131

Анонимен

преди 10 години

Как па всеки път в тоя форум по едно и също време се появяват Тервел и ТОДОР ХРИСТОВ :)))

130

Анонимен

преди 10 години

ТОЛКОВА ИМ Е АКЪЛА.ВЗИМАТ ПРИМЕР ОТ СВОИТЕ ОТВЪДОКЕАНСКИ МАЛОУМНО И ПСИХИЧНО БОЛНИ БРАТЯ .

129

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Тервел КАКЪВ ФАКТ МОГАТ ДА ТИ ДАДАТ КАТО ОТЛИЧНО ЗНАЯТ ЧЕ СИ ПРАВ ТИ А НЕ ТЕ!

128

Анонимен

преди 10 години

Срещу Русия може да говори всеки, все пак те не са ни никакви.

127

Анонимен

преди 10 години

Тервеле Турция ни е приятелска и съюзническа държава . Русия не е такава в случая и трябва да се пазиме от нея.

126

анонимен

преди 10 години

До 159.....Разбира се, и е много по-добре и заслужава. Ако България се държеше като преди години щеше да получава горива на безценица и пари без лихви и защита. А ти какво като имаш портрет на Обама над спалнята и гаджето ти е от същия пол...това прави ли живота ти по-добър. Ако имаш достатъчно акъл ще можеш да се замислиш над това, защото такива неграмотни пикльовци гласуват за гибелта на България. Сега държава няма, икономика няма а от там и доходи няма и за това не е виновен Путин.

125

жеко

преди 10 години

тези които злословят срещу русия... за колко пари биха продали майките си, що за *** трябва да си за да искаш да опорочиш истината... българите и руснаците винаги ще са приятели !

124

Анонимен

преди 10 години

Тервеле като мекотело си. Не ти е удобна истината.

123

Анонимен

преди 10 години

Ако в радиус от 50 км от пункта засичаха чужда, небългарска кола, в лагера се обявяваше тревога и настъпваше пълна тишина. Веднъж в съседство прелетя българска делтапланеристка и... изчезна.

122

Анонимен

преди 10 години

"Комсомолска правда" публикува разказ на капитан за тайния живот на военно градче край Боровец, обслужващо ракети с атомни бойни глави"Всеки ден войник пишеше на входовете на специално табло в кои часове трябва да се стои вкъщи. Така във вечен страх живеело населението на три военни градчета, създадени от Съветския съюз на територията на България, за обслужване на (съветски) ядрени бойни глави. Те били предназначени за унищожението - по сигнал от Центъра - на Турция и Гърция."

121

Леле че народ

преди 10 години

До до162 леле... Е какво като са сами? То търпението на Путин не е безгранично. Лавров вече е заявил възмущението си. Търпението на Кремъл няма да трае. Тия в Киев забраниха на руснаци да влизат в Украйна. Днескашните събития още добавиха капки към почти преливащата чаша Ама като гледам от седмица тече тая антитерористична операция и се държат още

120

Анонимен

преди 10 години

Абе Тервеле ама ти си тотално незапознат и спориш. Вземи малко се информирай. В България е имало около стотина ядрени бойни глави в бази на СССР.

119

до162 леле...

преди 10 години

Дано не съм лош пророк,ама натам отиват нещатаТия славянски опълченци сами се борят Ще ги смачкат киевските управници

118

Анонимен

преди 10 години

Тервеле ти си облъчен. За 70 години комунизъм в България имаше няколко ядрени военни бази на СССР. Както в Турция и Гърция американски. Сега Турция няма да ни нападне а най-много Русия. Те се доказаха като нападатели вече. Не им вярвам изобщо. В момента Турция е много по близка и приятелска страна отколкото Русия ( Русия никога не е била такава а само ни е използвала )

117

Леле че народ

преди 10 години

До истината кажете Ей голяма врачка се извъди бе. Откъде знаеш ,че хората в Славянск са обречени а?

116

Анонимен

преди 10 години

Да мумифицираме другаря Пичкин за идните поколения докато е още млад. Ще му построиме и огромен мавзолей на мястото на стария. Пред мавзолея ще има огромна златна плоча на която ще е написана хвалебствена ода способна да издържи милион години и през цялото време ще се въртят хитове на Алла Пугачова по радиоточка.

115

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛКИ, ЖАЛКИ червени предатели ...щом ви дадат конкретен въпрос и млъквате като ***.

114

истината кажете

преди 10 години

Кметът на Славянск видял с очите си как обстрелват с коктейли *** жени и деца и се възмущаваКазвайте цялата истинаСтига пропагандаИначе в Женева вече разделиха териториятаТия хора от Славянск ще чакат напразно помощОбречени са

113

до 143

преди 10 години

Не бягатПросто границите са отворениМного хора се движат-отиват и се връщат.Вече не трябва да докладваш на горестоящите.Винаги е имало гурбетчии,освен при комунизма.Тогава ги определяха като ''невъзвращенци''Тия времена са минало/срамно минало/

112

Анонимен

преди 10 години

Вместо да ми отговориш зацикли на минуси да ? ... защо сте толкова предвидими червените пенсионери ...