19

Трендафил и револвер

преди 10 години

До Шрек Калашников (АК) е 1 в света..факт .Най-надеждното оръжие създавано до сега

18

Анонимен

преди 10 години

За 6 бона ако тук не можем ,то руснаците биха използвали скъпи сплави с редки елементи и напрактика произведеното от тях като тегло ,надеждност и експлотационни качества щеше да е вечно.Без да даваме оценка ,е ясно ,че цената е завишена 3 пъти и това става при положение ,че сделката е голяма и вместо цената да пада тя нараства.

17

шрекчо

преди 10 години

Я си пъ...ди в блатото и не даваи идея кое какво е.Само като чуя оксиморона калашник и *** и разбирам ,че си от тримата с липсващо краекожие.За 6 бона в Казанлък щяха да го направят от Злато !

16

пуснете БАЙ ПЕТКО

преди 10 години

ДА ВЛЕЗЕ В САРАЙТЕ НА *** ДА ВИ ПОКАЖЕ ДАЛИ ЗАСИЧАТ АВТОМАТИТЕ!???НЕ СМЕEТЕ ,ПОЗИТАНСКИ *** ВАШИЯТ ПАТРОН ДА ВИДИ БАЙ ПЕТКО ОЧИ В ОЧИ ???ХОДЕТЕ НА ДЖАМИЯ ИЛИ ПУСНЕТЕ БАЙ ПЕТКО НОВИЯТ ШЕФ НА МВР !!!

15

Анонимен

преди 10 години

А колко са стрували пушките на Петко от Лясковец !

14

d

преди 10 години

До номер 5"БМВ НЕ СЪЗДАДЕНО ОТ ГЕРБ ТАМ Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ ОТ КАТ МВР И ТО НА НАЙ ОТГОВОРНИТЕ ПОСТОВЕ"Ми той др. Борисов какъв е бе?

13

shrek

преди 10 години

Тези автомати са купени заради калибъра на Калашников, от които патрони складовете ни пращят, но допуските и сглобките им са много по прецизни от нашите. Затова засичат, но пък са в пъти по-точни от *** на Калашников.

12

ТТ

преди 10 години

Ако беше руско оръжието ,щеше да не засича , да е доста по-ефективно, 2/3 по-евтино и да е вечно

11

Анонимен

преди 10 години

"Сделката е станала преди три години..."Изглежда, че МВР е купувало оръжия на същата цена, на която тъста на Цветанов е купувал апартаментите му! Гарантирано от герб!

10

да

преди 10 години

а СВИНАРОВ от ПРЕДНАТА тройна коалиция въобще не откраднаха парите сразни КУРВЕТИ мурафети и шести употреби американски джипки ползвани само в пустинята дето двигателите им са шмиргеловани?? ВЪОБЩЕ КОЙТО ДОДЙДЕ ДРУГИЯТ ВИНОВЕН засичали автоматиет ЗАСИЧА МОЗЪКА НА *** ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЛИСА НОВИТЕ???ПУСНЕТЕ БАЙ ПЕТКО ДА ВИ РАЗДВИЖИ АВТОМАТИТЕ И ДАВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ВИ ПОКАЖЕ ЧЕ РАБОТЯТ

9

Анонимен

преди 10 години

Коментар номер 6 само доказва кави образци влизат коментират и оценяват в тоя сайт.

8

Анонимен

преди 10 години

Тцтцтцт имаш си собствен производител на оръжия ,а взимаш за 6 хиляди.Не ,че разбирам много от оръжия ама белгийски,австрийски ,швейцарски и германски производители за тая цена ще ти доставят нещо космическо.

7

Анонимен

преди 10 години

Дрън-дрън - ЕЖК журналистика в действие

6

Анонимен

преди 10 години

Американците ни продали старо желязо за скрап.За такова нещо досега в Китай да са разстреляли ЦвЦв!Крадлива герберска ***

5

ПОБЕДА

преди 10 години

ПОБЕДААААААААААА БОЙКО ВИНАГИ С ТЕБ ПОДКРЕПЯМЕ ГЕРБ ************************************************************************************ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ ВСИЧКО ИМ ПРЕЧИ *** Я ДА МИНАТ НА ПОЛИГРАФА ЗА ДА НИ ПРЕЧАТ *** ВСЕКИ ДЕН ТЪРСЯТ ОТ ВОЛ ТЕЛЕ *** БМВ НЕ СЪЗДАДЕНО ОТ ГЕРБ ТАМ Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ ОТ КАТ МВР И ТО НА НАЙ ОТГОВОРНИТЕ ПОСТОВЕ

4

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ СДЕЛКИ И НАЗНАЧЕНИЯ НА ГЕРБ СА НАПРАВЕНИ , ЗАОБИКАЛЯЙКИ ЗАКОНА- МАФИЯТА СИ ИМАШЕ ДЪРЖАВА

3

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 2Кой ли?

2

Анонимен

преди 10 години

Пак някой се е облажил от сделката с оръжието

1

Алов

преди 10 години

По-добре ,че им продават *** та да не правят бели. И без това са тюфлеци дето нито могат да стрелят ,нито да разсъждават. Ако бяха стока можеше да им дадат по един ловджийски тюфек като на ония от Лясковец. И малко струва ,па и се видя ,че и работа върши.