226

Боко Тиквата

преди 10 години

Дайте му тиквуна секцията в банкя и да си прави избори за партиен секретар.

225

до Курдалиев

преди 10 години

а сегашните и преди боко да не би да направиха нещо за хората?много ви е къса гънката нещо.

224

Анонимен

преди 10 години

Тресе се кухата ти престъпна глава.Тресе се от мания за величие, от мания да командваш и от желание да вземеш властта, че да си замажеш престъпленията.

223

Карлата

преди 10 години

изкуствено в страната се държат много ниски ставки на заплащане, няма сериозни и нормални инвестиции и се подкрепят мощно всички ***, които нямат никакво намерение да учат или работят.Това е политика идваща отвън и подпомагана отвътре за размиване и унищожаване на нацията, която не би оцеляла един ден в държава в Европа - Унгария например

222

верато

преди 10 години

Този човек е напълно изкукал

221

Джедай Мастър

преди 10 години

Какъв смешен виц е разказал... И чувството му за хумор е дебелашко и селяндурско.

220

ха-ха-ха

преди 10 години

Всеки може да *** пода, но Боцко може да *** и тавана :).Дайте му предсрочни избори бе, дайте му. След тях ще има още по-малко дупетати и ще реве, че Пеевски не ще да прави коалиция с него.

219

шоп

преди 10 години

Ааааааай стига бе Боце! Сите знаем, че те управляват! Ама ти май още не знаеш ти що не управляваш!А за вица браво, Боце, мноооо ти оди вицове да казваш.

218

въй

преди 10 години

А с бареков какво става, днес никой не пише?

217

Костинбродски

преди 10 години

аман от тази МУТРА...лъжец и крадец

216

Дръндер

преди 10 години

Влизам, в днес.бг и на първа страница лай...о, а то не било това а Бойко който все иска нещо, което никой не е длъжен да му дава! а сега тръгнал и вицове да разправя!

215

Анонимен

преди 10 години

с Герб повече никогааа или емиграция !!!!!!

214

Курдалиев

преди 10 години

Този *** на снимката съсипа България.

213

анонимен

преди 10 години

Трай БОЙКО скоро щ разбереш,че си само сила -без мозак.И медийте ще пресанат да ни занимават с теб.

212

101% Анти ЕС*

преди 10 години

Ако партията Граждани за европейско развитие на България е за това европейско развитие,много благодаря,но аз не го искам.2050г.Ингилистан.Религия - ислям,столица Лондон.Официални езици - арабски,бенгалски,урду.Аламанистан.Религия - ислям,столица Бон.Официални езици - турски,фарси,арабски.Франкистан.Религия - ислям,столица Париж.Официален език - арабски.Европа на европейците-християни,вечна признателност към хан Тервел,Карл Мартел и хаган Булан,които спряха арабите в подстъпа им към Европа!

211

101% Анти ЕС*

преди 10 години

Поглеждайки към ДПС*,Боко *** изглежда е осъзнал максимата на английския евреин,убиец и ликвидатор на българския народ Бенджамин Дизраели,която гласи следното "В политиката няма вечни врагове и вечни приятели,в нея има само вечни интереси".

210

Анонимен

преди 10 години

Ако Боко беше мъж,и управник,след изборните резултати трябваше да постъпи така.Да отиде при Сидеров и да му каже "Волене извинявай,няма да се повтори,да направим коалиция.Давам ти вътрешното и външното министерство,министрите ще са твои",но не го направи и доказа,че иска кокала само за себе си.Обаче има си една стара максима,която гласи "Не щеш ли коалиция,на ти опозиция".

209

Анонимен

преди 10 години

комуниста е долен червей и трябва да бъде мачкан и тъпкан !! Получовешко същество което носи само негативи на истенския човешки род ...същество което е изпълнено само с агресия в съзнанието си , същество на което сърцето е недоразвито ..същество което много прилича на човешкия вид но далеч не е като него ...това същество е *** с наклоности към насилие, убийства и мародерстава... любим цвят - Червено и черно... кърв и мрак ..комунистите са долни ниши същества който задължително трябва да се бият

208

Анонимен

преди 10 години

От толерантност може би, но Борисов спести имената от героите във вица, а именно, че бащата е бай Доган, майката е Станишко, а горкото дете е Воленчо!

207

румен221

преди 10 години

Б.Б. (Баш буда-ла)Защо по твое време:1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. БНП е 48% от средноевропейския, а средните ни доходи 21%3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда, значи декларираната печалбата е 22 милиарда (истинската е по-голяма, около 35 милиарда), а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!- Целият бюджет на държавата е 28 милиарда! - Следователно, печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, а народа ни ГЛАДУВА!!!.