9

до 7

преди 10 години

Донецк се обяви за независима република и ще проведе референдум за присъединяване към руската федерация. Изпий цял блистер с лексотани, американски свиркаджия.

8

до 7

преди 10 години

95% от българите са русофили!90% от българите им е писнало от западна демокрация по-света!Незнам за какви продажни русофили си говорим ,но едва ли ти си точно непродажен русофоб и българин в едно!За мен цялата работа трябва да се изгаси и да миряса ,че като чета какви закани си говорят ,ще стане толкова дебела работата ,че ще ни излезе през носа.

7

Анонимен

преди 10 години

Тази новина вече е стара - в Харков антитерористичната операция е приключила. Всичко е под контрола на украинското МВР. Продажните русофили в България да пият по един лексотан !

6

Асо

преди 10 години

И кой я извършва тази антитерористична акция ??? Цитат от друга статия тук :"...Особена тревога предизвиква обстоятелството, че в тази операция са включени около 150 американски специалисти от частната военна организация "Грейстоун" .

5

Българин

преди 10 години

Украинските фашисти нямат полезен ход.Ако използват сила, Путин ще вкара руските войски да защитават руското население от украинския терор и играта свършва с 4:0 за Русия - след Крим, Харков, Донецк и Донбас също влизат в състава на Руската Федерация.Ако не използват сила, играта пак е 4:0 - областите се отделят с референдум.

4

Анонимен

преди 10 години

Разбирайте го така--- в момента геноцидът над жителите на Харков върви с пълна сила.

3

Анонимен

преди 10 години

Антитерористична?Когато нелегитимирано взело властта правителство ,почне да кръщава бунтовете с такава терминология ,то нещата няма да се развиват мирно.Само за справка,думата държавен преврат, извадена от затвора защо спряха да се ползват?Не ми харесва да е горещо до руската граница ,а и всеки здраво мислещ ще разбере ,че колкото по-бързо се изгаси пожара ,толкова по-добре за всички нас.

2

Анонимен

преди 10 години

Браво !!! Само бой по комунистическите терористи !!!

1

да го духате

преди 10 години

Та значи - проруските протестиращи са терористи, проамериканските - демократи!Това фашистко правителство дойде на власт с терор, убийства и 5 млрд. долара за огранизиране на преврата.