236

Анонимен

преди 10 години

Ясно е вече на всички кой управлява от Киев! Също така кой подкрепя този безумен режим! На Институцкая изрязаха всички дървета(със следи от куршуми)за да осуетят балистичната експертиза! Сепаратистите са в Киев!

235

Анонимен

преди 10 години

Значи като заграбваш територии може и да си обезпокоен.

234

Анонимен

преди 10 години

Господи, пази Украина!Какъв *** трябва да си, за да пратиш армия, да стреля в народа ти !Каква е тая хунта, тия фашисти!Какво мисли ЕС, че като с мълчанието си дават съгласие за тая война, всичко ще е ок? има бумеранг в живота!преди Великден, на Великден да убиваш....Господи, какво става в тоя свят?

233

Анонимен

преди 10 години

До ЛогикаРазбира се че това е логиката и целта им--нова Сирия,че там работата почна да затихва,а американската икономика боксува вече доста яко.Но американците в пряко военно действие няма да участват-те само ще "помагат"

232

Справедливост

преди 10 години

За да е справедлива ситуацията в Украйна,Путин незабавно трябва да испрати там Спецназ И десантурата_____срещу фашистите и американските наемници--само сила -- по руски....

231

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПутин ще си пази границите, ако иска с цялата си войска, какво търсят там неканени гости------каква граница пази бе *** ?

230

Анонимен

преди 10 години

Путин ще си пази границите, ако иска с цялата си войска, какво търсят там неканени гости, то и за децата ситуацията е ясна, браво на Путин как без да нарушава международните правила и без сила постига целта си именно да отдели истината от лъжата

229

ISTINATA

преди 10 години

PUTIN E NAI-INTELIGENTNIQT SVETOVEN LIDER! ISTINSKI MYJ I STRATEG! ONIQ OT BQLATQ KOLIBA S VYRZANIQ NA KAISHKA KIUNEC OTPRED VIQT I FUCHAT NA UMRQLO SHTOTO VSE NE IM IZLIZAT SMETKITE KATO IGRAQT SRESHTU PUTIN! AMI KAK DA IM IZLIZAT KATO PUTIN IGRAE S AKYL A ONIQ IGRAQT VSE EDNO MQTAT ZAROVE NA ROLETKA!!!

228

Tony

преди 10 години

Na men ne mi puka za ukrayna ili edi koya si dirjava!Nie si imame dostaticno problemi v Bulgaria.

227

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Какво оооне, какви пет лева бе мраш.як. Нали щеше да се биеш, скап.няк долен. Изежиха ти се малко и си подви опашката мишок."тества гада докога ще го търпят, май до тук беше , директора на. ц-р.у е бил на визита и тръгнаха кашиците

226

Логика

преди 10 години

*** ще принудят Русия наистина да изпрати войски в Източна Украйна, тогава ще стане такава касапница, че просто не ми се мисли. Може би това е целта.

225

До 344

преди 10 години

Що бе да не би да ви е Изстрах от Волен :D

224

ИЕРУ ШАЛОМ

преди 10 години

Волен да заминава в Рассия...И БЕЗ ТОВА ИМА ДВЕ ПРИСЪДИ ОТ 1984 И 1986 Г.--НО ПОТУЛЕНИ И НЕ ПРИДВИЖЕНИ ДО СЪД И СЪДЕНЕ !ВОЛЕНЕ, ЗНАЕМ ЧЕ СИ АГЕНТ ОТ НАИ-НИСКО НИВО НА МИЛИЦИЯТА...СЛУГА ТАКАВА.

223

До Василев

преди 10 години

За кво им са тия бази като всички знаят че имат една камарада подвижни ракетни установки че и подводници които могат да не се показват на повърхността в продължение на месеци така че на кой му трябва таралеж в гащите да напада Русия пламне ли Русия много Гюрлюк ще изгори край нея

222

Анонимен

преди 10 години

Гледат само как обикновеният човек да подтискат дето си поства коментари под такива статии е тогава се появяват едни Киберзаплахи Кибервойни то чудесия

221

rusnak

преди 10 години

Не се карайте, утре и у нас..

220

Анонимен

преди 10 години

Какво оооне, какви пет лева бе мраш.як. Нали щеше да се биеш, скап.няк долен. Изежиха ти се малко и си подви опашката мишок.

219

Д-р. Хаус

преди 10 години

Чшш Василев изпий оранжевите хапчета и си лягай че лигите ти изпоцапаха форума. Айде сега гуяни маймунката и беш в леглото. Не се преработвай за 20 цента отгоре и без това нямат стойност никаква.

218

До 330

преди 10 години

Наш Плевнелиев дай му само да се плюнчи по телевизията Като бяхме в Соца турски самолет като минеше Българско Въздушно Пространство и Генерали подаваха Оставки пък сега де Турски де Руски все е тя пък и Американците мръхтат на пост и само монтирани екшъни в YouTube качват

217

Джеймс Пърдю

преди 10 години

Руските самолети са добре дошли в България. А виж американските не са. Аз по принцип предпочитам да ме пази Русия, а не НАТО. Спомнете си остров Крит как бе окупиран от Турция нищо че е гръцки. И къде тогава е принципа един за всички всички за един А? И двете членки на НАТО от доста време преди нас.