145

ВАНЯ

преди 10 години

АБЕ ХОРА, КАКВО СТАВА ,КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С НЯКЪКЪВ БИСЕР - ПЕТНОТО,ТОЙ ЯВНО ПОЛУЧАВА ОТ НЯКЪДЕ ПАРИЦИ ЗА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК В КОЙТО УЧАСТВА И ТЕ НЕ СА НИКАК МАЛКО ,ПРОСТО БРЪЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ,ЕДИН ПЪТ Б.БОРИСОВ МУ ДАЛ ПАРИ,СЕГА ПЪК НЕ БИЛ БОРИСОВ ,А БАРЕКОВ И Т.Н.,БРЪЩОЛЕВЕНЕТО МУ НЕ ВИ ЛИ ИДВА В ПОВЕЧЕ,ТОЛКОВА МНОГО ИЗПРОСТЯВАМЕ,ЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА СЕ СРАМУВАМ ДАЖЕ И ОТ СЕБЕ СИ ,ЧЕ ЧЕТА В КРАЙНА СМЕТКА ЕДНИ ГОЛЕМИ ПРОСТОТИИ. Р.РАЛИН БЕШЕ КАЗАЛ ,ЧЕ ОТ ТОЯ РОД , К..А СИ РЕЖА АКО СТАВА НАРОД!

144

гост

преди 10 години

Криминалната *** проговорила.тОВА СА хОРА, които нямат никакви човешки качества и си менят мнението на всеки пет минути като ментора си тИКВАТА.Уважавам интелигентни престъпници, а този е *** като ***.

143

Дръндер

преди 10 години

Ще кажа две думи на ***, които толкова се радват и защитават Борисов! В случая Борисов е платил повече и за това Петното говори против Бареков! Не че Бареков не му е платил, просто Борисов му е платил повече!

142

Анонимен

преди 10 години

Как ще каже, че ББ му е дал пари.Веднага ще го пратят да пие бира с Мишо бирата.

141

ББЦ

преди 10 години

НАЙ - СЕТНЕ ЛЪСНАХА СХЕМИТЕ НА БАРЕКОВ

140

9

преди 10 години

*** лъжеца,кой ще ти даде няколко милиона ей така да си гледаш живота,след като за 20-30к няма да те намерят бе!

139

Анонимен

преди 10 години

A kаква стана тя,бе червени ***.Толкова се мъчихте да скалъпите поредната нагла интрига,тоя *** взе че издъни работата.Казвах аз че само *** и *** ви набират на *** 20,но кой да чуе

138

Анонимен

преди 10 години

ех Бареков тежко е когато сам паднеш в ямата с лайн*та която сам си копал на още по - трудно се илиза без да се нагълташ

137

Анонимен

преди 10 години

Вчерашните партньори - Биско и Данчо, днес говорят тотални противоречиви неща... А сега *** разбери кой на кой давал пари и за какво ги давал? А дали са плащали данъци на тия пари?Хора, замислете се до къде сме го докарали, че хора с вид на ментално изостанали да са основните движещи личности в политическия ни живот. Петна и ***, това е Българската политика. За това ли дедите ни са давали живота си по фронтовете. Да ни управляват ***...

136

гном

преди 10 години

Това л*йно от коя септична яма изскочи?!Кой е тоз и за къв се бори?!

135

Петното

преди 10 години

ТОЙ ми каза така да кажа

134

makdag

преди 10 години

абе колеги, не ви ли намирисва нещо това петно - да не е станало л---айно

133

Анонимен

преди 10 години

Тролчета позитански -вие за *** ли мислите българите и очаквате да повярваме на двама мошеника които преди два месеца говореха едно ,а вчера пред някаква въздухарска комисия друго -са хора на които може да се има някакво доверие !! На записите и снимките които показват Петното с Бареков и разни червени депутатки ли да вярвам или на голословните приказки на двама платени лакея!!!?? няма да ви минат номерата с тези евтини трикове написани и режисирани на Позитано !!

132

Анонимен

преди 10 години

Пропя маймункееееее, пропя.Като поседя наколко месеца в кафеза, как пропя.

131

мегре

преди 10 години

Бисер Миланов потвърди, че двамата с Бонев са се срещали с Бойко Борисов в Банкя. Той обаче отхвърли на тази среща да са били обсъждани протестите, както и Борисов да му е предлагал пари. Никой не е в състояние да ме купи, каза Миланов. И какво тогава са обсъждали на срещата в Банкя тия двама титана на политическата мисъл в България?

130

sgt. Hale

преди 10 години

Я да го питат тоя дали според закона за частната охранителна дейност може да предлага такава услуга? Платежни документи има ли ?? И да си го окошарят вовеки...баси отпадъка..

129

Анонимен

преди 10 години

Това, че еврогейците обявиха Хизбулах за терористи за да угодят на йудеиските ни братя, не значи нищо. Утре ще нарекат така някой друг неудобен. Мнението на содомити, лъжци, инцесаджии и педофили е невалидно. Като ги гледам какви ги забъркаха в Сирия и Украйна, терористите са те- Евро терористичен съюз!

128

1111

преди 10 години

Тиквата не отричаше да се е срещал с Петното. Като го питаха отговаряше: с кого се срещам си е моя работа. А на въпроса "защо президента се среща с шефа на ЕВН", отвръщаше "аз отговарям за моите срещи".

127

Aha,

преди 10 години

До чеИ двамата са самовлюбени *** ? Борисов и Бареков са самовлюбени *** koito jiveiat ot tvoia i moia trud.

126

лекето

преди 10 години

Въпросното лице /Бисер-петното/ се изявява като адвокат на конкретен политик. "Голям" политик, "спасител", "месия", както обича да нарича себе си г-н Борисов. До там ли я докара?! Всъщност стигал ли е по-далече...?!