427

Даниел

преди 10 години

До дъндиПо-голяма глупост не бях чел. Поляците хич не са страхливи и са една от малкото нации, които преди години са ошамарили Червената армия (1921-1922г.). Така че, като не познаваш историята, не се изказвай. И в България не се движат само полски тирове, но ти и това не знаеш явно и спазваш нечии опорни точки.

426

Леле че народ

преди 10 години

До има време Еми Путин ползва същите методи като САЩ . САЩ се оправдават с терористи,химически оръжия и т.н.,а Путин се оправдава с "десен сектор" В крайна сметка използва техните камъни по-техните глави. Щом в Киев може да има цял етаж на ЦРУ то и в източна Украйна може да има агенти на ГРУ Елементарно,обаче явно Запада повече го боли с неговите камъни по тиквите им

425

vesko02

преди 10 години

Като катурнат Путин,нали се сещате ,че за много хора у нас мача приключва.

424

Ф-1

преди 10 години

Да въздишаш по Русия е все едно да въздишаш по конските файтони!И двете са в миналото.Русия е изоставаща, ниско технологична държава, а на алкохолиците мозъците са закърнели.

423

има време

преди 10 години

Путин отричаше да има войски до украинската граница .Сега призна. Путин продължава да отрича за изпращане на диверсанти в Украйна въпреки снимките на които се вижда че руските "доброволци" са в униформи и добре въоръжени и с маски на лицата да не ги познаят. Ще признае и това.

422

до 491

преди 10 години

Русия е голяма, не е за твоето малко мозъче. Пък и напоследък става все по-голяма.

421

Анонимен

преди 10 години

за путин важи-никога не е късно да станеш за резил

420

Анонимен

преди 10 години

НЕ МОЖЕ ДА БЬДЕ. ДНЕС НЯМА СНИМКА НА БОРИСОВ

419

дънди

преди 10 години

Поляците са основните виновници за ситуацията в Украйна. Тези покатоличени славяни са забравили корените си, работят срещу останалите славяни в интерес на запада. Продажни и страхливи хорица са поляците. Не купувайте стоките им, настройте се срещу стотиците тирове разбиващи нашите пътища.

418

до 491

преди 10 години

точно така,бяха приети на всички равнища и можеха да се развиват за доброто на народа си.кой сега ще вярва и ще прави сътрудничество и бизнес с тях.всичките им съседи ги възприемат като агресори,дори и беларус. всички международни фактори ще са крайно дистанцирани и подозрителни като към престъпник рецидивист.

417

свещенна простота

преди 10 години

Русофили,колко от вас имат влогове в рубли?Къде бягат децата ви ...и платените *** спамещи в България не искат рубли, а нормални пари.

416

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен486. PRESTANETE S TEZI ZABELEJKI na kirilitza ili na latinitza. MNOGO OT COMPUTARITE KOITO SA ZAKUPENI IZVAN BULGARIA NE MOGAT DA IM SE VKARA KIRILIZATOR. ZATOVA I AZ IZPOLZVAM LATINITZA. VAJNOTO E CHE VZIMAME OTNOSHENIE,

415

Анонимен

преди 10 години

Драги путинофили ! Не се дръжте като ощипани ученички !

414

Анонимен

преди 10 години

любителите на путин са житейски неуспели и декласирани хора в бг силно комплексирани

413

Анонимен

преди 10 години

русия е бита карта,това е началото на края.имаха възможност да станат нормална демократична държава но избраха милитаризацията диктатурата конфронтацията.

412

тт

преди 10 години

Сега е момента ,в които Русия трябва да застане твърдо и да не даде никакъв шанс за изнудване на евро американските триполови ***.Дали те ще имат смелоста да я нападнат ,както хвърлиха някога атомни бомби върху обикновенните японци.Те са много смели и агресивни,когато срещу себе си имат слаб противник,но тук трябва да стане така както някога не можеха да спят с руските ядрени ракети в Куба до *** им.Чи х.и търсят в Черно море.Да гледат в Америка как *** обичат жените им.

411

Наблюдател

преди 10 години

Ето -наяве- как САЩ иска да подчини и командори целия свят.

410

Uli

преди 10 години

САЩ дълго време бяха единствени на върха и заживяха като властелини на света - раздават правосъдие, налагат санкции, заповядват как да живеят хората в пустините и джунглите. За НАТО няма сухопътна война (виетнамците ги убиваха яко) и сега си пускат бомбите отгоре. И каква демокрация налагат с бомби? Убиват мирни граждани и навсякъде положението става по-лошо! Животът в Украйна не беше добър, но НАТО го направи АД!!! Но Русия не е Либия, Сирия, Ирак, Афганистан.

409

Анонимен

преди 10 години

ДО 485 ПИШИ НА КИРИЛИЦА ,НАЛИ СИ БЪЛГАРИН , ИЛИ ХВАЩАЙ САМОЛЕТА ЗА АМЕРИКА ,ДАСИ ТЪРСИШ ЩАСТИЕТО , УМРЪЗНАМИ ОТ ТАКИВА ДЕМОКРАТИ ,КОИТО СИ ЗАБРАВИХА АЗБУКАТА

408

До 480.

преди 10 години

Да , от това се опасяват в САЩ.Русия и Китай могат да им блокират електронната техника . Това отдавна го коментират , даже беше се случило нещо та обвиняваха Китай . И казваха , колкото ние си усъвършенстваме техниката , толкова те се насочват да ни я блокират !