14

Анонимен

преди 10 години

Всичко е въпрос на търсене и предлагане.Щом като един мъж ти върти номера и се държи лошо, намери си по-стар, по-беден и по-смотан от него. И ще те носи на ръце.

13

Анонимен

преди 10 години

Логиката на мъжа е най-добре представена от 28.

12

Анонимен

преди 10 години

До "Никой не говори за пари"Поради лицемерие, в човешкото общество не е прието да се говори, че мечтата на всички жени е да се омъжат хипергамно. На голама част от жените омъжването за богат мъж е и единствената им цел в живота. На повечето жени това не им се удава, но все пак живота им предлага утешителна награда - хипергамен секс, докато са млади.

11

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

На мен ми омръзна да тичкате в живота след мен респективно събитията!Отлично знаете че съм зодия Близнаци и 10 години тук владея психиките(на модератори-които не са спали заради мен години наред да търкат като *** моето РЕАЛНО СЛОВО) и медийно пространство.СЕГА ФАКТИТЕ ЗА БЛИЗНАЦИ-В сферата на медиите, рекламата, маркетинга или журналистиката/писането.Защо трябваше да си почупите 10 години нервите заради своето ненамерено АЗ и с днешна дата да кажете ти ЛИДЕРА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ БЕШЕ ПРАВ!

10

Анонимен

преди 10 години

Горе-долу това са причините. Малко кратичко, но е правилно.

9

Анонимен

преди 10 години

До "Като игнорираш дълго време една жена и се държиш лошо, тя си намира друг." Жената винаги има в резерва (или в реалност) няколко други. Въпрос на подход е, мъжа така да я дресира, че тя да си мисли че той е най.

8

Анонимен

преди 10 години

До "Някои хора изпитват любов към гаджето си"Недей да ламтиш за богати мъже, бъди скромна и мъжа ще те уважава и обича. Мъжете в България със заплата 500 лева си търсят жена, която да обичат. Друг е въпросът дали има смисъл с такъв мъж, доходите на който едвам му стигат за лична консумация.

7

Анонимен

преди 10 години

Рано или късно Тя си намира по-богат . И характера и се променя към лошо .

6

4ru.eu

преди 10 години

До "защото очевидно му харесва да се чувства жената добре"Ти говориш за любов. Любовта е нещо идеално, а проституцията нещо реално.

5

Марко Тотев

преди 10 години

Ако мъжът има успех със жените, се държи грубо и надменно.Ако е ***, те носи на ръце - принцип.

4

Анонимен

преди 10 години

Това са някакви доста сериозни фундаментални въпроси съвсем не по силите на младото поколение от женски пол.Не че обиждам или подценявам някой.А за компютърните игри се чувствам лично засегнат-защо да означават зависимост и липса на житейски себеконтрол?Това е един от най-съвременните и високотехнологични начини за забавление.По-добре ли е да си губиш времето със ненужна информация от типа на коя "звезда" какво си е купила,казала или колко пари изхарчили за някаква глупост?женски му работи..

3

Анонимен

преди 10 години

До първи принцип НиколеРазбирам те напълно! Предпочиташ стари, разплути, вонящи чичко-паричковци, от колкото млади стегнати мъже, от които нищо не можеш да окяриш и за това ги възприемаш като грубияни.

2

Анонимен

преди 10 години

Той се нарича bahur, Gigo или Борислав ерген 38 г. Натирен отвсякъде, идва в този сайт с надеждата, че няма да му трият коментарите или поне не всички. И започва в писмена форма да пресъздава времената, когато е имал възможност да контактува с жени на живо, но те, глупачките, бог знае защо не са оценили тези изключителни мъжки екземпляри и са се дистанцирали. И сега тези мъжленца са самотни, самотни, самотни ... и озлобени ... и комплексирани ... Горките!

1

4ru.eu

преди 10 години

Ако той се държи грубо с Вас и не Ви уважава, намерете си по-беден мъж!