24

Анонимен

преди 10 години

Ясно е ,че всички които обилно плюете по Делян Пеевски не сте избиратели на ДПС.Какъв ви тогава проблема бе мушмороци.Ами радвайте се-щом според вас "всички " са против Делян Пеевски има вероятност никой да не гласува за ДПС ,а да гласуват за вашите партии и партийки от по двайсетина човека.Какви хора ще има в листата на ДПС си е проблем само на тях .Неотдавна любимия ви Бойко каза ,че и магаре е можело да сложи за президент и пак да го изберете.Тогава си мълчахте като бити *** ,а сега

23

Анонимен

преди 10 години

Бургас ставал офшоркаСпорд Флагман

22

inc

преди 10 години

24 000 платени *** са си отворили краката пред Пеевски и са му гласували доверие, че носи презерватив

21

Патриот

преди 10 години

24000 граждани. Ами горе - долу колкото ония, които не им харесва, че сме в ЕС и НАТО! Няма ли толкова свободни места из затворите?!?!? Продажна ***, родоотстъпници и руски ***!

20

prezreli

преди 10 години

na 25 mai bg narodnoto sabranie ke padne samo, bez drusane.a setne ?

19

демократ

преди 10 години

искаме и ПЕТНОТО за евродепутат

18

Анонимен

преди 10 години

Да бе. Конфиденса пак се обажда не на място. Щото така е свикнал. Доган вече е разпределил порциите, но иска да даде и на новите около Бареков. Парите там се леят из ведро. Врътки преди изборите. Иренка - мама продава медиите си на НЛО, появило се само преди 2 дни. Резилът - Пеевски не интересува корумпираните властници. Те са свикнали да не обръщат внимание на нищо извън интересите си. Аругантно настъпват, че даже и към ЕС, без да им пука за общественото отрицание. За това безочие прошка няма.

17

Анонимен

преди 10 години

ако ставаше въпрос за реална (мажоритарна) подкрепа ... за Делян Пеевски щеше да гласува само майка му

16

Анонимен

преди 10 години

""24 000 български граждани са го избрали за депутат""......................................................................................в България гражданите отдавна не гласуват ... гласуват купените партийни номенклатури, за които гласуването е само бизнес.

15

макето

преди 10 години

27-годишен от ДПС попадна в директорския борд на НЕКа в тая кандидатура има ли нещо опасно

14

Анонимен

преди 10 години

Няма морал в изказването на тая политичка

13

dan

преди 10 години

Няма нищо лошо Пеевски да бъде избран за евродепутат Деликатното ще дойде когато БСП трябва да го отчете в броя на избраните с който ще подкрепят правителството

12

Бесепар

преди 10 години

Абе вие нормални ли сте , правителството за малко не падна заради Пеейо - пък сега ще го лансират в ЕС. Бъдете по хитри като Италианската Мафия - никога не предлагат техните мафиози за Европейския Съюз.

11

Анонимен

преди 10 години

спете спокойно, деца ;-) маминка бди над вас.

10

Zohan

преди 10 години

Ще вдигнат избирателната активност ако дадат възможност да се гласува и срещу някого а не за. Защото много хора гласуват за по-малкото зло и т н , а после имат наглостта да ми кажат че видите ли сме и гласували доверие. А тези 24000 избиратели са гласували под строй. Това е сигурно. Тя само партийната маса на ДПС е повече.

9

ha ha

преди 10 години

Как да няма нищо взривоопасно? Ами ако му се взриви ***, знаете ли на какво ще се размерише из цяла Европа, а?

8

за политолог.

преди 10 години

Вярваш ли си? Как се гледаш в огледалото? Дано поне заплащането ти е прилично, за да имаш оправдание.

7

Анонимен

преди 10 години

Европарламентът не е санаториум за издънили се пишман политици. Крайно време е да се спре порочната практика, като се издъниш, да не те назначават за посланик или в случая- евродепутат. Защото ДПС раята ще гласува, те са крепостни в 21 век!

6

политолог

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

5

ъъъ

преди 10 години

24000 на фона на 7 000 000 колко процента прави?! или е развързал кесията за 24 000 кебапчета по 1 лв бройката баси якото купените гласове не правят колкото автомобила му. Продава си колата - става евродепутат със сигурност!