45

Анонимен

преди 10 години

Росене, сега без руснаци какво правим с туризма! Американци ли ще почиват по хотелите?! Д**** и ***!

44

Анонимен

преди 10 години

Роска можеше да даде пример и да дари някой милион на армията от офшорките си.

43

Анонимен

преди 10 години

за тия двамата да взема да се целуват как се гледат и да отидат някъде в някоя държава където са разрешение сватбите между -вие знаете кои и да се вземат

42

Анонимен

преди 10 години

В четвъртък руското министерство на външните работи препоръча на руските граждани да не пътуват до страни, които са сключили със САЩ споразумение за екстрадиране, съобщи РИА Новости.

41

Анонимен

преди 10 години

Ведомството посочва, че след налагането на последните американски санкции срещу Русия заплахата от задържане на руски граждани по искане на правоохранителните органи и специалните служби на САЩ се е увеличила значително.Сред страните, които са подписали с Вашингтон споразумение за екстрадиране, фигурира и България.

40

Гошо

преди 10 години

Росене, въпреки, че съм гласувал за теб /огромна грешка!/, ще ти кажа едно - ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА ВЕДНАГА!!! Ти си срам за държавността и за България!!!

39

анонимен

преди 10 години

НЯМА ДА Е ЗЛЕ НАТО ДА ЗАСИЛИ ПРИСЪСТВИЕТО СИ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ НЕГО...

38

санчо

преди 10 години

Роско е от една особена порода български политици, на които като видят чужденец им се подкосяват краката и клякат за фелацио. Твърде жалка гледка наистина.

37

шайзе

преди 10 години

За какво да се въоръжаваме? От къде идва заплахата, с кой ще се бием? Имаме достатъчно оръжие. Ние сме бедна държава трябва да се концентираме върху търговията и бизнеса както с Европа и САЩ така и с Русия и Азия. И приятели със всички. Няма лош бизнес

36

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО НИЕ трябва да даваме средства бре к...***??????ЗА ЧИЙ ни е тогава това членство и партньорство в НАТО???ДА СИ ПЛАЩАМЕ РЕДОВНО ВНОСКИТЕ И ДА ГЛАСУВАМЕ 4 МИЛИОНА ЛЕВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ В БЮДЖЕТА,ЗА ДА МОЖЕ НАТО ДА СИ ПОСТРОИ НОВАТА СГРАДА ЗА ЩАБ-КВАРТИРА,ЛИ?????

35

Анонимен

преди 10 години

Това лице,което се изживява като президент,сякаш си и повярва в това,има индикации за сериозни психически отклонения.Това вече е опасно за държавата.ИМПИЙЧМЪНТ!

34

сухов

преди 10 години

Да наложим еднократен данък върху банковте сметки над 10 милиона и върху имотите на бългаски физ и юр лица над половин милион.За добавка - предлагам военната техника да бъде кръщавана на "дарителя". Например - F-16 "Огнян Дойнов"; ескадрила "ББ"; вертальот "Апачи" - "Левон Хампарцумян"; военен плаващ сух док "Прокопиев"; и т.н., и т.н. ... Поне мат'ряла ще знае воистина своите херои поименно!

33

Анонимен

преди 10 години

Поред на номерата отляво-надясно на снимката: вляво рядко лай*о, вдясно безполов червей.

32

макето

преди 10 години

епа немаме си парета за туй даваме токо изкарай некой лев от офшоркити и куши некой аероплан хи хи хи я средства давам само за пиене

31

Кънчев

преди 10 години

Аз например може и да греша като смятам Плевела за ***, *** и пълно недоразумение в ролята на президент. Обаче и жена му мисли същото, пък тя добре си го познава...

30

енки

преди 10 години

За какво са ни пари за отбрана, нали демократите закриха армията.

29

Анонимен с паси

преди 10 години

Трябваше навреме да изгоним евреите при арабите.Да виждате някаква признателност,че сме ги спасили?Подмолно искат да ни затрият та дасе нанесат на по-широко.

28

дедо скръц

преди 10 години

Стобора е най-неадекватният президент досега. Прибързани приказки, никаква дипломация, гаф след гаф. Понякога мълчанието е по-ценно от празните приказки. Остава да ни вкара във война с исторически близка до нас държава, която е и много важен търговски партньор. Няма вече държавници, за съжаление. Всички бързат да се снимат до ген.секретаря като че ли е някакъв бог. Малката мизерна България с позиция от мащабите на Китай. Бързаме да се харесаме на Брюксел явно. Нещастна държава, нещастни политици, направо жалки ***

27

жо

преди 10 години

Плевнята пак настъпи жабето. Призивът да купуваме военна техника освен от Русия и от западни държави си е чист лобизъм.

26

Анонимен

преди 10 години

Ние заедно работим за унищожаването на майка България..Може да ни повярвате.Изборът не е наш,но такива са заповедите от господарите ни.