51

до болгар

преди 10 години

А дали допускането на ислямисти, не е просто бизнес на гърба на българския народ и за сметка на националната сигурност?!!!.Просто Европа е оправдание за нашите подкупни политици. Гърци,Румънци, Испанци си защитават границата и народа за разлика от нашите продажници

50

Анонимен

преди 10 години

и зa путин и зa ердогaн по еднa крaстaвицa и дa пътувaт! Тук е БЪЛГAРИЯ, ИМAЛО НИЕ ПРЕДИ руснaци и турци и ЩЕ НИ ИМA И СЛЕД ТЯХ!

49

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е от руските *** продаващи България. Опорните точки разпореждат че историята е скалъпена.

48

рускa пaсминa

преди 10 години

гнусни руски ***, и отричaт явно докaзaтелство, тия зa кви се имaт бе- ***!

47

Анонимен

преди 10 години

A bulgarite znayat li che Putin i Erdogan sa li4ni priyateli

46

тото

преди 10 години

Българските ТВ новинари са като сапунени мехурчета,бляскави и кухи ,безсмислени и забавни.Цирк всеки ден по ТВ и само с клоуни.

45

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

русия е световно зло, заразно зло. руската икомоника предтавлява един огромен казан с петрол и други ресурси и огромно количество евреи на кранчето му, които го продават на Европа. За руснаците остават само жълти стотинки. Редица руски блогери коментират факта, че идолът ви путин е 100% ортодоксален евреин. Майката на това нищожество се е казвала Мария ШАМОЛОВА, а баща му си е сменил личното име като млад иначе се е казвай Мордехай по рождение. А вие *** си мислите, че той ще ви спаси...

44

болгар

преди 10 години

До българин допускането на ислямистите е една от целите на еврошвестерският съюз след като унищиха всичко в България сега искат да ни направят гето на европа в което да настанят всички ислямисти башибозуци и чатаци. Ето това е еврогеиският съюз взеха ни при тях за да ни използват за черната работа БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА

43

Анонимен

преди 10 години

Жалък опит на us да ни противопостави с Русия

42

Анонимен

преди 10 години

До по-далече от Русия колкото по далече от Русия толкова по близко до мизерията

41

Анонимен

преди 10 години

До българинAmi shtom vie ne se vazproizvejdate drugi shte se nastanqt na praznata darjava

40

българин

преди 10 години

DNES.BG след като ни запознахте с проблемите на Русия и Запада. Няма ли да обърнете внимание на България. Днес още 45 ислямисти бяха допуснати на наша територия. Страхил Ангелов пък казва, че ако продължава башибозука да минава през нашата граница, не се знае дали ще съществува България. Защо продължаваме да допускаме да преминават, пък и дори ще ги "интегрираме", а не ги експулсираме.Това краят на нашата държава ли е ?Това ни засяга, а нито една статия по въпроса. Цензура ли правитe?

39

бляд

преди 10 години

Да бе да, сега пък такъв разговор нямало, а по-рано се оправдаха, че бил шеговит, видите ли. Знаем истинското ви мнение за България, истинските ви намерения, така че скъпи братушки, знаете ли какво пише на Руски паметник в София - "НЕ НАМ, НЕ НАМ!

38

Bulgatani

преди 10 години

До по-далече от Русия 40България отдавна е много далеч от Русия. Както и от цивилизация.

37

Анонимен

преди 10 години

Kakto varvi s tiya izkazvaniya na bulgara may shte yade yak perdah ya ot rusnaka ya ot evropa ili ot tur4ina

36

дo Emre

преди 10 години

Ердоган мисля, че знае къде трябва да си завре тая сопа.

35

до 33

преди 10 години

Англичаните ли?

34

Анонимен

преди 10 години

Тъй като руснаците няма сами да се подслушват и да си пускат записите в мрежата е ясно, че това е дело на САЩ, а САЩ трябва да се извини на семейството на Дубинин, затова че се изгравриха с паметта му, докато се опитваха да сглобят този фалшификат.

33

Анонимен

преди 10 години

Абе всички знаем че руснаците са окупатори, а американците са ни освободили от турско робство и Бисмарк с германски евреи, са жертвали живота си за нашето благо.

32

ало

преди 10 години

Каквото и да си бърборите-никой не иска най-бързо ИЗЧЕЗВАЩИЯ народ в Света!!! Освен това този народ е и най-болен най-беден и най-***!!! Показаха го хиляда класации!!! Никой-нито ЕС нито Раша нито САЩ-никой!!! Територията е друга тема!!!Освен това никой не люби ПРЕДАТЕЛИТЕ с каквито е известен в исторически план този така да го наречем народ!!!Сятате ли се за кой НАРОД в кавички става дума!!!Самото име на този народ на древния му език означава-ПРЕДАТЕЛ!!! Справка в Гугълсън!!!