10 години

Няма как да си на първо място в света по добив на нефт и газ и да си бедна страна!Та руснаците имат колосални природни ресурси,които са собственост на държавата,Путин ги национализира и Газпром и Роснефт са държавни компаний,които по междодругото и в световен мащаб са едни от най-големите въобще сред всички компаний!

93

Анонимен

преди 10 години

Независимо дали Русия е права или не в случая с Крим, навсякъде, ЕС не прави изключение, се налага едно негативно отношение към американската политика на сила и двойни стандарти от последните 30-40 години.

92

Андрей

преди 10 години

Марийче миличка,бъркаш нещо Путинова Русия в момента с Русия по времето на Елцин!Едно че в момента Русия е втората в света по валутно златни резерви след Китай-520 млрд.долара,на практика държавата им няма и външен дълг!Държавните служители в момента там вземат доста по-високи заплати от колкото в България,като се повишават всяка година!Руснаците ще се оправят,ама ние да му мислим с нашите продажни политици!

91

колибри

преди 10 години

Много вярна е старата поговорка, че насила хубост не става . Русия наистина ще спечели от всичко това, защото Западът залага на Украйна , а тя е една бита карта.

90

До радо

преди 10 години

Какво и е развитото на икономиката? И като са толкова развити, защо на запад е по добър стандарта на живот? Има едно нещо, което в Русиа и България за съжаление не работи и то е социална политика. За разлика от тука и от братушките, които само крадат и трупат богатства, на запад не крадат всичко, а поне остават и за народа. В ЕРусия 5% са добре останалите 95% вуздишат за колхоза и хрупат брезички!

89

Иван

преди 10 години

Да живее братска Русия!Братушките са номер едно!

88

анонимен

преди 10 години

До 74...ти какво знаеш за света и как се убеди че наименованието "демокрация" е правилното, кой те възпитава да подкрепяш разрушените икономики и бедноста на хората...освен родителите ти ако не са политици, само те подкрепят този начин на управление защото е в тяхна лична полза.

87

мария

преди 10 години

като мечката в цирка е русия... най-силна, ама трепери от камшика, щото няма храна иначе.

86

радо

преди 10 години

От какви санкции да се плашат Руснаците , като Те имат една от най - развитите икономики във света , а Американците имат трилиони дългове и разчитат само на създаване на конфликти в държави в , които имат икономически интереси за да грабят и грабят (Вижте Либия , Ирак , Египет и др ) Изобщо Американската хегемония трябва да се прекрати един път завинаги и до този момент Путин се справя чудесно с това показвайки им , че не са те световния лидер , който ще диктува реда в Русия и по света.

85

кони

преди 10 години

забавиха растежа бе, не четеш ли, говори се за нови икономически тигри и те не са БРИКС, ама как си я мислите тая работа, ще качват до безкрай?? Нали минават по същия път, по който западняците са пикали, ще стигнат платото и толкова.

84

куби

преди 10 години

Дреме им на руснаците защото съвсем скоро БРИКС ще са номер едно икономическа сила в света.

83

киро

преди 10 години

Е то в Детройт други освен *** няма!Този град някога имаше 2 милиона население, сега са 650 хил. все ***, чакащи помощи от работещите бели!

82

ели

преди 10 години

Това че хората се занимават с дейности с добавена стойност от по висок разряд не означава, че икономиката им е за оплакване. Честно казано като няма пари в завиването на гайки това е просто защото има други алтернативи. Ако ги нямаше щеше да е достатъчно евтино да се произвежда в Детройт. Първо провери какъв е процента от фирми като Самсунг собственост на американски граждани и инвеститори. Това че не ги правят в Детройт не ги прави извън тяхната икономика.

81

еми

преди 10 години

ДА И АМЕРИКАНЦИТЕ ПЪТУВАТ ИЗ КОСМОСА С РУСКИТЕ РАКЕТКИ!!!!

80

пешо

преди 10 години

Джоджон, много работи не знаеш. Даже и за подправка на бобена чорба не ставаш ...

79

пешо

преди 10 години

И ракетки, и космически станции, и самолетчета различни, кораби, локомотиви, вагони ... 70 % от метро вагоните в Евопа са руско производство ... много кокетни, здрави и издържливи метровагончета ... и т.н. ...

78

мария

преди 10 години

за разлика от руските цехове за прави лопати... просперитет, нали?