114

Русия

преди 10 години

винаги е искала сателитни народи около себе си,така беше,така е и сега.Но идва момент,в който сателитите/робите,крепостните/не искат да са руски марионетки. И тъй като *** иска да възкреси Империята на Злото,един от ,,непослушните'' народи страда.То и затова наричат украинците ,,фашисти'',а истинските фашисти-окупатори са в Москва.

113

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен136-----Абсолютно си прав,,,,,,няма други причини___АДМИРАЦИИ ЗА МНЕНИЕТО ТИ

112

vesko02

преди 10 години

Някой интересува ли се самата Украйна какво иска?

111

Анонимен

преди 10 години

САЩ иска да си сложи ракетите в Украйна, през х*я им е за "европейското" бъдеще на украинците, чрез влизането им в ЕС ще получат зелена светлина за това. Някой комик да се опита да ме убеди, че всичко се прави с мисъл за обикновения украинец.

110

да се приключва

преди 10 години

Явно проблема скоро няма да се реши.Вместо да ескалира напрежението и да има нови жертви,да се раздели Украйна на две самостоятелни държави и в бъдеще,ако постигнат съгласие да се обединят.Сега вече е почти абсурдно източната и западната част да съжителстват в мир и любов.Прекалено много се нагрубиха.

109

Родопите

преди 10 години

До българинДеловите ми партньори много са доволни от мен, не съм марксист, пък и ти подчерта, че добре ги плетем плановете, но нямам намерение да ти се доказвам, нали вие с ЦРУ държите власта в Киев в ръце, но внимавайте да не ви се изплъзне, щото след това идва ред на България, а и на Сърбия за да си вземе Косово

108

\

преди 10 години

Аз не мога да разбера кои са руснаците тази монголоидна физиономия путин ли? Този черния руснак лавров ли? Онези ротемберги ли?! Има ли нация руснаци?!

107

до 116

преди 10 години

Украинци и руснаци са като братя....моля те отиди в Украйна и го кажи на площада ......в който и да град на Украйна...пък може и в Русия....щом 90% от гражданите на Русия смятат че правилно са взели Крим и че украинците са фашисти..........***, ***.......

106

Анонимен

преди 10 години

До 8888"Та да продължа за газопровода-същата ситуация е и там.При положение че търбата минава презБългария"Iasna e rabotata i s tryba i bez tryba za Bulgaria edin gol ***...

105

Анонимен

преди 10 години

nqma agenti kolkoto v bg nqma ***

104

Българин

преди 10 години

До Анонимен 119Анонимко,Аз съм Българин и се гордея с това.За мен интересите на България са над всичко.Това ,че знам за Украйна повече от теб и изказвам мнението си по ситуацията там не ти дава право да се съмняваш в моето родолюбие.Не съм нито "***" ,а още по-малко "долараджия"",чийто представител си явно ти.

103

българин

преди 10 години

До Родопите 124:Добре, че ти е "хоби", че както ги "усещаш нещата", ако имаш делови партньори, много ще страдат от твоето "мислене" и "усещане". Ама, нищо, те в България и изобщо тук, на изток, повечето изучени в комунистически учреждения "мислят" и "усещат" като тебе, та тамам си пасвате. Е, отвреме на време, хамериканците ви бият по някой як шут и почвате да пищите, ама и на това се свиква. Дерзайте.

102

Да

преди 10 години

,,Штурмам милиции в Горловке руководил российский подполковник''/видео/-вестник Белоруский партизан.Наистина Путин-Лавров искат единна....Русия.

101

Родопите

преди 10 години

До българин Да мисля ми е хоби, усещам ги нещата, ако се бяха допитали до мен друго щях да ги посъветвам, Беларусия и по-близо до Киев, отколкото самата Русия ....

100

8888

преди 10 години

Та да продължа за газопровода-същата ситуация е и там.При положение че търбата минава презБългария-това веднага ни дава нови лостове на влияние в региона.Това веднага ни дава глас в геополитиката и гласът ни и интересите ни имат международна тежест--справка--търбата минаваща през Украйна.Мислихте ли че някой щеше да го интересува какво става там ако го гямаше газопроводът??? От тези проекти има много плюсове_просто трябва да се чете,,,,,,,

99

Анонимен

преди 10 години

Няма по-нагло същество от американеца, знае до какво ще доведат опитите му да вкара Украйна в ЕС, знае, че това ще доведе до дестабилизацията й, което ще се отрази на териториалната цялост, стандарта на живот, знае и че украинците са разделени по въпроса с ЕС и НАТО, което може да доведе до гражданска война, вижда какво се случи с Крим и въпреки това продължава да опитва и е готов да подпали цяла Европа, само за да разположи ши*аните си ракети на руската граница.

98

българин-повторение

преди 10 години

Лавров е съветски лъжец, *** на Путин. Този, дето горе, в драсканицата, го е нарекъл "държавник", много се е объркал - или от тъпотия, или е червен, или и двете (най-вероятно).По-долу, един човек много правилно е писал, че Русия можеше да има приятелска Украйна, ако Путин не се беше уплашил от Майдана и не бе натворил последващите простотии.Сега, умникът Путин хем губи Украйна и "евразийския съюз", хем ще има америкаско военно присъствие близо до границата, от което явно го втриса.

97

Анонимен

преди 10 години

До Българин 117:И с 2 главни букви да се пишеш "Българин", това не те прави такъв. Нейсе. Че има руснаци и смесени бракове в Украйна - има. Може и 12 милиона да са общо. НО, ТЕЗИ, ДЕТО ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ МОСКВА, ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ И С МАСКИ НА ДЗУРЛИТЕ ЗАВЗЕМАТ АДМИНИСТРАТИВНИ ОБЕКТИ И ВЕЧЕ УБИВАТ УКРАИНСКИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, СЪВСЕМ НЕ СА ОТ СМЕСЕНИТЕ БРАКОВЕ, АМИ СА СИ НАПРАВО РУСКИ ДИВЕРСАНИ, ОБУЧЕНИ И ВЪОРЪЖЕНИ В РУСИЯ. Вероятно им помагат и част от украинските "сили за сигурност",техни келемета.

96

ФСС

преди 10 години

Всичко е продукт на КГБ: 1.Партия Единна Русия на английски United Russia, т.е. да се обединят територии с руснаци.2.Зимната олимпияда трябваше да повдигне духа на Русия. 3.Малко преди старта на олимпиядата започват безредици в Украйна за смяна на властта от агенти на Русия.4.Самите управляващи в Украйна не знаят, че са продукт на руските тайни служби, не случайно Тимошенко бе освободена преди това, а сегашният президент се е бил срещу СССР в Чечня.Всичко е планирано от десетилетия назад-

95

работещ

преди 10 години

До Анонимен 116:Глупости, НЕК може да фалира ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ КОЛОСАЛНИТЕ КРАЖБИ И НЕКАДЪРНОТО "УПРАВЛЕНИЕ" НА КОМАНДВАЩИТЕ ГО И ДНЕС КОМУНИСТИ.