34

Анонимен

преди 10 години

Е чак без паспорти. Просто да въведат правило ,който е без основно образованиеда няма право да гласува

33

Анонимен

преди 10 години

аз пък съм по-квалифициран от министъра на икономиката и от министъра на енергетиката, взети заедно (не се шегувам), знам повече езици от тях и с повече професионален опит и у нас, и в чужбина. отделно познавам и най-малко 10 българи, които също са супер образовани, дори и по западни стандарти. и в интерес на истината мой близък на шега кандидатства в едно от тези министерства (за 700 лв бруто), където му казаха: 'откъде разбра за позицията и кой те праща?'. и не му признаха дипломата :)

32

андрю

преди 10 години

Имам 2 висши, едното от СУ, владея английски и руски перфектно. Намерих си сравнително добра работа-охрана за 450 лв.

31

гвгк

преди 10 години

До Анонимензаради това предлагам *** да нямат Български паспорти !!!Те не са Българи а турски румънски и индииски ***!!!Не може прости хора да гласуват като тях на изборите!!!Те трябва сега да чистят България а не българите да им чистим ***!!!какви са тия кампании !!!

30

Анонимен

преди 10 години

Език мезик ако нямаш гръб,връзка ,ще си намериш работа на мук

29

пенсионер

преди 10 години

Побъркаха децата с този английски език. Наследника ми е в Англия студент в качествен институт и англичаните му се чудят, че не знае руския език а баба му е рускиня.

28

До 28

преди 10 години

Ами нормално да не го разбираш, с това твое плюене, кой ще иска да работи с тебе?

27

Анонимен

преди 10 години

Вашта майка това с изместването на логистиката в София не го разбирам!

26

Анонимен

преди 10 години

В т.нар северозапад повечето от населението са *** особено Лом Ч Бряг ,МонтанаКаква заетост искат да има

25

Анонимен

преди 10 години

12.000 свободни работни места е точно колко броя на нелегалните имигранти, заради които строят ограда. всички знаят чужд език :)..наемайте ги и закривайте държавата..

24

набюдател

преди 10 години

Прави сте за английския ще има човек повечко работа!!!Гледам в сайтовете компаньонките който знаят английски имат повече работа така е обслужват и *** от гана!!!За това учете децата си да не го правят само с Българи !!!P.S. Всеки един специалист не е нужно да знае всички езици за целта си има преводачи на който това им е работата ,а този преводача никога не може да стане това което е специалиста защото той друго не знае!!!

23

Българин

преди 10 години

Никакъв език не искат, в половината държавни институции в България работят турци, които говорят трудно български, а какво остава за други езици! ДПС е вредна за България и много скоро, когато Турция анексира Кърджали и околността ще го разберете!

22

До до 17

преди 10 години

Това какво общо има с моя отговор за ученето на езици? И в Китай, който знае мандарин, знае и кантон.

21

До оа

преди 10 години

Тука е така. Ако искаш да си направиш детето овчар, общ работник, охрана, тогава го остави без език. То и да ти кажа, не съм намерил още приложение на висшата математика, ама според теб, и нея да я махнем. Абе то с твойте разсъждения, що не го дадеш за осиновяване, така може да попадне на родители и да стане човек!

20

Анонимен

преди 10 години

В прованса за продавач ( слагат и консултант за по голяма тежест и все едно вършиш нещо много важно ) дават 330 лева и искат да си до 30 години,книжка,английски задължително и стаж !?? Висше и втори чужд са предимство.Все едно в града не обикалят 150-200 човека едни и същи..те български не знаят,ама продавача трябва да знае енглиш.А пък аниматор в детски кът едвам докарва 250 лева месечно...***

19

до 17

преди 10 години

Китайски език НЯМА! Има Мандарин и Кантонски, и още няколко местни диалекта.А по статията: поредната объркана бг идиотщина. 71 кандидати за 1 работно място НЕ ОЗНАЧАВА ниска квалификация на кандидатите, а близо НУЛА икономика. Също и съотношението 400.000 безработни към 12.000 свободни места. Дори вероятно са 650.000 безработни към 5.000 позиции' останалите 7.000 се преписват на конвейр от сайтове-***.

18

безработен

преди 10 години

ДИДО ПЕЕВСКИ от ДПС какви езици владее освен СВИНСКИ ,който му е майчин ??? а ХРИСТО БИСЕРОВ ,къде отиде бе??????

17

оа

преди 10 години

значи поробвате език с 1300годешна история с нещо просто без грам история!!!Тука е България и всеки е длъжен да пише и говори на Български записано е в конституцията!!!От много езици не се знаете законите!!!Който иска да заминава да не ми се прави тука на англоговорящ само !!!

16

До оа

преди 10 години

Най много в света се говори китайски. И НИКОЙ не задължава децата да учат английски. Могат да учат каквото си искат. Английският е признат като бизнес език, с който можеш да комуникираш в цял свят. Ти ако искаш, детето си го запиши и на суахили, никой няма да ти попречи, но ако искаш да се развива, английския е задължителен. Ако го подплатиш с още един два (руски, испански, френски и т.н.) можеш само да му помогнеш.

15

Анонимен

преди 10 години

До оа щото душо като отидеш в европа в нормалните страни ти се иска англ или немски дори втория случай е в пъти по-добър.основната литература ,и то техническата пак е на англ .Като гледяв на къде вървят нещата по дабре е и един китайски да се учи