53

Анонимен

преди 10 години

Барозу, що не си е... майката ***?

52

До 57

преди 10 години

Разбирам какво искаш да кажеш и те подкрепям!

51

Не е вярно!

преди 10 години

"...най-необлагодетелстваната част от европейското общество?" - не е вярно, кое друго малцинство получава наготово толкова пари, грижи и потенциални възможности /които не използва/?"Неприемливо е, че много роми живеят в такава бедност" - това може да се коригира, като се вземат още повече пари от нашия джоб и им се дадат на тях."...да разберат, че обществата се основават на правила и закони" - ама тях това не ги интересува, защото се приобщава САМО ОНЗИ, който ЖЕЛАЕ това. ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ТОВА !

50

!!!???

преди 10 години

Най-много ме СМАЙЙВА как никой не разбира, че самите *** НЕ ИСКАТ да променят начина си на живот!НОО никога няма да чуете *** да откаже интеграция, защото от това му зависят помощите на него и на родата !

49

Тихомир Томов

преди 10 години

Труда ще ги направи свободни .

48

st

преди 10 години

Абе то и вие бг-та сте крадливи мързеливи и предатели и никой не ви иска ама ви търпят из света хехехехеехех

47

st

преди 10 години

До Tulski Много хубаво ви го казва човека, ама че вероятността да не станата бели хора е така ама само с действия може да се опитва да се промени това,иначе те така или иначе си остават тук в бг-то и се множат и няма как да ги премахнете освен да ги преваспитате.

46

до 41

преди 10 години

Какъв теоретик?Султана зад граница не го ли изхранваш с такси ,тои не ти ли дава нареждания с фермани-директиви?Бейовете в парламента не ти ли определят кое как да става с декрети-закони ?А Милета на Гюптците и Правоверните не стои ли над твоя?Аз ти казвам ,че сме марионетна губерния и сенджак ,а той ми бил горд ,с гордост не се живее -само !

45

Анонимен

преди 10 години

До TulskiДа, но това не значи, че няма да ни претопят и да останат само те. Нито пък че и ние сме бели хора

44

Анонимен

преди 10 години

Пишете Бъсеску, пък сте сложили снимка на португалския ром Барозу.Явно двете имена ви се бъркат.

43

Анонимен

преди 10 години

Щем, не щем - те са нашето бъдеще. Ние сами се отрекохме от тази прокълната държава.

42

Анонимен

преди 10 години

Eми, точно Барозу и Бъсеску са номер Идно в чурбата наречена *** съюззззз.... Айде, Бърозу, няма да го коментираме- знаем си го... Ама Траян Бъсеску, нали искаше да присъедини Молдова към Румъния през 2008г. Защо не стана "далаверата"? Хайде сега да ни разкаже... И какви камене и дърве ги яде на оня митинг в Кишинев... Що така, бе Миме... Траяне, май бесарабските БЪЛГАРИ лееееееко ти нацепиха тъпата кратуна, ама ти забрави!!! Нищо, ша има и нова порция- само ела към Молдова!!! Чакаме те!

41

Фиктория

преди 10 години

Когато Фиктория Нюланд каза, кратко и недвусмислено: *** the EU!

40

Българин до 38

преди 10 години

Не мога и не искам да ти схвана теорията. Това не ме прави по-*** от теб.Явно според робското ти мислене си мислиш, че всички сме задължени да "следим мисълта ти" и да ти прислужваме.В грешка си.Празни теории всеки може да развива.Истината е нещо съвсем друго.Накратко - Аз съм горд, че съм Българин. Теб те е срам - и бих казал заслужено, защото за мен не си никакъв Българин, а само един теоритик по история. Повтарям ТЕОРИТИК.Стига си ревал, че Българите са недъгави. Само подобни на теб са.

39

Анонимен

преди 10 години

Барозка вземи ги тия *** в Брюксел. Може да ги приобщиш в апартамента ти заедно с Ромпой и дадете пример и на другите *** в ЕС.

38

Българин до 37

преди 10 години

"Хубавото е че българите и чиганите са с един и същ *** та няма да се затруднят да се приобщят към чиганската култура. "Само изостанали умствено *** сравняват Българите с ***.

37

до 36

преди 10 години

Изтървана буква,чудо голямо ,разпни ме!А ти изобщо четеш ли какво съм ти записл или като първосигнална *** чуеш ли "***" и скачаш на нож.в момента Бългрия е като в османската империя!Първо за Султана,после за бея и накрая за амуджите ,а за гяура каквото остане!Нещо не можеш ли да разбереш каква е аналогията ? Не виждаш ли ,че пак българския етнос е по-нисшия милет ?

36

Васил Левсокарес

преди 10 години

Бъдещето на кенефистана ми се вижа малко ***, та чак църно! Време е да се почне да се зубри чиганския език! Хубавото е че българите и чиганите са с един и същ *** та няма да се затруднят да се приобщят към чиганската култура.

35

Българин

преди 10 години

До до 30Научи се как се пише България пък после давай съвети кой какъв бил, познаващия историята.И ти ако се самоопределяш като "***" не всички мислим така за себе си. Жалък си.

34

българин

преди 10 години

*** си е *** -вари го печи го ***