72

Анонимен

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Ако честотата на интервютата е някакъв показател, то Борисов значи е лидер на лидерите и вожд на вождовете.

71

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТНе бъди толкова сигурен, че начинът, по който виждаш ситуацията, е обективен.

70

Анонимен

преди 10 години

Василев, знаем всичко това, знаем и, че Иван Грозни сасипа Казанското ханство и превърнаха българите в татари, знаем и, че пренаписаха историята и я крият до момента ИСТИНАТА, но кво да прайм като нямат алтернатива? САЩ, еврогейците и Таиб не са алтернатива, а Китай е далече- далече!)

69

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевХайде сега руснаците са ти виновни,че ти си лузър.Преди години са когато си бил пионерче и си пял в захлас :"вечна слава на КПСС и БКП" най-вероятно са били виновни американците.. И така нататък до края на света. Знаете ли зрелите хора независимо дали са тук,в Африка или Нова Зеландия не обвиняват за грешките или недостатъците други.Вместо това ги признават,ако е възможно ги анализират и продължават напред по-умни и по-добри.А за останалите- другите са виновни в далечно минало време.

68

АТАКИСТ

преди 10 години

до 84И аз приемам разнообразието между хората, но да нападнеш Сърбия заради Косово с Бомби 1999-та където нямаш никакво отношение по въпроса, а да си вреш гагата в руско-украинските отношения пак без никакво отношение чрез платени терористи наМегданЯ? И к'во да ги прави тогава Путин тия? Само твърда намеса. Така е устоен живота- като нападаш- ще ти се връща!Слабия не може да отвръща-Сърбия, Либия, Афганистан, Ирак, но Русия не е за играчка. Там настъпваш голямата мечка по интересите.

67

Анонимен

преди 10 години

абе василев, така наречените американци не са ли избили местното население на континента, което сега се брои на пръсти

66

Един човек

преди 10 години

До анонименНапълно си прав

65

Анонимен

преди 10 години

Всички се цепите на държавички, нациики и религиики, а истината е, че сте жители на Земята - ЕДНА планета, която е за всички и не е нито християнска, нито ислямска, нито ваша, нито наша, нито никаква - тя просто Е. И ако се бяхте замислили, щяхте да видите колко комично изглеждат идеологиите ви, погледнати отстрани. Но, разбира се, е по-лесно да мразите и нападате всеки, който е по-различен от вас, вместо да приемете, че именно разнообразието е в основата на живота...

64

АТАКИСТ

преди 10 години

до 82Спонги, абе без малко да стана руснак, но Хан Аспарух взел че пресякъл Дунава и ей ме на българин съм. Та нека не съм те разбрал!)))

63

Един човек

преди 10 години

Спонги!!Аз съм в БОЛСТА !!!

62

Анонимен

преди 10 години

Представяте ли си ако Русия имаше да връща примерно част от Сибир на маймуночовеците, какъв вой до Небесата и скачане щеше да падне, м?

61

АТАКИСТ

преди 10 години

до 77 Ние сме най-великите! И химна ни е най-великия. Всички други бледнеят пред нашето творчество, ум и креативност!Доволен ли си, Спонги?

60

Анонимен

преди 10 години

Василев, с дай- дай нищо не става. С на- на стават нещата! И аз на Тимошенко докато и исках- не даваше, а сега като и пратих моя снимка и имам лаик!)))

59

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТНай-великия химн има България и българският народ е велик народ със славно минало!

58

АТАКИСТ

преди 10 години

до 73Като националист мога да ти кажа, папагалчо, че това не ме прави сляп националист за да издигам всичко българско в култ. Нашият химн е прекрасен, даже за мен е най-великият, но след руският. След тези два химна слагам немския. Но руския няма как да не призная, че вдъхва повече патриотизъм, отколкото нашия. Т'ва е!

57

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ, като националист не може ли да кажеш, че най-великият химн имат българите? Вие от Атака сте големи национални продажници! Подмазвате се на Доган, на Путин и т.н. и изобщо не ви е еня, за българите!

56

АТАКИСТ

преди 10 години

до 69 и 70Впрочем най-великият химн имат братушките, но то пък е логично да има най-великият народ най-великият химн!

55

баи Ганю

преди 10 години

Василчо и аз го искам това.И то ще стане всичко това чак когато станем световен хегемон и световен жандарм като любимите ти САЩ.С една дума никога няма да стане ззащото сме пуча въшка и едва държава на около 130г която се мята от една краиност към друга краиност.

54

Пряка линия

преди 10 години

Не си мислете, че днешната линия е ексклузивна. Не е така. Тези срещи са ежегодни и се провеждат от 2001 г. Гледал съм ги всичките и какво си струва да се отбележи - доверието, което Путин предизвиква у събеседниците си със своята честност, правдивост и откритост. Това може да се провери. Днес той даде обещание на малко момиченце, което иска да му стисне ръката и го покани на Парада на Победата на 9 май. Сигурен съм, че ще го видя на трибуната заедно с родителите. Гледайте и вие.

53

АНТИМУТРА

преди 10 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВА И ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАНИ СА В УКРАЙНА ИМАЧЕ ВЕЧЕ ДА СЕ СЕ СПРАВИЛИ С ПОЛОВИНАТА ОТ СЕПАРАТИСТИТЕ!!!1!!!КАКВИ ТАНКОВЕ И БРОНЕТРАНСПОРТЬОРИ БЕ!!!!ТРЯБВА ДА ИМА БАГЕР, ТРЯБВА ДА ИМА КОЛИ ЗА АРЕСТИ НА ХОРА,!1МИНАВА ЕДИН ДОБРЕ ПОДГОТВЕН КОНВОЙ И ИЗТРЕПВА СЕПАРАТИСТИТЕ. пЪРВО ТАНКОВЕТЕ ПОСЛЕ БАГЕРА РАЗЧИСТВА ПЪТЯ!!!!СУПЕР СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ В УКРАЙНА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!1!