161

Анонимен

преди 10 години

Бойко се подигра с всичките си избиратели. Това е само едно от паденията му.

160

Анонимен

преди 10 години

Петното отрича,съртниците му го твърдят.Да,протестите бяха партийни и платени!Боко няма да ти мине номера,няма.

159

непукист

преди 10 години

Интересно нещо става по форумите. Дописката не съдържа коментари, а само преразказ. Но всички коментари са от язвителни по-язвителни спрямо лицето Борисов, без никаква връзка с дописката. Или хората го ненавиждат и в червата (което не излиза съвсем така по време на избори) или заработват някой лев под всяка статия, в която се споменава Борисов. Няма лошо да си ***, просто няма разлика с тези, които в деня на изборите си продават гласовете.

158

смях и плач

преди 10 години

Какво ще рече "Български парадокс" ? Ами това е когато всички се надяват да се изпълнят исканията на Волен Сидеров,но в същото време гласуват за мафията (ГЕРБ,БСП,ДПС,деформаторски блок и прочее майкопродажници )

157

Долу Тиквоча

преди 10 години

Борисов обеща 500 хил. лева за сблъсък с полицията.Планът беше, когато излезем на протест, да се сформират групи, които да предизвикат сблъсък с органите на реда с цел радикализиране, с което да се свали кабинетът. Ако го изпълним, ни беше обещана паричната сума от 500 000 лева и да заместим ПП Атака в парламента, разказа Бонев, предаде "Фокус".

156

Анонимен

преди 10 години

До Анонименгоспод се е смилил над теб ,изпразнил ти е чивията да не ти тежи....*** червено !

155

Cicilia Ciganer

преди 10 години

chestit praznik bratya i sestri ***!

154

Анонимен

преди 10 години

Бойко ще си отиде. Той дори си е отишъл, но още не го знае, но с него ще си заминат и всички медии, включително тия на инвестора които го пробутваха като "десен". С тях и всички нещастни журналистчета :))

153

Анонимен

преди 10 години

В каква жалка картинка се е превърнал тоя повреден от власта човек! Готов е да продаде и майка си ако това ще го върне на власт! Борисов , явно не може да се примири , че не е , а и никога няма да бъде вече Премиер , но ще се наложи !Боже смили се над тоя *** , отърви го от мъките му по някакъв начин!!!

152

Анонимен

преди 10 години

Aко лидерите на ГЕРБ бъдат вкарани в затвора, не само ще се вдигне рязко рейтинга на съда и прокуратурата, но и на правителството, което със сигурност ще получи и втори мандат за успешно управление, което е допринесло най - после да бъдат осъдят политици - престъпници в България.

151

Банкянско Рапонче

преди 10 години

Как може да ме обвиняват в нещо, което и да съм направил никога няма да призная, освен ако има записи. А дори и да има такива- те са фалшифицирани и на тях не съм аз. Аз съм недосегаем от Закона и не ми пука за вас, Матряла. На изборите пак ще гласувате за Мен, това е истината.

150

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха, лъснаха им по$$раните заDDници на герберастите, които цяло лято правеха пърформънсчета по жълтите павета. Добре, че управляващите проявиха разум и не се вързаха на провокациите. Защото Мутрата в ламтежа си за власт, няма да се посвени да хвърли България и в Гражданска война.

149

Анонимен

преди 10 години

Чудовищни са напъните на медиите да върнат Мутрата и неграмотниците му на власт, но ако успят, то ще е до зимата, когато цената на тока рязко ще скочи и Мутрьо отново ще бъде изгонен с камъни от властта.

148

ххх

преди 10 години

до георги георгиеев транвай няма как да станеш тъй като такова превозно средство още не е измислено ***!в софия има траМваи!ела да се повозиш.

147

avatar

преди 10 години

Най-добрите *** и турци са МЪРТВИТЕ *** и ***!...Затривате държавата, платени ***!

146

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да се купи на герберските безмозъщни *** на боко *** и на всички българоубийеци от герб памперси.Ще на 25 май 2014 на евроизборите кото разберът ще резултатът не е в тяхна полза ще се *** в гащите от яд.

145

gost99

преди 10 години

До НагоренПопокатепетъл Аз пък виждам ще герберските безмозъщни *** които са били облогодетсване от управлението на българоубийеците от герб защитават боко *** и гъзоблизците му щото са същите като него.Има една поговорка краставите магарета се надушват отдалеч.

Айде, червените *** пак се развъртяха наоколо и въздухът замириса на фекалии. Тролчета, толкова много миришете, че от се надушвате от километър. Бързо всички в централата на БСП да си вземете хонорара от Кутев и Йотова. Какво е различното между червения *** и ***? - Нищо. И двамата миришат, и двамата са готови *** си да дадат за пари, и двамата се множат на поразия. Обяснете, ***, колко е ценоразписът на Кутев за цъкане на минуси и писане на антикоментари?Стига ли ви за 1 хляб?

143

AXAT

преди 10 години

Айде Бойко инфантилен, с мания за величие, с абстиненция за власт (туй дето е *** - башка)... Ами тия дето му се вържат на акъла да го искат пак на власт на тях аджеба колко им е акъла

142

BAPHA

преди 10 години

Крадливата мутра от Банкя ,който съсипа държавата има наглостта да говори за правила и закони.