199

калвача

преди 10 години

Русия държала войски до границата с Украйна защо да не държи те са си в Русия,където иска там ще ги държи. А НАТО защо трупа войски в Румъния Полша прибалтийските държави а се очакват американски войски и в България. Някой да е заплашил някоя страна членка на НАТО. Нали то е колективен орган за отбрана. Неее НАТО е колективен агресор и маша на САЩ. Иска то да се разпорежда в света,но счупи са калъпа.Имали противопоставяне има мир. Така беше до 1989.

198

Анонимен

преди 10 години

До 225 БодилаТЯ ПОДПИСА УНИЗИТЕЛНИЯ БРЕСТ-ЛИТОВСКИЯ ДОГОВОР, И ЗА НАГРАДА НИ ГО НАБИ ВПОСЛЕДСВИЕ ДО КОЛЕСАРИТЕ С ПОДПИСАНИЯТ ОТ НАША СТРАНА НЬОЙСКИ ДОГОВОР!!!Как стана така,че победеният излезе победител!!!!!! Българите като ви гледам КОМЕНТАРИТЕ останаха малцинство!!!Кой европеец,кой американец,кой руснак дружни и единни вървим към погребението на България!!!!!!!

197

Анонимен

преди 10 години

xa Odiseitco ti si bliznil v bylgarin ama pak si pishesh syschtite typni znaem si te bolen mozyk

196

българин

преди 10 години

До Анонимен 223:Ами ти, какъв си бе? Червен ***, нищо че се пишеш "Анонимен". Хапчета може да пият хора, болни от нещо, *** като тебе, какво хапчета да пие? И с хапчета и без тях, оставаш си воняща слузеста пълзяща твар. И то разбирания имало. Какви разбирания? Колко е хубава Русия на Путин и колко са лоши САЩ. Това са "разбиранията" на червени *** като тебе. Е, как да не ми е драго да ви тъпча в калта?

195

Бодила

преди 10 години

До Чър чил--208 ;Зарадин Русия влязохме в ПСВ. Фердинанд пази неутралитет 1 г и 4 мес.Русия принуждава Англия и Франция да подпишат договор на 10.04.1915 г. Съгласно Договора при победа над Германия на Русия се разрешава да ОКУПИРА БСФОРА,ДАРДАНЕЛИТЕ И РЕГИОНИТЕ ОКОЛО ТЯХ. Ние с Турция сме регион и станахме Съюзници на Германия. Победихме Русия.ТЯ ПОДПИСА УНИЗИТЕЛНИЯ БРЕСТЛИТОВСКИ договор и направи териториални отстъпки на Германия и Турция/част от Армения/

194

Анонимен

преди 10 години

Запада,може да си втвърди само бузите :))

193

Анонимен

преди 10 години

До българинПий си хапчетата, че навсякъде ти се привиждат комунисти.Всеки, който не споделя психозата ти е комунист, прегледай се при психиатър имаш нужда.

192

ДО 213

преди 10 години

Какво им ПУКА за бюджета на България след като са ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ!!!!!ТОВА НЕ СА ТЕХНИ ПАРИ,А СА ВЗЕТИ КАТО ВЪНШЕН ЗАЕМ!!!Де да разбере тъпата чутура на ***,че са се изпарили 40 МИЛИОНА ЛЕВА,НО ОБЩИ ПАРИ,НА ВСИЧКИ,НЕ ОТ НЕГОВИЯТ ЛИЧЕН ДЖОБ!!!!За общи пари *** сметка не държи!!!!

191

българин

преди 10 години

До жегаа 217:И ти си червен плужак като "Пирин". Мърсите името "българин", слузести пълзящи комунистически твари.

190

българин

преди 10 години

До Анонимен 213:Не 4 милиона, а 4 милиарда да трябва да се дадат за НАТО, пак е добре, защото единствено НАТО ни пази от Русия на Путин. А такива съветски *** с фуражки като тебе са за уволнение и трудов лагер - като тези, в които избивахте българската интелигенция, ама по-ЗАКОНЕН и БЕЗМИЛОСТЕН. За да не излезе от там нито един като тебе, дето си заплакал за разходите за НАТО. Вие, комунистите, съсипахте българската войска, сега ще ми плачете, че трябвало пари за НАТО. *** червени.

189

Анонимен

преди 10 години

"С две думи, трябва да се изчистят комунистите ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО."------Че то комунисти останаха ли, освен няколко заблудени пенсионери.Те ли ви пречат да се опрашвате отзад по еФропейски, м?

188

жегаа

преди 10 години

До Пиринхей,ПИРИН! По-добре ти се пиши БЪЛГАРИН,отколкото онова недоразумение криещо се под този псевдоним!

187

българин

преди 10 години

Сещам се, кой още може да оправи България, освен Пиночет, проф. Александър Цанков и Андрея Ляпчев. Никола Гешев. С две думи, трябва да се изчистят комунистите ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, ДО ПОСЛЕДНИЯ. Със съд, законно, но без милост. Тогава чак в България няма да има национални предатели - "русофили", "националисти" като "Атака" и ВМРО и пр. продажна *** съветски ***, нито пък "турци" от ДС, "социалисти"-комунисти и др. такава ***. Тогава чак България може да тръгне напред и нагоре. Иначе - НЕ.

186

Бодила

преди 10 години

До Анонимен--203 ;Печатахте пари и живеехме назаем. Голямо парично обращение без стоково покритие е ИНФЛАЦИЯ. Като беше хубаво защо го развалихте? Никой не бяга от ХуУБАВОТО.По доклад на ПЕТЪР МЛАДЕНОВ пред ДС ,зада работи икономиката ни след1982 гТрябва да внесем материали ивсичко необходимо за$2,6 милиарда а произвеждаме за $1,5 милиарда. Или изяждаме 5 хляба а произвеждаме 3 .КОМУНИСТИЧЕСКА ЕФЕКТИВНОСТ.Направихте българите РУСНАЦИ--ПИЯНИ,МЪРЗЕЛИВИ и КРАДЛИВИ.

185

с

преди 10 години

Десет години съм учил руски език, сега ме е страх да го използвам да не би Путин да реши да ме освободи...

184

Анонимен

преди 10 години

ЕВРОАФРИКАНЦИТЕ,докато пляскате коментари за НАТО,САЩ,ЕС,РУСИЯ ползите и вредите от тях МИНИСТЕРСКИЯТ НИ СЪВЕТ УВЕЛИЧИ РАЗХОДИТЕ ПО БЮДЖЕТА С:36 МИЛИОНА ЛЕВА,които ще отидат като такси/възнаграждения/ по споразумение с рейтинговите агенции MOODY,S,STANDART END POOR и FITCH! 4 МИЛИОНА ЛЕВА ОТИВАТ ЗА ПОЕТ АНГАЖИМЕНТ НА СТРАНАТА НИ ПО СТРОЕЖА НА НОВА СГРАДА ЗА ЩАБ-КВАРТИРА НА НАТО като страна-членка на същия!40 МИЛИОНА ЛЕВА СЕ ИЗПАРИХА ОТ ДЖОБОВЕТЕ НИ,НЕЩАСТНИЦИ!Продължавайте си КОМЕНТАРИТЕ ***

183

Анонимен

преди 10 години

Този път/тема/ Одисейчо е "българин". Тъпата му уста един самосвал с л**** не може да я напълни.

182

българин

преди 10 години

До Анонимен червен *** 203:Вместо да дращиш цветни комунистически сънища, я *** да пооближеш някой съветски ***, да не прегладнееш. Като е бил толкова хубав социализЪмът, за който агитираш, защо вие комунистите мръсни, го разрушихте, раздадохте си активите и парите на държавата и пак повечето днес *** от глад, защото сте некадърни червени ***, които освен разруха, нищо друго не можете да правите. А фуражката, дето ти е покрила 2-та грама мозък, си я заври отзад, заедно с пагоните.

181

Анонимен

преди 10 години

Много наивен народ.Гошо Димитров решил нещо и великите му разрешили.Айде холан,да не ставаме смешни.Не у нас се чертаят границите,но *** ни политици също имат своя принос това да стане.

180

българин

преди 10 години

До Пирин:Македония, *** червено пиринско, беше предадена на Тито от комунисти като тебе, след Втората световна война, по нареждане на Сталин. И недей да псуваш, *** червен. Ти и подобните на тебе се "поучавайте" от Русия, която помогна на гърците и сърбите да ни отнемат Македония през Междусъюзническата война, а румънците насъска да ни нападнат в гръб, за да не можем да се защитим (те окупираха и нашата Добруджа), точно когато гръцката и сръбската армии са полуобкръжени от българската.