49

jiko

преди 10 години

Гледайки коментарите си мисля,че интернет вече не е най-свободното място,а напротив...това е арена на неприкрита политическата кампания,маскирана като мнения на четящите.Потресен съм. Имайте малко срама бе хора.Не се продавайте за дребни монети.От близо 60 коментара не видях и 10,които да изглеждат от нормални граждани.В случая няма значение на кого симпатизирам.Важното е,че я няма дискусията под статията,а само плюнки.ЖАЛКО!

48

emil.popov.35

преди 10 години

Ех Тикво, Тикво - много си ни интересен като се мъчиш да демонстрираш "мислене"...

47

пералня за пари

преди 10 години

Нека да е ясно, че серГея го ненавиждам като Буда, но последния малко повече защото е тотален кретеноид:1.Хленчеха, че щели да махат Ботев, оказа се, че ГЕРБ били инициатори на поправката2.Хленчели за ОП-тата, оказа, че са спрени или при ГЕРБ или заради техни гафове.3.Правили магистрали, които се оказаха по-малко от серГейевите.4.Били ни направили зала Армеец, която се оказа че е на Армеец АД, тоесто ако искаш да идещ на концерт трябва да платиш 150 лева, които се прибират от Армеец АД(***)

46

Анонимен

преди 10 години

Прав е господин Борисов че комунистите няма да позволят да паднат от власт докато не откраднат всичко което беше спестено по времето на герб. Фискалния резерв и резерва на здравна каса е опразнен от Орешарски.

45

Анонимен

преди 10 години

Благодаря на господин Бойко Борисов че построихте магистрала Тракия.

44

дънди

преди 10 години

ТОЗИ ДОСАДНИК ОТ СНИМКАТА ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ!!!

43

Анонимен

преди 10 години

"В момента това правителство е твърдо в Евразийския съюз, а не в Европейския съюз, коментира той отправената от руския посланик покана към страната ни да се присъедини към Евразийския съюз."Боцко, я организирай един референдум за влизане в Евразийския съюз да видим какво ще покажат резултатите (ако ти стиска де). :)

42

Анонимен

преди 10 години

ЗА ПЕРИОД ОТ 133 ГОДИНИ СТИГНАХМЕ ОТ СТЕФАН СТАМБОЛОВ ДО БОЙКО БОРИСОВ.АКО ТОВАЕ ЕВОЛЮЦИЯТА В ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ МНОГО СКОРО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ЕДНОКЛЕТЪЧНИ.

41

Лъчо

преди 10 години

Тиквуне, млъкни за малко. Ако кметовете ти не се учат от теб и крадат по-малко, може и да видят пари. Иначе ще връщат и старите. А ако знаеш нещо за някакво писмо- публикувай го и карай по същност, а не да сееш интриги. Ама ти по друг начин не можеш. Нали?

40

но конекшън

преди 10 години

тоя винаги когато го слушам имам чувството ,че отговаря на въпросите на журналистите така като чели не е разбрал въпроса....тоест абсолютно неадекватно....Боже опази тази изстрадала страна от мракобесниците ГЕРБ!

39

Анонимен

преди 10 години

"Управляващите крият писмо от Брюксел, с което категорично им се казва, че са спрели реформите и водят държавата към фалит, съобщи още той и допълни, че причината е "некадърността и непрозрачността на управлението"."Боце, аз съм сигурен, че точно думите "некадърност" и "непрозрачност" са присъствали в писмото от Брюксел... Я кажи ти откъде знаеш, че има такова писмо и откъде си запознат със съдържанието му, да не би да си "помагал" на другарите от ЕНП при писането му?

38

g

преди 10 години

Тук се е настанил някакъв турско-комунистически *** и спами само с негови коментари трябва човек да е слепец да не види,че един и същ ближе *** на турското правителство.

37

Анонимен

преди 10 години

Тази тиква се е развалила.

36

анадолеца

преди 10 години

Българите териториално са към Европа . Обаче да не забравяме, че много стотин години сме били и в Евроазиатски съюз. Даже си мисля , че това е част от мисленето им . От този Евроазиатски съюз бая им се е увредил мозъка. Не знам колко повече може да се изпростее .Съвременната цивилизация започва да се гради в Европа и аз предпочитам да съм там , а не някъде си в нищото. Европа е ниво, стандарт. Харесва ми да съм в Европа .Много години са ни владели все държави на изток и нищо добро не сме видели

35

николай

преди 10 години

Борисов срам няма !!! Никога повече не искаме такъв управляващ като него ,той не притежава нито едно качество ,за да бъде верен на народа !

34

вихър

преди 10 години

Смешно е ,когато Мутрата започне да се прави на загрижен за нещо свързано с българския народ ! Не му отива маската на добрия Бойко ,когато нещо не му идва отвътре да не го прави и да не го казва ...

33

само десет секунди

преди 10 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

32

тиквата

преди 10 години

Орешарски е много по-добър премиер от теб ,*** такъв !

31

Благодаря ти

преди 10 години

Благодаря ти, другарю, член на БКП Борисов. Ти отново ме убеди да гласувам за БСП!

30

тиквата

преди 10 години

Тебе тикво добре ще те накажат в затвора !!!