162

Мдаа

преди 10 години

187 американецо е абсолютно прав.Тъкмо се канех да постна нещо подобно, но той го е казал много ясно и точно.

161

N

преди 10 години

Ами те и ДПС преди време правеха същото за симпатизантите си кюфтета и кебапчета.Народа е каза "крушата не пада далеко от дървото".

160

www

преди 10 години

ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ НА МУТРИТЕ.

159

Анонимен

преди 10 години

Гербоухите само чакат тема за Бареков - ах че кеф!

158

Черен Петър

преди 10 години

Което не се купува с пари, се купува с много пари.А някои избиратели с кебапчета.

157

Shark

преди 10 години

Предсрочните избори вече са належащи и задължителни. Върви тотална подмяна на вота. Някой да е гласувал ББЦ да е в парламента?? Към привържениците на Бореков - хубаво го вижте наснимката, дали е нормално претендент за политик да прави това. Явно освен за кебапчия за друго не става. Правете си сметката кого вкарвате в политиката. щото заради вас всички ще страдаме.

156

армагедон

преди 10 години

ето на това му се вика кебабчетон!

155

Evelina Vasileva

преди 10 години

Нормално е да напускат тази партия.Тя донесе само страдание на хората!

154

американецо

преди 10 години

Хвърляха хората по теб лай*на Бареков (..да ти таковам и името!!!) но теб лай*ната не те плашат, защото си им свикнал - даже още имаш по носа от времето, когато носа ти беше дълбоооко в гъ*за на Бойко! Бареков, ти си един истински лай*нар! Априори: Купуването (па макар и с кебабчета) на гласове е престъпление!

153

USA

преди 10 години

Super dobre e GERB da se ochisti ot Plevelite...

152

дам

преди 10 години

има бъдеще ...в новия сезон на столичани в повече

151

ИСТ

преди 10 години

Партийката на Бареков е партийка та политическия разврат.Безморални сребролюбци надушиха парите на Пеевски и изневериха на партията на която са се клели. И този политически разврат иска да управлява България. Ако са в парламента първата им работа ще бъде да изневерят на предизборните си обещания.

150

свирчо

преди 10 години

Тоз кавал пък умира да се хвали с това, кого купува

149

медийната цензура

преди 10 години

до дедо петър: яжте кибабчитъ и пийте швепсова бира, че за другите дето и това нямат съвсем им затъкнахме устата. деморатизираме обществото!

148

чобан

преди 10 години

Голямо пазарене е ставало,вече цяло тримесечие,откакто *** обещава,че още един депутат ще напуска групата на ГЕРБ.Иначе няма лошо,ще си останат само Боко и Цоко......евентуално ще си приберат Мършата ,и Фаса поне да имат за четворка белот

147

Стефан

преди 10 години

ГЕРБ се разпада. УРА!

146

баба гюра

преди 10 години

И всичко това ще е до влизането му в европарламента ,за което силно се съмнявам !! Събрал е около себе си само гладни хиени !!

145

бай у

преди 10 години

Дори *** не са толкова глупави, колкото Бареков си мисли. Но ако приемем, че това е електоратът му, то тогава е конкуренция на герб, ДПС и т.н. А иначе собстваниците на малки магазинчета, да наречеш работническа класа означава, че в главата ти е пълна боза.

144

Анонимен

преди 10 години

Той *** да не се радва на такива дУпетати, щото един ден това ще му се връща и на него

143

че

преди 10 години

партията на Бареков BG - WC е позор за политическия живот на българския гажданин! Не случайно в нея се преля електората на герб - измета на България...