20

Анонимен

преди 10 години

Кметовете на ДПС планирали закрити басейнчета. Като се цопнеш и излизаш целия вмирисан на турчин. Хитро.

19

Анонимен

преди 10 години

е то стана ясно, че дават различни пари за различните общини, явно че не искат да се развива цялата страна, а подбрани райони

18

God

преди 10 години

С всяко свое интервю тази "професорка" доказва старата максима, че колкото по-посредствен (да не кажа ***) е един човек, с толкова по-сложни думи говори, за да скрие своята посредственост. Този начин на говорене е типичен и за нейният шеф - Доган. И той използва сложни думи и термини, които явно не разбира и разчита, че електората на ДПС също не ги разбира и ще се впечатли.

17

Анонимен

преди 10 години

Ако я питат какво значи валенция дали може да каже? Т.ъпа кра.ва. Бай Пешо от Чемширово не знае какво е валентност, а тая - валенция. Валенция - В химията - числото, което показва броя на водородните атоми, които може да свърже или да измести един атом от даден елемент. И сега въпрос каква е връзката на химията с това, което иска да каже. Какви тикви ни управляват само не е истина. Боже, ела и си прибери версиите.

16

на лечение

преди 10 години

Освен че е нагла, има и психични проблеми! Не може един министър ,да дава интервюта ,да излиза да прави изявления и да се упражнява в измисляне на нови думи и словосъчетания ,и да очаква хората да я разбират! Какво, демонстрира не знам, обаче е повече от смешна и комична!

15

Анонимен

преди 10 години

Нема ли кой да и бенефицира, един с две валенции, в устния зев на тая?

14

Рали1

преди 10 години

"Няма такъв кабинет",категорична е тя."Вярно,Георгиева,такова чудо и недоразумение май не сме имали до сега!"20-те милиона лева,преведени въз основа на Постановление на Министерски съвет 19/от 07.02.2014 г./по бюджета на Министерството на младежта и спорта за програма за изграждане на многофункционални спортни площадки и покрити плувни басейни в тях"-оправдани ли са такива средства за селища с около 200 жители,ако се роди втория Бербатов родителите едва ли ще го оставят на селската площадка

13

мнение

преди 10 години

Тази госпожа с почти всяко изказване дава материал на предаването "Господари на ефира".

12

Анонимен

преди 10 години

БрейййТаа много и чатка пипето бе

11

7865

преди 10 години

Изключително нагла е ,защото ако се заинтересовате ще прочетете ,колко и КАКВИ проекти са одобрени за общини с кмет. от ДПС и колко и какви на други общини. Разликата е огромна в полза на ДПС. Поредната схема за източване на пари, от нашите хора!

10

икономист

преди 10 години

Единствения начин да се спре взимането на бързи кредити за ток и парно е да се повишат доходите на хората. Не може да работиш за 300-400лв. това просто е геноцид. С тези смешни пари не можеш да се нахраниш, а за ток, вода и др. забрави. Но да чакаш повишение на заплатите от назначените капиталисти от БКП-БСП-ДС е повече от наивно. Това са хора, които цял живот са крали от Държавата и сега се правят на капиталисти. Затова продължавайте да гласувате за БСП-ДС и си гладувайте.

9

Иван

преди 10 години

мн. валенции, ж. Спец. В химията числото, което показва броя на водородните атоми, които може да свърже или да измести един атом от даден елемент. - Това нещо не знае какви думи използва

8

Анонимен

преди 10 години

тая министърка само като си отвори устата и с език кърти мивки!!!!

7

Кирил

преди 10 години

Много е готина истински се забавлявам на изпълненията и.Малко ми прилича на чужденец който учи език в чужда държава и не разбира значението на думите които произнася.

6

Анонимен

преди 10 години

Тая кифла живее в някакъв измислен - паралелен свой свят...

5

ЛЯВ

преди 10 години

Не харесваме изказа на ББ защото те така се говори!!!

4

ЕR

преди 10 години

Говори още бейби, говори...

3

Черен Петър

преди 10 години

Чрез валенция и синтаксис към нови спор(т)ни успехи!

2

аноним

преди 10 години

такава смешна и необразована министърка не е имало в спорта никога

1

Чичо

преди 10 години

Коментара ми е само един:-Куку, има ли луди?